PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

IlProfessore
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la IlProfessore » 10 dec 2016, 23:49

slika
Kada spominjete ovaj Klub morate ustati!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2016, 00:04

IlProfessore je napisao/la:slika
Kada spominjemo taj klub, odmah moramo nesto donirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 dec 2016, 00:05

ustati i stojeci se popisati na njega
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2016, 00:07

BARNYCLE je napisao/la:FK Zeljeznicar prosi da izgradi trininu. Aha, OK!
Pitam se onda kako su i na koji nacin simpatizeri i ljudi iz FK Sarajeva dosli do situacije da se prodaju za sitne pare? Zar je tako bezizlazna situacija bila? I kako su to ucinili?
Nisam siguran da su svojom historijom, tradicijom i rezultatima bili zanimljivi covjeku pa je bio uporan da ih kupi. Nisu imali cime a ni danas nemaju da ga fasciniraju. Ima mnogo boljih i "zanimljivijih" klubova.
Ili su mozda oni bili ti koji su molili i prosili da se spase iz ponora u kojem su bili. Jer za onoliko novca koji su dobili prodajom, divovi se ne prodaju. Vec prose! Mole! Klece! Jaucu! Traze spas!
A divovi!

Zeljeznicar je nastao, ostao i opstao ljubavlju i zrtvovanjem svojih navijaca. Ljudi koji su svojim rukama i sredstvima gradili i gradit ce najljepsu pricu. Pa i ako mole i prose, obicni su to ljudi, nisu divovi!
:salut: :wave:
Braca mi smo se prodali za neke pare, ali gazda unosi novac u klub, odrzava ga iz svog dzepa. Vi se prodali dzaba, covjek uzima 7% na sve ono sto da iz svog dzepa, pokupio novac koji je vas klub zaradio prodajom svoje djece i nakon toga otjerao sve one koji su tu djecu i pravili. Ma vi ste na konju :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 dec 2016, 00:17

Opet ubjedjujete sirovinu da je sekundarna :o znate da je to sizifofski posao. Pustite nek uzivaju u blagodetima megaMisketa, Allah ga prozivio jos 77 godina aBd i da svo to vrijeme vlada njihovim klubom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 00:17

svi smo ustali i prdnuli. osjetice to ovi koji su nam uz guzicu, tj vjecno su iza nas :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2016, 00:18

Ja kontam sto je ovako pusta tema veceras, a oni stekaju kanistere vode po sobama.
Pripremite flaše i kanistere: Veći dio glavnog grada BiH u nedjelju bez vode
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 00:26

Sabinho je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:FK Zeljeznicar prosi da izgradi trininu. Aha, OK!
Pitam se onda kako su i na koji nacin simpatizeri i ljudi iz FK Sarajeva dosli do situacije da se prodaju za sitne pare? Zar je tako bezizlazna situacija bila? I kako su to ucinili?
Nisam siguran da su svojom historijom, tradicijom i rezultatima bili zanimljivi covjeku pa je bio uporan da ih kupi. Nisu imali cime a ni danas nemaju da ga fasciniraju. Ima mnogo boljih i "zanimljivijih" klubova.
Ili su mozda oni bili ti koji su molili i prosili da se spase iz ponora u kojem su bili. Jer za onoliko novca koji su dobili prodajom, divovi se ne prodaju. Vec prose! Mole! Klece! Jaucu! Traze spas!
A divovi!

Zeljeznicar je nastao, ostao i opstao ljubavlju i zrtvovanjem svojih navijaca. Ljudi koji su svojim rukama i sredstvima gradili i gradit ce najljepsu pricu. Pa i ako mole i prose, obicni su to ljudi, nisu divovi!
:salut: :wave:
Braca mi smo se prodali za neke pare, ali gazda unosi novac u klub, odrzava ga iz svog dzepa. Vi se prodali dzaba, covjek uzima 7% na sve ono sto da iz svog dzepa, pokupio novac koji je vas klub zaradio prodajom svoje djece i nakon toga otjerao sve one koji su tu djecu i pravili. Ma vi ste na konju :bow:
Pa ja nisam nigdje napisao da smo mi na konju! Samo ne mogu da shvatim mozak koji ismijava gradnju tribine sredstvima ljudi koji taj klub vole, koji nocima ne spavaju zbog utakmica kluba. Koji su sa svojih prozora gledali kako ta ista tribina gori a nisu mogli uciniti nista! Sada mogu i hoce. Zato sto je ljubav prema Zeljeznicaru toliko velika, da je ni oni sami opisati ne mogu!
A pored svega toga, to rade ljudi ciji klub nema stadion i oni koji su svoj klub morali prodati da bi opstali. I to za sicu.
A to znaci ili su se lahko prodali ili su molili tj. prosili za spas!
A ta prica o kako smo se mi prodali za dzaba, kako smo otjerali ove one, uprava..... U to vjeruju samo oni koji to i pricaju.
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 dec 2016, 00:29

Evolution87 je napisao/la:ustati i stojeci se popisati na njega
Pa dobro to bi ti bilo prvi put da pišaš stojeći. Do sada si svaki put sjedio na šolji i pišao.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 00:32

zeljkan se ne moze prodati jer ga niko nece. koja bi budala dala lovu sa neku staru istrosenu i zarazenu kuravu? :kafa:

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 00:44

TobeYarabi je napisao/la:zeljkan se ne moze prodati jer ga niko nece. koja bi budala dala lovu sa neku staru istrosenu i zarazenu kuravu? :kafa:
Pa ono sto se ne moze prodati je ili staro i istroseno ili MNOGO veliko i vrijedno! FK Zeljeznicar je najveci fudbalski klub koji je iznjedrila ova drzava! Nikako nije star i istrosen! To je cinjenica koju ne mozes pobiti!
Ti biras ono sto tvoj mozak moze da registruje, tj. ono sto ti razum prihvata a to je da omalovazavas vece i bolje od sebe da bi sebi dokazao da si bolji! Jer argumenata nemas. Drugacije ne mozes i ne znas!
FK Zeljeznicar je mnogo vise nego sto tvoj mozak zeli prihvatiti! Ne moze! Tezak je to put! Valja prihvatiti....
Najveci!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 dec 2016, 00:51

:kafa:... Kakva uzivancija na temi... Sarajlije je milina citat... Jedne osnovala UDBA, drugima najveća legenda osuđena varalica :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 00:55

BARNYCLE je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:zeljkan se ne moze prodati jer ga niko nece. koja bi budala dala lovu sa neku staru istrosenu i zarazenu kuravu? :kafa:
Pa ono sto se ne moze prodati je ili staro i istroseno ili MNOGO veliko i vrijedno! FK Zeljeznicar je najveci fudbalski klub koji je iznjedrila ova drzava! Nikako nije star i istrosen! To je cinjenica koju ne mozes pobiti!
Ti biras ono sto tvoj mozak moze da registruje, tj. ono sto ti razum prihvata a to je da omalovazavas vece i bolje od sebe da bi sebi dokazao da si bolji! Jer argumenata nemas. Drugacije ne mozes i ne znas!
FK Zeljeznicar je mnogo vise nego sto tvoj mozak zeli prihvatiti! Ne moze! Tezak je to put! Valja prihvatiti....
cuj zeljkan velik i vrijedan. cinjenica je da je to klub kojeg su stvorili nadnicari iz hrvatske i madjaske. klub koji je taborio po nizim rangovima, klub koji se od postojanja uvlaci u supak vlastima i politicarima, pa je tako cak trazio da se zove po jednom narodnom heroju, sto je naravno odijeno. klub koji bi bio ugasen da mi nismo rekli NE. klub kojem je dokazano da namjesta i prodaje utakmice, pa je cak izbacivan iz lige zbog toga. klub koji najveceg prevaranta i covjeka koji ga je prodao za 2 vrece brasna, proglasi najvecom legendom, klub kojem su u upravi uvjek bili kriminlaci, klub koji i danas prosi i koji zivi od jedne politicke stranke itd
samo ragumentovano sinovce :kafa:

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 11 dec 2016, 01:00

TobeYarabi je napisao/la: cuj zeljkan velik i vrijedan. cinjenica je da je to klub kojeg su stvorili nadnicari iz hrvatske i madjaske. klub koji je taborio po nizim rangovima, klub koji se od postojanja uvlaci u supak vlastima i politicarima, pa je tako cak trazio da se zove po jednom narodnom heroju, sto je naravno odijeno. klub koji bi bio ugasen da mi nismo rekli NE. klub kojem je dokazano da namjesta i prodaje utakmice, pa je cak izbacivan iz lige zbog toga. klub koji najveceg prevaranta i covjeka koji ga je prodao za 2 vrece brasna, proglasi najvecom legendom, klub kojem su u upravi uvjek bili kriminlaci, klub koji i danas prosi i koji zivi od jedne politicke stranke itd
Skonto sam da je cijeli post zayebancija, ali ovo je previse i za sprdnju kad pitar kaze :lol:
19091921

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 01:03

ferreira je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la: cuj zeljkan velik i vrijedan. cinjenica je da je to klub kojeg su stvorili nadnicari iz hrvatske i madjaske. klub koji je taborio po nizim rangovima, klub koji se od postojanja uvlaci u supak vlastima i politicarima, pa je tako cak trazio da se zove po jednom narodnom heroju, sto je naravno odijeno. klub koji bi bio ugasen da mi nismo rekli NE. klub kojem je dokazano da namjesta i prodaje utakmice, pa je cak izbacivan iz lige zbog toga. klub koji najveceg prevaranta i covjeka koji ga je prodao za 2 vrece brasna, proglasi najvecom legendom, klub kojem su u upravi uvjek bili kriminlaci, klub koji i danas prosi i koji zivi od jedne politicke stranke itd
Skonto sam da je cijeli post zayebancija, ali ovo je previse i za sprdnju kad pitar kaze :lol:
ne znam sta je tebi tu zajebancija? sprdnja jest jer ste vi uvjek bili samo za sprdnju. ali sve sto sam napisao su cinjenice. ne volim ja pisati napamet, samo argumenti druze-ja ne znam drugcije :kafa:

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 01:08

TobeYarabi je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:
cuj zeljkan velik i vrijedan. cinjenica je da je to klub kojeg su stvorili nadnicari iz hrvatske i madjaske. klub koji je taborio po nizim rangovima, klub koji se od postojanja uvlaci u supak vlastima i politicarima, pa je tako cak trazio da se zove po jednom narodnom heroju, sto je naravno odijeno. klub koji bi bio ugasen da mi nismo rekli NE. klub kojem je dokazano da namjesta i prodaje utakmice, pa je cak izbacivan iz lige zbog toga. klub koji najveceg prevaranta i covjeka koji ga je prodao za 2 vrece brasna, proglasi najvecom legendom, klub kojem su u upravi uvjek bili kriminlaci, klub koji i danas prosi i koji zivi od jedne politicke stranke itd

Eto vidis! Sve je tako kako kazes! Od rijeci do rijeci! :shock:

Ali, opet veci i bolji od FK Sarajevo!
Najtrofejniji. Najpopularniji. Najveci. Ima legende, ima historiju, ima tradiciju. Svoj dom i svoje mjesto u fudbalskom nebu.
Uprkos izmisljotinama, uprkos lazima i bljuvotinama, uprkos svemu OPSTAO i OSTAO. To mogu samo veliki! Znam da boli. Ali prezivjet ces!
Prezivio si i duple krune, i titule, i Zubandan, i Osima! Prezivjet ces i gradnju tribine, stadiona aBd. Jer Zeljo je masina koja ne staje. Na tvoju i zalost mnogih ovdje.

A to sto si napisao mozes pola, ako ne i vise od pola da kazes za klub koji ti navijas. Ili se mozda zezas?
Najveci!

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 11 dec 2016, 01:11

ferreira je napisao/la:
ne znam sta je tebi tu zajebancija? sprdnja jest jer ste vi uvjek bili samo za sprdnju. ali sve sto sam napisao su cinjenice. ne volim ja pisati napamet, samo argumenti druze-ja ne znam drugcije :kafa:
:lol: :thumbup:
19091921

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 01:17

zeljkan veci od nekog :rol: niste veci ni od famosa..zeljkan ima legende :rol: :rol: :rol: legende osudjivane za namjestanje i prodaju tog istog zeljkana.. zeljkan ima istoriju :rol: a kroz cijelu istoriju ga prate skandali i uvlacenja u supak vlastima..zeljkan im tradiciju :rol: pa tradicija se prenosi sa oca na sina, otac namjestao nastavio sin i ostali.. zeljkan ima svoj dom :rol: a dom mu prave razne humanitarne organizacije, toliko se srozali da su pisali tv hayatu za ''ispuni mi zelju'' :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 dec 2016, 01:20

svi smo ustali i prdnuli. osjetice to ovi koji su nam uz guzicu, tj vjecno su iza nas :lol:
Sa takvim humorom, još dugo godina ćeš biti junfer.

:mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 dec 2016, 01:31

Cheikh je napisao/la: Oj ono ce **** nekog. Nemoj o pubu bolan, sa utokama ulijecete a ne znate trans pokupiti. Mentalita Ultras Nula

slika
Laz, niko nije imao utoku.. Obicna izmisljotina kojom poraz pokusavate ublaziti. Pokupili bi trans oni sto nedavno poranise, da vam vodje sa ruksakom na ledjima ne pokazase zavidnu brzinu.

Mi junacki pored Lava a Manijaci kukavice za nama.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.