NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da li se samo meni to cini ili je u NBAu nestalo onih teskih mjesta za igrati,a da se ne radi samo o top ekipama?Jbt nekad se znalo da se dobro oznojiti da dobijes u UTA,DEN,IND,MIL i sl., bez obzira u kakvom oni sastavu bili.Uvijek si znao da ce te tamo docekati "nalozena" ekipa,spremna igrati jaku odbranu skoro od trenutka kad izvedes loptu,da ce te iskontrirati na svaku gresku itd.Ja to danas ne vidim,pobjedjuje ko gdje stigne,sve je manje igraca sa ponosom,osjecajem da igra pred svojom publikom...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
u Pravu si to , tu treba dodati i Seatlle (nekada) na tu listu.NEZALAGANJE je napisao/la:Da li se samo meni to cini ili je u NBAu nestalo onih teskih mjesta za igrati,a da se ne radi samo o top ekipama?Jbt nekad se znalo da se dobro oznojiti da dobijes u UTA,DEN,IND,MIL i sl., bez obzira u kakvom oni sastavu bili.Uvijek si znao da ce te tamo docekati "nalozena" ekipa,spremna igrati jaku odbranu skoro od trenutka kad izvedes loptu,da ce te iskontrirati na svaku gresku itd.Ja to danas ne vidim,pobjedjuje ko gdje stigne,sve je manje igraca sa ponosom,osjecajem da igra pred svojom publikom...
Pravila su ta koja ne dozvoljavaju to vise, nazalost , sa odlaskom Kobe-a, Duncana, Garnetta .... nestalo je to vise , oni su bili kao neki posljedni dinosaurisi ... one NBA koju sam najvise gledao.
Kada se samo npr. sjetim duela '90-tih Miami - NY naprosto uzivanje gledati ili Indiana - NY i ako nisu timovi za koje navjam on ostanem privljepljen za TV ili kasnije ekran.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih se slozio da su samo pravila tu u pitanju,vec su igraci izgubili dosta u svom mentalitetu i pristupu igri.Kad si zadnji put vidio da neko vrsi prtisak na PG a la Anthony Carter,Gary Payton,Lindsay Hunter od trenutka kad mu se izvede lopta?Cak bi danas trebalo biti toga i vise,jer su svi suteri i treba da ga izmoris kako bi teze sutirao,a toga nema.Najbolji primjer kako je nestalo ponosa ti je i MIN o kojoj sam nedavno pisao.Sva trojica najboljih im imaju odlicne brojke,a trpa ih ko stigne!?
Niko "ruke da uprlja".
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa makar u svojim prvim sezonama prime od 3-8 i Kobe i Duncan i Garnett proje naravno i Jordan da ne nabrajam su uvijek bili osim u najboljim postavama i u najboljim defanzivnim postavama lige....NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih se slozio da su samo pravila tu u pitanju,vec su igraci izgubili dosta u svom mentalitetu i pristupu igri.Kad si zadnji put vidio da neko vrsi prtisak na PG a la Anthony Carter,Gary Payton,Lindsay Hunter od trenutka kad mu se izvede lopta?Cak bi danas trebalo biti toga i vise,jer su svi suteri i treba da ga izmoris kako bi teze sutirao,a toga nema.Najbolji primjer kako je nestalo ponosa ti je i MIN o kojoj sam nedavno pisao.Sva trojica najboljih im imaju odlicne brojke,a trpa ih ko stigne!?![]()
Niko "ruke da uprlja".
to za Minnesotu stoji i Lavine i KAT katastrofa , cak i ove sezone i Wiggins sve cuda od fizikalija , mogu da jedu malu djecu , jos TT im trener
Ali jesu i pravila , ma daj prije te prebiju na tim gostovanjima , sada pipnes i faul
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E pa zbog te trojice-cetvorice koje si gore pomenuo,a i hiljadu superstara prije njih ,sam davno rekao da meni nema superstara bez dominacije na oba kraja parketa.Samo takav igrac moze biti pravi fransizni igrac.Svim ostalim treba jos barem 2 All stara da bi mogli uraditi nesto ozbiljnije.
Kobe Bryant je napisao/la:u Pravu si to , tu treba dodati i Seatlle (nekada) na tu listu.NEZALAGANJE je napisao/la:Da li se samo meni to cini ili je u NBAu nestalo onih teskih mjesta za igrati,a da se ne radi samo o top ekipama?Jbt nekad se znalo da se dobro oznojiti da dobijes u UTA,DEN,IND,MIL i sl., bez obzira u kakvom oni sastavu bili.Uvijek si znao da ce te tamo docekati "nalozena" ekipa,spremna igrati jaku odbranu skoro od trenutka kad izvedes loptu,da ce te iskontrirati na svaku gresku itd.Ja to danas ne vidim,pobjedjuje ko gdje stigne,sve je manje igraca sa ponosom,osjecajem da igra pred svojom publikom...
Pravila su ta koja ne dozvoljavaju to vise, nazalost , sa odlaskom Kobe-a, Duncana, Garnetta .... nestalo je to vise , oni su bili kao neki posljedni dinosaurisi ... one NBA koju sam najvise gledao.
Kada se samo npr. sjetim duela '90-tih Miami - NY naprosto uzivanje gledati ili Indiana - NY i ako nisu timovi za koje navjam on ostanem privljepljen za TV ili kasnije ekran.
tesko da ce se 90 ponoviti
- BernardBarnjak
- Kontakt:
.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nisam znao gdje da stavim pa evo ovdje

- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:

objavljuje li ein avidć u zadnje vrijeme neke tekstove,kolumne?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.