Beduin je napisao/la:Tako je brate, sto bi se zauzimao clan skupstine za Slobodu. Bolje cekati nekog Azmira da se sam bori, mi cemo tad dati podrsku na forumu, hhh.
Ovaj odgovor Probisvjeta je ustvari realnost nase drzave i odraz nas samih. Nit se bosti sa rogatima niti odustati.
Skupstina je tijelo koje bi trebalo da raspravlja, radi i gura u korist FK Slobode. Trenutno to nije taj sastav. Ima izuzetaka al' su nemocni. Uvijek se islo u korist nekoga ili pojedinca bez razmisljanja. Ista stvar se desila i kada je Azmir Husic dosao. Nije se mnogo razmisljalo ko je on. Nije bilo izbora, a tragedija u klubu, klub pred gasenje, bez igraca. Drugi par opanaka je sto se kasnije ispostavilo da je Azmir bio spasilac. Nikakva zasluga skupstinara. Da je dosao bilo ko drugi i nesto obecao to bismo prihvatili. Nismo imali izbora. Nemamo ni sada izbora. Od jednog kandidata mi trebamo da izaberemo jednoga. Smijesno. Znate li vi da nikada, skupstina nije imala vise kandidata za izbor predsjednika UO, pa da onda biramo prema kvalitetu. Uvijek je bio jedan koji nas je kao cupao iz govana, u stvari bio "spasilac". Ovo se odnosi na poslijeratni period.
I samo ovo, da je Bony bar jos kandidat, ja bi rado glasao za njega.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.