AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nista, nadat se da ce nasi povrijedjeni bit spremni za ponedeljak. Ako nista makar Salah nece igrati, on bi naseg Siljkana izbezumio totalno. A mozda cak i Antonelli bude igrao lijevog beka. Pravi ispit za nasu ekipu, bod slaviti kao pobjedu. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ja kuratog dana, prvo vidim da je stromanu ukinuta suspenzija, a onda i da bonaventura nece biti spreman za utakmicu jer jos trenira po individualnom programu 
pa cak i ako ga osposobe (a ko zna hoce li), covjek ce imati samo jedan-dva treninga u nogama, ne mozes ga takvog od prve minute staviti.
prema gazeti cemo imati sosa-lokateli-pasalic sredinu, ovo konkurise za nesto najgore sto je milan ikad izveo
nadjebat ce muntari-essien-poli ili ambrosini-nocerino-muntari sredinu, a mislio sam da nikad nista gore od toga necu vidjeti.
majke mi ako uspiju ovakvi uraditi nesto u ponedjeljak treba im svima kip saliti, pogotovo monteli.
pa cak i ako ga osposobe (a ko zna hoce li), covjek ce imati samo jedan-dva treninga u nogama, ne mozes ga takvog od prve minute staviti.
prema gazeti cemo imati sosa-lokateli-pasalic sredinu, ovo konkurise za nesto najgore sto je milan ikad izveo
majke mi ako uspiju ovakvi uraditi nesto u ponedjeljak treba im svima kip saliti, pogotovo monteli.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al dze im je logika ukinuti suspenziju??? Obično se na žalbu kluba smanji kazna ( u ovom slučaju sa 2 na 1 tekmu), ali ukidanjem suspenzije u cjelosti sam priznaješ da si donio potpuno pogrešnu odluku. Problem je što bi smanjenjem na 1 tekmu Strootman propustio samo Milan a mogao bi igrati protiv Juventusa, pa vele kad može protiv Juventusa nek igra i protiv Milana. Nekom očigledno smeta šampionski Milan

Il Club più titolato al mondo!
Ukinuta je suspenzija Stotmanu, tako da će igrati. Mene samo brine kako cemo mi igrati. Malo srece i zalaganje na terenu je rjesenje za sve .
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
muslukuk, nema bonaventure 
nemamo mi sanse ni za sta ovako, osim ako im bog allah pejgamber ne sidje sa nebesa i zaigra.
jos ako govedo zaigra skupa sa amebom...
nemamo mi sanse ni za sta ovako, osim ako im bog allah pejgamber ne sidje sa nebesa i zaigra.
jos ako govedo zaigra skupa sa amebom...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Rope je postao najnegativniji i najpesimisticniji forumas na ovom pdf. Daj malo pozitive, dijelimo 3. mjesto, igramo iznad svih ocekivanja, a ti iz utakmice u utakmicu ocekujes samo poraz jbt.
Pred svaku utakmicu Rope ima "onaj osjecaj da cemo izgubiti", "osjecaj da nemamo nikakvih sansi", "osjecaj da ce nas iznenaditi autsajder", etc... mislim, amin da vazda ti tako pises a mi da pobjedjujemo, ali nekad si slovio za najveceg optimistu ovdje.
Pred svaku utakmicu Rope ima "onaj osjecaj da cemo izgubiti", "osjecaj da nemamo nikakvih sansi", "osjecaj da ce nas iznenaditi autsajder", etc... mislim, amin da vazda ti tako pises a mi da pobjedjujemo, ali nekad si slovio za najveceg optimistu ovdje.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 10 dec 2016, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Od utakmice protiv roma ne očekujem ništa niti me zanima. Bilo bi logično da nas nabiju, ako naši naprave iznenađenje i uzmu bod onda super. Bitnije je da se ne kiksa protiv manjih ekipa, to nam ide dobro ove sezone.
Sramota da su ukinuli kaznu onom čobanu. Da je naš igrač ono napravio 5 utakmica kazne bi popušio.
Sramota da su ukinuli kaznu onom čobanu. Da je naš igrač ono napravio 5 utakmica kazne bi popušio.
Forza Milan!
Re: RE: Re: AC Milan
Ziva istina [emoji2]Beduin je napisao/la:Rope je postao najnegativniji i najpesimisticniji forumas na ovom pdf. Daj malo pozitive, dijelimo 3. mjesto, igramo iznad svih ocekivanja, a ti iz utakmice u utakmicu ocekujes samo poraz jbt.
Pred svaku utakmicu Rope ima "onaj osjecaj da cemo izgubiti", "osjecaj da nemamo nikakvih sansi", "osjecaj da ce nas iznenaditi autsajder", etc... mislim, amin da vazda ti tako pises a mi da pobjedjujemo, ali nekad si slovio za najvecer optimistu ovdje.
Re: RE: Re: AC Milan
Hajde ba bjezite, ja kad god sam bio negativan jer su mi glasovi u glavi govorili isto, u 90% slucajeva bio sam u pravu (hint: genova, inter)muxa je napisao/la:Ziva istina [emoji2]Beduin je napisao/la:Rope je postao najnegativniji i najpesimisticniji forumas na ovom pdf. Daj malo pozitive, dijelimo 3. mjesto, igramo iznad svih ocekivanja, a ti iz utakmice u utakmicu ocekujes samo poraz jbt.
Pred svaku utakmicu Rope ima "onaj osjecaj da cemo izgubiti", "osjecaj da nemamo nikakvih sansi", "osjecaj da ce nas iznenaditi autsajder", etc... mislim, amin da vazda ti tako pises a mi da pobjedjujemo, ali nekad si slovio za najvecer optimistu ovdje.
prije sam manje-vise bio pozitivan, pogotovo kad je zavladala serija dobrih rezultata, ali ocekivanje poraza protiv rome nije pesimizam nego zdrav razum
fazon je sto mi imamo takvu ekipu da samo cekam kad ce grohnuti dole jer nrma sanse da dovijeka mogu igrati u ovom tempu, pa odatle i moja "negativnost".
a ti mukso fukso suti
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj da ti ja nabrajam kad te tvoj osjecaj prevario [emoji12] Toga se ne sjecas a bilo je jako cesto ove sezone [emoji1]
i najbolji grijese
ali vecinom pogodim, jer osjetim negativne sile kad mi nesto porucuju... 
opet ti kazem, sa ovakvom ekipom i ne mozes biti optimistican jer nikad ne znas kad ce se motor ugasiti, a moze svakog casa, pogotovo ako ne dovedu nikakvo kvalitetno pojacanje u januaru.
super je sto pobjedjuju, ali cinjenica je da nikad ne znas sta ti slijedi kad sjednes pred ekran i cekas da utakmica krene, nekad nadigraju juventus, nekad ih palermo i crotone ubiju, nema pravila.
sutra govedo-lokateli-pasalic vs strotman-ddr-radja... sretno vam sa optimizmom bilo u tom slucaju, ja ne mogu ni na silu vjerovati u pozitivan rezultat, dzabe.
ali kako rekoh, nit' sta ocekujem sutra nit' cu im zamjerit ako izgube, yebat romu.
opet ti kazem, sa ovakvom ekipom i ne mozes biti optimistican jer nikad ne znas kad ce se motor ugasiti, a moze svakog casa, pogotovo ako ne dovedu nikakvo kvalitetno pojacanje u januaru.
super je sto pobjedjuju, ali cinjenica je da nikad ne znas sta ti slijedi kad sjednes pred ekran i cekas da utakmica krene, nekad nadigraju juventus, nekad ih palermo i crotone ubiju, nema pravila.
sutra govedo-lokateli-pasalic vs strotman-ddr-radja... sretno vam sa optimizmom bilo u tom slucaju, ja ne mogu ni na silu vjerovati u pozitivan rezultat, dzabe.
ali kako rekoh, nit' sta ocekujem sutra nit' cu im zamjerit ako izgube, yebat romu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Govedo zabija u tvoju cast [emoji12]
Ma svi mi znamo kakvu ekipu imamo i ponavljali smo to x puta.
Al kakve budale trebaju bit ljudi koji vode klub pa da nakon ovakvih rezultata sa prosjecnom ekipom ne dovedu kvalitetna pojacanja kako bi zadrzali trenutnu poziciju i napokon se plasirali u LP.
Ma svi mi znamo kakvu ekipu imamo i ponavljali smo to x puta.
Al kakve budale trebaju bit ljudi koji vode klub pa da nakon ovakvih rezultata sa prosjecnom ekipom ne dovedu kvalitetna pojacanja kako bi zadrzali trenutnu poziciju i napokon se plasirali u LP.
-
sackorossonerro
- Kontakt:
Budale koje trenutno vode klub
. Milion puta su dokazali do sad. Treba uzivati u trenutnom stanju i molit boga da Berla proda klub nekom kao sto je on bio u pocetku. Nekom ko voli i zna sta sta znaci AC Milan. I ko ima para da se takmici sa Arapima i sl.; jer on ih nema.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- IlProfessore
- Kontakt:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Jedina prilika je da će suso i niang imati svoju vecer i da ce silovati njihove bekove. Mozda i uspijemo remi izgurati. Primamo ga sigurno. Od ove sredine je mozda samo gora sa polijemo, bertolacijem u zadnjih 20 godina od kad i pratim milan. Tito dragi.
- muha milanez
- Kontakt:
Ono sa nam ide u prilog je cinjenica da Roma igra otvoreno, a mi protiv takvih ekipa obicno dobro odigramo. Puno teze to ide protiv postavljenih odbrana i zgusnute zadnje linije. Otvorit ce se sigurno nekoliko kontri, pitanje je hoce li nasi znati iskorisiti. Veliki je peh ako Bonaventura ne bude igrao, ali istina je da ga Montela zeli potpuno spremnog u super kupu. Isto tako Kucka, falit ce figther na sredini. Zna od dobro presjec napad i bas tako otvorit priliku za kontru.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ova sredina ne bi Radnika iz Bijelinje izdominirala kamo Romu na Olimpicu. Realno trebat ce podosta srece i da tim odigra na nivou da se izvuce pozitivan rezultat. Svakako Montella ima muda da sa ovako ofanzivnim orjentiranim sastavom izlazi na Olimpico.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ide na to da bude ili pukovnik ili pokojnik. Mada imam osjećaj da će lijeva strana obilježiti ovu tekmu. 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- muha milanez
- Kontakt:
IlProfessore je napisao/la:Ide na to da bude ili pukovnik ili pokojnik. Mada imam osjećaj da će lijeva strana obilježiti ovu tekmu.
Kad smo već kod lijeve strane, navodno Montela ima opciju da Hondu stavi prije Nianga
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.