PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@Neandertalac Činjenica je takođe da su nas u ratu htjeli ugasiti
Ti već zaboravio kako je Granof u ime FK Sarajevo donio lopte i ostale stvari kao donaciju Željezničaru 94 godine. Haj ne rise...
@Neandertalac Činjenica da smo vas hebali 98 i nikada se oporavili niste!
Vidimo kako se nismo oporavili evo zadnjih nekoliko godina nam u leđa gledate.
Ti već zaboravio kako je Granof u ime FK Sarajevo donio lopte i ostale stvari kao donaciju Željezničaru 94 godine. Haj ne rise...
@Neandertalac Činjenica da smo vas hebali 98 i nikada se oporavili niste!
Vidimo kako se nismo oporavili evo zadnjih nekoliko godina nam u leđa gledate.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 10 dec 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
SDA ih htjela ugasiti a najveci ulagac u klub, SDA im napravila pomocne terene gdje besplatno svakodnevno treniraju i igraju takmicarske utakmice, ja ne znam neki jos klub da mu je SDA tako napravila, SDA im napravila svlcionice, SDA im kupovala stolice za zapad, SDA im najveci donator za istok, SDA im dala Halilovice da i gore mogu trenirati, SDA im dala dvoranu i sve sadrzaje u vezi nje da mogu koristiti, drzava im prepisala zemljiste i napravila stadion, pravi rezimski klub SDA Zeljkan.
-
- Kontakt:
Pa nemo''š njih 98 godina karati , nije ih Dzuro Pucar-stari ni u mudima nos'o kad smo mi igrali lopte

Ma Željezničar je opštinski sisar, da nema opštine na čelu sa bageristom davno bi crkli. Zaboravio si reflektore za glavni i pomoćni...Memara je napisao/la:SDA ih htjela ugasiti a najveci ulagac u klub, SDA im napravila pomocne terene gdje besplatno svakodnevno treniraju i igraju takmicarske utakmice, ja ne znam neki jos klub da mu je SDA tako napravila, SDA im napravila svlcionice, SDA im kupovala stolice za zapad, SDA im najveci donator za istok, SDA im dala Halilovice da i gore mogu trenirati, SDA im dala dvoranu i sve sadrzaje u vezi nje da mogu koristiti, drzava im prepisala zemljiste i napravila stadion, pravi rezimski klub SDA Zeljkan.
SRETAN BROJ - 1725
Opet preskoce ono za Matica, to se ne moze montirati! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li išta da je Željezničar napravio na svom stadionu, a da nisu dobrovoljne donacije ili opštinska sisa
Jedino možda farbanje ograde.

SRETAN BROJ - 1725
Kljucna rijec, sve ostalo pada u vodu.pitic je napisao/la:Ima li išta da je Željezničar napravio na svom stadionu, a da nisu dobrovoljne donacije ili opštinska sisaJedino možda farbanje ograde.
19091921
I taj stadion ste guzovače dobili.ferreira je napisao/la:Kljucna rijec, sve ostalo pada u vodu.pitic je napisao/la:Ima li išta da je Željezničar napravio na svom stadionu, a da nisu dobrovoljne donacije ili opštinska sisaJedino možda farbanje ograde.
SRETAN BROJ - 1725
- Neandertalac
- Kontakt:
Dobro pazite šta vam kolege pišu, pamtite pa to ponavljajte iznova i iznova kako bi u vašim mozgovima to postala istina..
Neka digne ruku ko je plakao 98. Vi koji niste bili rođeni ili još niste doselili u Sa ne morate.
U jedinstvu je snaga. Stisnite se.
Neka digne ruku ko je plakao 98. Vi koji niste bili rođeni ili još niste doselili u Sa ne morate.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Haj vozdra! Hahahahahhaferreira je napisao/la:Kljucna rijec, sve ostalo pada u vodu.pitic je napisao/la:Ima li išta da je Željezničar napravio na svom stadionu, a da nisu dobrovoljne donacije ili opštinska sisaJedino možda farbanje ograde.

sta ce ba rezimski klub izgradjen na prosijackom stapu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mojne "preskočit" koke da obiđeš.joker90 je napisao/la:Opet preskoce ono za Matica, to se ne moze montirati!

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako je tako pola vam današnje tribine nije gledalo taj derby mislim na ove sa Albanskim, Sandžačkim i ostalim Istočnjačkim korijenima u Bosni. A da li su vam današnji mafijaši, dileri, reketaši i ostali gledali taj derby ne znamNeandertalac je napisao/la:Dobro pazite šta vam kolege pišu, pamtite pa to ponavljajte iznova i iznova kako bi u vašim mozgovima to postala istina..

SRETAN BROJ - 1725
Necu, ne boj se. Ja sam posten farmer i seljak, nisam kao lazna legenda koja namjesta utakmice pa ga saigrac mora tuci.Neandertalac je napisao/la:Mojne "preskočit" koke da obiđeš.joker90 je napisao/la:Opet preskoce ono za Matica, to se ne moze montirati!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A legenda im koja je odbila da igra za Sarajevo rođena u pitarskom naselju.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije ga tukaojoker90 je napisao/la:Necu, ne boj se. Ja sam posten farmer i seljak, nisam kao lazna legenda koja namjesta utakmice pa ga saigrac mora tuci.Neandertalac je napisao/la:Mojne "preskočit" koke da obiđeš.joker90 je napisao/la:Opet preskoce ono za Matica, to se ne moze montirati!
- PitarBordo
- Kontakt:
Harisharis je napisao/la:Ma dovoljno je pogledati ko od poznatih navija za koga i sve ce covjeku biti jasno!

Ovaj, ne mogu više.

Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovaj sigurno nema vise od 13-14 godina. svi komentari su mu ovakviPitarBordo je napisao/la:Harisharis je napisao/la:Ma dovoljno je pogledati ko od poznatih navija za koga i sve ce covjeku biti jasno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj, ne mogu više.![]()
![]()
![]()

- franklampard8
- Kontakt:
Nepismen si.Harisharis je napisao/la:Svatite ih ljudi,nemojte im se smijati,pomozite im!
1946
FK Zeljeznicar prosi da izgradi trininu. Aha, OK!
Pitam se onda kako su i na koji nacin simpatizeri i ljudi iz FK Sarajeva dosli do situacije da se prodaju za sitne pare? Zar je tako bezizlazna situacija bila? I kako su to ucinili?
Nisam siguran da su svojom historijom, tradicijom i rezultatima bili zanimljivi covjeku pa je bio uporan da ih kupi. Nisu imali cime a ni danas nemaju da ga fasciniraju. Ima mnogo boljih i "zanimljivijih" klubova.
Ili su mozda oni bili ti koji su molili i prosili da se spase iz ponora u kojem su bili. Jer za onoliko novca koji su dobili prodajom, divovi se ne prodaju. Vec prose! Mole! Klece! Jaucu! Traze spas!
A divovi!
Zeljeznicar je nastao, ostao i opstao ljubavlju i zrtvovanjem svojih navijaca. Ljudi koji su svojim rukama i sredstvima gradili i gradit ce najljepsu pricu. Pa i ako mole i prose, obicni su to ljudi, nisu divovi!

Pitam se onda kako su i na koji nacin simpatizeri i ljudi iz FK Sarajeva dosli do situacije da se prodaju za sitne pare? Zar je tako bezizlazna situacija bila? I kako su to ucinili?
Nisam siguran da su svojom historijom, tradicijom i rezultatima bili zanimljivi covjeku pa je bio uporan da ih kupi. Nisu imali cime a ni danas nemaju da ga fasciniraju. Ima mnogo boljih i "zanimljivijih" klubova.
Ili su mozda oni bili ti koji su molili i prosili da se spase iz ponora u kojem su bili. Jer za onoliko novca koji su dobili prodajom, divovi se ne prodaju. Vec prose! Mole! Klece! Jaucu! Traze spas!
A divovi!
Zeljeznicar je nastao, ostao i opstao ljubavlju i zrtvovanjem svojih navijaca. Ljudi koji su svojim rukama i sredstvima gradili i gradit ce najljepsu pricu. Pa i ako mole i prose, obicni su to ljudi, nisu divovi!

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Turo i 23 gosta.