PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

BARNYCLE
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 01:35

TobeYarabi je napisao/la:zeljkan veci od nekog :rol: niste veci ni od famosa..zeljkan ima legende :rol: :rol: :rol: legende osudjivane za namjestanje i prodaju tog istog zeljkana.. zeljkan ima istoriju :rol: a kroz cijelu istoriju ga prate skandali i uvlacenja u supak vlastima..zeljkan im tradiciju :rol: pa tradicija se prenosi sa oca na sina, otac namjestao nastavio sin i ostali.. zeljkan ima svoj dom :rol: a dom mu prave razne humanitarne organizacije, toliko se srozali da su pisali tv hayatu za ''ispuni mi zelju'' :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Hajd ovako....
FK Zeljeznicar je veci od FK Sarajevo. Trofejniji. Najtrofejniji u BiH. Zeljo ima legende. Imena koja ce ostati upisana zlatnim slovima u historiji fudbala. Historiju mnogo vecu, zanimljiviju i ljepsu nego li manji klub iz komsiluka. Jeste, prate nas skandali, izmisljotine, niski i jadni udarci, lazi i klevetanja. Ali opet opstajemo. Zato sto smo veliki. Valjda se vlastima uvlace vise oni koji su nastali od te iste vlasti i politike. Logicno ja mislim.
Jeste. Tradicija se prenosi sa oca na sina. Ljubav se prenosi. Ne zna se koji je veca legenda. Mnogo toga dobrog su uradili za ovaj klub. Mnogo.
Hvalaa im. Zeljeznicar ima svoj dom. Pravili su ga i pravice obicni ljudi, radnici. Iz ljubavi. Nisi ti to nikad dozivio da bi znao kako je DOBRO KAD NESTO VOLIS I RUKAMA SVOJIM STVORIS.

Vidis, ja isto mogu pisati mnoge bljuvotine i ismijavati FK Sarajevo. Ismijavati ime, historiju, podstanarski stadion, Tana itd. Ali nema potrebe.
Trofeji su tu. Oni govore.
Mislim da je suvisno ista dalje govoriti.
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 01:36

Thetraphak1921 je napisao/la:
Laz, niko nije imao utoku.. Obicna izmisljotina kojom poraz pokusavate ublaziti. Pokupili bi trans oni sto nedavno poranise, da vam vodje sa ruksakom na ledjima ne pokazase zavidnu brzinu.

Mi junacki pored Lava a Manijaci kukavice za nama.
koji manijaci? jel to ona grupa koja je prva u istoriji ugasena, pa se cijela drzava i europa sprdala sa njima? otislo ih 70 u bg, a 15 momaka ih isprebijali i oteli im udarni trans. sjecam se kad su nas zvali iz bg i molili da im sredimo da dobiju trans nazad :lol: :lol: ne znas ko je veca sprdnja;klub ili navijaci istog :rol: :rol: :rol: :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 01:40

ovaj @BARNYCLE procita moj post pa pola sahata smislja sta bi mi odg i opet napise isto, a ja ga ubijam sa argumentima..evo sad je na sve one gluposti koje sam mu pobio dodao i to da imaju trofeje..a njihov covjek javno priznao da su ih kupili..nemoj se vise brukati ziv bio..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 dec 2016, 01:43

Tobe polako, nema potrebe brate da pises neke stvari.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

High

Post Postao/la High » 11 dec 2016, 01:43

MocMahale444 je napisao/la:Tobe polako, nema potrebe brate da pises neke stvari.
Gdje se gubiš, Muhoni? Ubio te travarizam. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 01:48

TobeYarabi je napisao/la:ovaj @BARNYCLE procita moj post pa pola sahata smislja sta bi mi odg i opet napise isto, a ja ga ubijam sa argumentima..evo sad je na sve one gluposti koje sam mu pobio dodao i to da imaju trofeje..a njihov covjek javno priznao da su ih kupili..nemoj se vise brukati ziv bio..
Ne smisljam odgovore jarane. Vec zelim napisati post sto tacniji, da se ne brukam. Ipak smo u 21. vijeku i tuzno je vidjeti da je neko nepismen.
Kakvi argumenti bolan? Ti se brukas! Jeste, sad smo sve kupili. Sve! Sto niste i vi? Niste bili sposobni? Ili ste mozda posteni? Ili ste htjeli, ali nema para? Zar niste divovi?
Najveci!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 dec 2016, 01:50

High je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Tobe polako, nema potrebe brate da pises neke stvari.
Cemu to ubio te trvavarizam, ja tebi nista osim forumskog postovanja nisam pokazao.
Tu sam dišem.

High

Post Postao/la High » 11 dec 2016, 01:50

MocMahale444 je napisao/la:
High je napisao/la:
Cemu to ubio te trvavarizam, ja tebi nista osim forumskog postovanja nisam pokazao.
Tu sam dišem.
Rekoh da te nije uninao travarizam pa si zaboravio forumski džemat.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 01:55

BARNYCLE je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:ovaj @BARNYCLE procita moj post pa pola sahata smislja sta bi mi odg i opet napise isto, a ja ga ubijam sa argumentima..evo sad je na sve one gluposti koje sam mu pobio dodao i to da imaju trofeje..a njihov covjek javno priznao da su ih kupili..nemoj se vise brukati ziv bio..
Ne smisljam odgovore jarane. Vec zelim napisati post sto tacniji, da se ne brukam. Ipak smo u 21. vijeku i tuzno je vidjeti da je neko nepismen.
Kakvi argumenti bolan? Ti se brukas! Jeste, sad smo sve kupili. Sve! Sto niste i vi? Niste bili sposobni? Ili ste mozda posteni? Ili ste htjeli, ali nema para? Zar niste divovi?
ako zelis napisati post sto tacniji onda pripazi malo i na gramatiku, zareze, tacke i ostalo.. nista vi niste kupili nego naprosili.. vi ste prosjaci a mi milijarderi

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 dec 2016, 01:58

Neke obaveze.
Citam evo sad, nego ti kao malo pametniji bi morao regovati na ovakve bljuvotine sto pisu svi. Jedna i druga strana. Hljeba mi eto kad je meni užas citati.

Prelazite granice i neke stvari se pretvaraju u mrznju i s foruma prelazi na ulicu. Ova tema treba biti zafrkancija i šala ne hejbet mržnje preko granice al eto.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 11 dec 2016, 02:07

TobeYarabi je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:
ako zelis napisati post sto tacniji onda pripazi malo i na gramatiku, zareze, tacke i ostalo.. nista vi niste kupili nego naprosili.. vi ste prosjaci a mi milijarderi
Pa valjda i vidis da stavljam sve interpunkcijske znakove! I da nastojim da pisem gramaticki ispravne recenice!
Znaci jedan post prosimo, drugi kupujemo? Zanimljivo.
Hajde onda u krevet sa milijarderskim snovima!
Sirotinja prosi trofeje. Moli za gradnju tribine! Jeste. Upravo tako!
Bar ono sto isprosi, ne poklanja za male pare! Laku noc i prijatno! :salut:
Najveci!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 dec 2016, 02:12

BARNYCLE je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la: ako zelis napisati post sto tacniji onda pripazi malo i na gramatiku, zareze, tacke i ostalo.. nista vi niste kupili nego naprosili.. vi ste prosjaci a mi milijarderi
Pa valjda i vidis da stavljam sve interpunkcijske znakove! I da nastojim da pisem gramaticki ispravne recenice!
Znaci jedan post prosimo, drugi kupujemo? Zanimljivo.
Hajde onda u krevet sa milijarderskim snovima!
Sirotinja prosi trofeje. Moli za gradnju tribine! Jeste. Upravo tako!
Bar ono sto isprosi, ne poklanja za male pare! Laku noc i prijatno! :salut:
mozda ti to nastojis, ali ne ide ti bas najbolje. sigurno iz bosanskog imas keca! veliko slvo ne koristis gdje bi trebao, fali ti zareza, uzvicnika itd. nigdje ja nisam napisao da ste kupili nego naprosili.. i ne pise se laku noc, nego lahka noc i prijatno.. bar to bi trebao znati :kafa:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 11 dec 2016, 02:45

Barnycle je sigurno novi na forumu dok pokusava da Penisu objasni neke stvari.
Dok se ti znojis da nesto dokazes Penis je opalio 2 Cehinje, popio 6 flasa Jacka i zavrsio kod Muhe zelenog.
Platio si danak neiskustvu definitivno.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 dec 2016, 08:37

@Rinuka je prelud. Najjaci troler, ali ne tipa Aldina i njemu slicnih. :D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 dec 2016, 09:18

Samo argumentovano :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 11 dec 2016, 09:27

Sta kaze zvali ih da nam pomognu u bg-u :urnebes: :urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

High

Post Postao/la High » 11 dec 2016, 09:29

Selam Rokokou, vođi manijaka.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 dec 2016, 10:39

staragarda je napisao/la::kafa:... Kakva uzivancija na temi... Sarajlije je milina citat... Jedne osnovala UDBA, drugima najveća legenda osuđena varalica :D
još uletite vi sa kozom na tribini i ovi niželigaši iz serie B. Popit kavu i čitat vas ujutro.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 dec 2016, 10:40

TobeYarabi je napisao/la: ako zelis napisati post sto tacniji onda pripazi malo i na gramatiku, zareze, tacke i ostalo.. nista vi niste kupili nego naprosili.. vi ste prosjaci a mi milijarderi
:clap:

Tako je kralju. Najjači si na forumu, ubijaš argumentima.

:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 dec 2016, 11:13

Neandertalac je napisao/la:Sto puta ponovljena laž postaje istina.

Režimski klub FK Torpedo koji je nastao otimačinom igrača. Zbog kojeg se širila liga. Koji u svojim vitrinama ima titulu iz nepotpunog prvenstva. Činjenice.
otimačinom??? igrači prešli u drugi klub, to se dešava u fudbalu sine...jesu svi prešli u torpedo tadašnji ili i u druge klubove??? jesu li vam i ti drugi klubovi "otimačinom" uzeli igrače? govorim to, jer rivalstvo kakvo danas znamo tada nije postojalo između željeznićara i torpeda, dakle, bio samo još jedan klub u gradu....torpedo nastao fuzijom Udarnika i Slobode, 2 sarajevska sportska društva, nikakvim dekretom i ostalim glupostima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hamagara, Orjuna i 15 gostiju.