Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Effe jel to u potpisu odgovor na ibrine provokacije 
I nikad da te pitam jel to Muguruza na avataru?

I nikad da te pitam jel to Muguruza na avataru?
This time next year we'll be millionaires.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Eto Levera
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Evolution87
- Kontakt:
4/4 na zajednickom, ali dzaba kad marke nisam uzeo za vikend 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mrzim leverkusen, mrziiiiim
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ljudi pogledajte rezultate prve i druge Bundeslige....da li je se ovo ikada desilo...da li je ovo sad stvarno realno da se desi...nekako kao sto jedan forumas rece....prije nije bilo ovakvog ludila sa rezultatima kao u posljednje vrijeme.
Od 17 utakmica samo 2 bile oba daju...Bundesliga inače poznata po overima i da oba daju.
Od 17 utakmica samo 2 bile oba daju...Bundesliga inače poznata po overima i da oba daju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, jarane, nisu rezultati bili realniji, vec smo mi bili realniji. Kladjenje je bilo jednostavno. Zanimaju te lige petice, plus belgijska, holandska i portugalska. Zanimaju te samo tri znaka 1, X i 2, te eventualno 3+ ili odg na nekog zivahnijeg. Stavljas 5-6 KM, i vec na cetvrtom, petom paru si na solidnih 50 KM. Ako stavljam marku, prosjecna kvota na tiketu mi je 2.35...krmpotich je napisao/la:Da drug, ali ne zaboravi da su tada rezultati ipak bili malo realniji. Bas iz te godine imam sedmicni na markicu, isplata blizu 2milje. Nije bilo kvote ispos 1,6. Sto je najgore tipovi su bili samo 1 i 2,bez golova i palaca. Eo sad me rusi Ajax 3+, u tim vremenima vec bi bilo 3:3SlevinKelevra je napisao/la: E, jesmo svi postali papci i picke sa ovim kladjenjem, zajedno sa mnom na celu.![]()
Imam uslikane dobitne tikete jos tamo od 2007., sinoc malo listao, i kad vidim sta sam sve igrao i pogadjao dodje mi da placem. Najnormalnije znao pogadjati prelaze, hendikepe, fikseve sa odlicnim kvotama... Skinem tri prelaza na 2 KM, dobijem 250-300 KM. Tri kvote po 5-6. Danas kad vidim da je na nekog 2.4 ne smijem igrati, ali ako je na nekog 1.4 da ce dati gol, trcim, uplacujem, mislim da sam zayebao kladuGledaj ove bruke gore
![]()
Ja danas svoje novce stavljam na to da ce Palermo napokon sastaviti akciju ove sezone i zabiti gol, i to po mizernih 1.40.

Evo, spominjao sam one dobitne tikete iznad. Tu ima stotine i stotine tiketa. u 90% slucajeva na njima je 3-5 parova... Oni sa 10 parova i vise se mogu na prste nabrojati. Valjda je sve jasno.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sutra nam počinje nagradna igra, sretno svima
LeBron James
- exorciiist
- Kontakt:
Slevine, svaka ti je rijec na mjestu..danas svi ganjaju neke sigurice i bas jako padaju
Evo npr. recite mi kad ste vidjeli na temi za prijedloge da neko predlozi X da se igra? Sansa je 33% da dodje, kao i kod keca i dvice, a opet svi igraju neke dvoznake i smanjuju kvotu.
Rijetko ko igra na gosta cist znak kada je kvota veca od 2..danas npr. Chievo,Leverkusen,Sevilla,Salzburg,Feyenoord sve dosle dvice a sumnjam da ih je neko igrao
Evo npr. recite mi kad ste vidjeli na temi za prijedloge da neko predlozi X da se igra? Sansa je 33% da dodje, kao i kod keca i dvice, a opet svi igraju neke dvoznake i smanjuju kvotu.
Rijetko ko igra na gosta cist znak kada je kvota veca od 2..danas npr. Chievo,Leverkusen,Sevilla,Salzburg,Feyenoord sve dosle dvice a sumnjam da ih je neko igrao
Ja se kladim od mislim 2001 godine kada je tek dosla kladionica u Zenicu.sijecam se da je bila Bet Sop i da je minimalna uplata bila 3 km.Red bio za uplatu ko u ratu pred pekarama.Gdje tip 1 bio 1.9 npr 1x je bio 1.25 a pogledajte sada kako varaju ovim kvotama.Prije se samo na osnovno moglo kladiti.Sada su prosirili toliko ponudu da te raspameti.Overi,underi,hendikepi,raspon golova,picka materina,zatim ove egzoticne lige ma bas sve samo da se nemozes skoncentrisari na ono osnovno.Ja stvarno cesto dobivam,u zadnji 7 dana vise od 4000e i kazem vam odigrajte 3-4 para max i najvise da kvota bude do 6 ukupna.Kome je ono dosadno i malo nek pukne jos neki sistem da ima sta pratiti
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slazem se sa svim ostalim, osim sa ovim... Evo ti par od veceras. Cista matematika, i tada i sada...Zodi41 je napisao/la:Gdje tip 1 bio 1.9 npr 1x je bio 1.25 a pogledajte sada kako varaju ovim kvotama

Ponavljam, nije problem u kvotama, vec iskljucivo u ponudi i igracima.
Vjeruj da je tako.Mozda si nasao ovu neki ligu gdje nije tako ali kazem ti da su smanjili uveliko kvote i nepostavljaju ih realno nikako.Sto moj drug kaze izjebali su nas do bola,raspametili.Od toliko parova da se nemogu dva naci ono kao sigurna je za analize.Nekada se bas bacaju pare na gluposti tipa over ili under tih igraca ili neki divlji turniri u tenisu.Jednostavno smo se zarazili maksimalno i moramo odigrati tiket da bar pratimo.Cini mi se da se vise niko i nenada toliko da ce proci,bitno je da se prati nesto i zaokruzujeSlevinKelevra je napisao/la:Slazem se sa svim ostalim, osim sa ovim... Evo ti par od veceras. Cista matematika, i tada i sada...Zodi41 je napisao/la:Gdje tip 1 bio 1.9 npr 1x je bio 1.25 a pogledajte sada kako varaju ovim kvotama
Ponavljam, nije problem u kvotama, vec iskljucivo u ponudi i igracima.
- exorciiist
- Kontakt:
- BenjooJutub
- Kontakt:
Danas ko nije pametovo mogo je fine pare uzet.. Juve, Manchester, Sevilla i za cenera uplatit i to je to.
Koji je klinac sa Juventusom i potvrđivanjem na wwinu ?
Igrao sam Juve pobjeda bez nerješenog, dobili ljudi 1:3, još nije pozelenilo, jel i ostalima ili samo mene yebe.. ?
Igrao sam Juve pobjeda bez nerješenog, dobili ljudi 1:3, još nije pozelenilo, jel i ostalima ili samo mene yebe.. ?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Feyenoord, Osmanlispor, Benfica.... Puno bolje ekipe od protivnika, kvote brutalne.BenjooJutub je napisao/la:Danas ko nije pametovo mogo je fine pare uzet.. Juve, Manchester, Sevilla i za cenera uplatit i to je to.
Tema slike dobitni tiketa se napunila, stranica pravo koci
Da slevine, ali isto tako je problem i kad su solidni rezultati poredat na pravi listic, mislim vecina nas odigra nekoliko listica i mnogo pogodimo parova, e sad kako ih poredat na dobitni 

Volim Zeljeznicar
Ne možemo od tebe doći na red da postavimo..orbi je napisao/la:Tema slike dobitni tiketa se napunila, stranica pravo koci

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Evo nek ti Effenberg posalje ili postavi moj dobitni.Ja iskreno neznam postaviti tiket ovdje niti se zamaram.Sa covjekom se nekad cujem na Viber i poslao sam mu dobitni tiket.Mislim da udjes ovdje samo da provocirasorbi je napisao/la:Tema slike dobitni tiketa se napunila, stranica pravo koci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.