FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2016, 16:36

Fazon je što smo mi doslovno 101. svjetska liga. Svaki igrač koji imalo pokaže da zna, hoće da ide dalje. Ko od vas ne bi posao u Bosni zamijenio poslom u Njemačkoj? Ovdje se striktno radi o tome koliko je Dulja zahvalan, koliko misli na nas. Realno, on će nas svakako napustit kroz godinu dana, samo je pitanje da li uz obeštećenje ili ne. Ali, za sad nam je ključni igrač. Da nama dođe desetka tipa Stojčeva i još jedno jako krilo, uz spremnog Saida, bilo bi mi svejedno za Duljom. Ko ga *ebe, ispao bi šu*ak a bilo je Sarajevo i bez Komazeca, Benke, Škore... ne zaboravite kad nas Lenaš isfura i ode u treću austrijsku. Ako Dulji imalo značimo neće otić. Ako ne, nek odigra svoje kod nas i nek razguli, sretno mu bilo, da Bog da došao do Primere ako može.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2016, 16:37

Ja kazem fala Bogu pa pojedini se ne pitaju u fkS.

Pojedinim je ocito bolje unistiti karijeru igracu koji ima potencijala samo zato sto eto mozda nece potpisati ugovor.
Kakvi umovi..

Duljevic sta god uradio, on je unazad par godina jedan od boljih igraca koji je igrao..
Tako se odnostiti prema svojim igracima... al ne cudi me, s obzirom sta se sve psuje i gdje ljudi ne biraju nacin kako da se vrijedja...
Za nas ovakve je bolje da nista nemamo, jer sami sebi ne zelimo dobro.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 dec 2016, 16:43

Nekada smo mogli glatko uzeti pola miliona uera na transferu Duljevića sada ćemo uzeti vreću graha.
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 dec 2016, 16:49

@zip, pogresno rezonujes stvari. Niko ne spori da je Duljevic nas najj igrac, ali sta trebamo, dopustiti da ode dzaba? Onda ce svako ko iole vrijedi cekati kraj ugovora i ici dzaba, a mi govoriti ''Nema veze on je nas ponajbolji igrac''... Ne stiti se interes kluba tako.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 dec 2016, 16:52

Ovo je pravi test za 'amidzu',da se konacno vidi koliko je zaista spreman da ulozi u Sarajevo,odnosno da investira kako bi na toj investiciji mogao u skoro vrijeme da zaradi. Ako nisu spremni postojecem igracu pojacati ugovor,kako onda ocekivati da sutra plati obestecenje za nekog kvalitetnog igraca na kojem bi mogao zaraditi. I naravno razumijem Duljevica da trazi solidnu cifru,koliko se samo para bacilo u vjetar i spiskalo nerezonski,on bi bar taj novac opravdao i vratio buducim transferom.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 dec 2016, 17:28

Dulja je nama bitan igrač, trenutno najbolji u ekipi. E sad hoće li on sebi pomoći kao i nama, to je drugi par cipela. I on je svjestan da je prekuco ligu i traži nove izazove. Razumljivo. Ugovor novi mu trebo biti ponuđen na početku sezone, tako rade barem ozbiljni klubovi, al kakve hadalje smo imali u upravi ovo sad 5 do 12 oko produženja nije nikakvo čudo. Tipično naše što se tiče klupske politike. Volio bi da ostane do kraja sezone da uzmemo trofej neki najviše titulu, porast će mu cijena, bolje obeštećenje za nas. Ako nastavi na proljeće ovako kao dosad, kod nas, imat će sigurno mjesto i u reprezentaciji među 23 igrača. Ozbiljniji klubovi ako igrač, zlatna koka, ne želi potpisat novi ugovor, a stari ističe za pola godine, mora se na neki način zaštiti, klupski interes je u prednosti, pogotovo ako ga je klub lansiro visoko, jer kakva se slika šalje budućim igračima koji dolaze i onda mogu isto ponoviti. Za nadati se da hoće, jer bi njegov ostanak bio najveće pojačanje za nas u ovom trenutku.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 dec 2016, 17:32

Moramo sa Duljevićem produziti ugovor ma sta on trazio.
Ugradit se u transfere pa kad se on bude prodavao dalje nama lova pada i svi dobri.
ne moze se mjeriti Sarajevo sa Olimpicom
i Duljevic sigurno nece pretjerivati samo je stvar kako nasi misle samo trenutno napunit dzep ili ih puniti svake 2\3 sezonesa vecom cifrom
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 dec 2016, 17:42

Klub iznad i ispred svih!!!
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2016, 17:54

belosevic28 je napisao/la:@zip, pogresno rezonujes stvari. Niko ne spori da je Duljevic nas najj igrac, ali sta trebamo, dopustiti da ode dzaba? Onda ce svako ko iole vrijedi cekati kraj ugovora i ici dzaba, a mi govoriti ''Nema veze on je nas ponajbolji igrac''... Ne stiti se interes kluba tako.
Pa mozemo onda reci isto da kad neki kvalitetan igrac vidi kako se odnosimo prema igracima, odluce da nas zaobidju..
Povukla se prica da Dulja nece produziti, a niko nema blage veze sta se ustvari desava.

Meni je u interesu da klub ganja titulu, i istu osvoji.. Igracu su prolazni, al ono najbolje u datom trenutku mora da igra.
A sigurno ce biti manje sanse za titulu ako budemo te najbolje igrace slali na tribine ubog ne produzenja ugovora.

A uostalom Dulja ima odlican potencijal i nije uredu ubijat ga u pojam i unistit mu karijeru.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 dec 2016, 17:59

A vidi ovo: Zamisli Duljevic dogovori transfer,odigra preko ku.rca do ljeta (znamo da nije briljirao prije Calinog dolaska), i ode za 0 KM. To je uredu, je li ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 11 dec 2016, 18:07

nista mi jos ne znamo, ja iskreno ne vjerujem insajderima koji znaju kako idu pregovori. Tan je vec najavio da je to prioritet broj jedan i vjerujem da ljudi u klubu imaju veoma ozbiljan pristup prema ovom slucaju.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 dec 2016, 18:08

v0zdra je napisao/la:nista mi jos ne znamo, ja iskreno ne vjerujem insajderima koji znaju kako idu pregovori. Tan je vec najavio da je to prioritet broj jedan i vjerujem da ljudi u klubu imaju veoma ozbiljan pristup prema ovom slucaju.
A gdje je to Tan već najavio da su ti pregovori prioritet? :kafa:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 dec 2016, 18:18

Sa Duljom se ranije trebalo rijesiti, dati mu jacu platu i sve. Nasi poceli 5 do 12 pregovore i to sad kad je Dulja u odlicnoj formi pa i moze glumiti igraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 11 dec 2016, 18:20

http://m.****/clanak/262488/vincent- ... im-uslovom

znam da je avaz k**** od novina ali opet vise njima vjerujem nego insajderima iz carsije

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2016, 18:20

belosevic28 je napisao/la:A vidi ovo: Zamisli Duljevic dogovori transfer,odigra preko ku.rca do ljeta (znamo da nije briljirao prije Calinog dolaska), i ode za 0 KM. To je uredu, je li ?
Pa onaj ko ne bude igrao srcem i 100% davao od sebe onda ne treba igrati. To vazi i za Dulju.

A bar ako nista sad znamo da kod Cale svi igraju borbeno..

Mi smo na istoj strani, svi zelimo najbolje fkS..
Opet kazem, neko je bacio udicu i rekao da Duljevic nece produziti, a mi se primili..
A pojma nemamo sta se desava ustvari.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 dec 2016, 18:50

Ako necemo zaraditi na najboljem igracu, na kome cemo :?: Sve je ovdje jasno, ugovor istice na ljeto, i ova pauza je prilika da se ugovor produzi. Ako se ne uspije produziti, igrac mora ici na tribinu, ili na prodaju. Prodaja, da se ista izvuce za igraca, a tribina, da se kazni igrac zbog neproduzenja.
Opet, ne znam sta se radilo na ljeto, i sto se nije tad produzio ugovor, kad se znalo da isti ulazi u zadnju godinu :?:
Ja se nadam da ce Dulja dobiti malo vecu platu za produzenje ugovora, i garanciju da ce dobiti transfer na ljeto, poslije (eventualne) Evrope.
I kakve pare na ruke, kakvi bakraci. Najveca glupost je ovo placanje nekakvog iznosa na ruke, kao za produzenje ugovora.. WTF :?: Hajde kad potpises ugovor pa dobijes par plata kao nagradu za potpis, ali ovo..

Ovo oko stadiona, koliko sam skontao, pored obnove stadiona (ukidanje atletske, i renoviranje tribina), trebao bi se praviti i novi hotel, nova podzemna garaza, novi prostori za shoping centar itd. Ovo sve bi moglo da kosta ovih 100mil eura, ali ja u to ne mogu da vjerujem. Ali nek' se prica.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2016, 19:00

To renoviranje Koseva u iznosu od 100 milki je u rangu Mercedes Arene il ona dva tornja...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 dec 2016, 19:04

Zip je napisao/la:To renoviranje Koseva u iznosu od 100 milki je u rangu Mercedes Arene il ona dva tornja...

kod nAs cim vidis bagere vjeruj mi da nece biti mercedes arena, mi nismo ublehe ko koldzina strana tamo, nama su se pojavili bageri i kamp je zapocet a boga mi ako se pojave vjerujem i kosevo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 dec 2016, 19:24

Rule_hz je napisao/la:
Zip je napisao/la:To renoviranje Koseva u iznosu od 100 milki je u rangu Mercedes Arene il ona dva tornja...

kod nAs cim vidis bagere vjeruj mi da nece biti mercedes arena, mi nismo ublehe ko koldzina strana tamo, nama su se pojavili bageri i kamp je zapocet a boga mi ako se pojave vjerujem i kosevo
ABd da se i to desi.
Al 100 milioma eura....

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 dec 2016, 19:32

Regionalna liga starta 2018/19.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 22 gosta.