Ma ja, nikakve otimačine, nikakvi dekreti. Aha.
High je napisao/la:Selam Rokokou, vođi Manijaka.
"Objektivni" novinar, nikako ne naginje prema glodačima, nikako. Kako se fino primjeti frustracija u članku. Nikakvo pljuvanje se ne primjećuje u ovom članku, nikakoIlProfessore je napisao/la:
Ma ja, nikakve otimačine, nikakvi dekreti. Aha.
Spinuješ druže, spinuješ. Budi objektivan i daj komentar na ostatak teksta.Stroj1946 je napisao/la:
"Objektivni" novinar, nikako ne naginje prema glodačima, nikako. Kako se fino primjeti frustracija u članku. Nikakvo pljuvanje se ne primjećuje u ovom članku, nikako![]()
Kaže "prešao željezničar u niži rang, republičku ligu". Nije on prešao nego je Ispo,to je blagi izraz za ispadanje, gdje je plandovo do 1954.
De Moler vidi da me zaobiđes Sa tim skutorskim smislom za humor... Ču, ono pije kavu... I to ste naučili... Iz čega pijete majke ti... Iz catrnjeRigoletto je napisao/la:još uletite vi sa kozom na tribini i ovi niželigaši iz serie B. Popit kavu i čitat vas ujutro.staragarda je napisao/la:... Kakva uzivancija na temi... Sarajlije je milina citat... Jedne osnovala UDBA, drugima najveća legenda osuđena varalica
Ma to ti je Mirel,cim sam vidio u postu da pise "obitelj" garantovano on.Samo da ekplodira i pocne psovatibelosevic28 je napisao/la:Kone, kovam je onaj sema na vasem PDFu, treba ti google translate da skontas njegove insajderske
Ne spinuje nista , klup kad ispadne iz lige igraci predju iz tog u drugi klub i ostanu igrati u ligi, obicno jer ih taj koji je ispao ne moze placati, milion primjera u premiershipu i diljem planeteIlProfessore je napisao/la:Spinuješ druže, spinuješ. Budi objektivan i daj komentar na ostatak teksta.Stroj1946 je napisao/la:
"Objektivni" novinar, nikako ne naginje prema glodačima, nikako. Kako se fino primjeti frustracija u članku. Nikakvo pljuvanje se ne primjećuje u ovom članku, nikako![]()
Kaže "prešao željezničar u niži rang, republičku ligu". Nije on prešao nego je Ispo,to je blagi izraz za ispadanje, gdje je plandovo do 1954.
Znas sta bi vam doktor Arsla rekao na ovo:HElo je napisao/la:"Ruski umjetnici napustili Sarajevo, vratiće se kada dođe voda"
![]()
![]()
metropola,metropola
![]()
![]()
Nemojte ljudi da idete evo je
Ovo nije pogodilo Tuzlu, ovo je cijeli kanton pogodiloarelinho je napisao/la:U Sarajevo voda dođe kad tad, a u Tuzlu pehar nikad.![]()
Vidi jada,iz Tuzle dosao u Sarajevo da se okupa i odmah se uslikao. Ma ja, ako se nisi slikao nije se ni desilo.HElo je napisao/la:Odusevljenje u Sarajevu u vecernjim satima ipak pustena voda
Nikada ovoliko vode u zivotu nisi vidio, ili?Lakoste je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.