FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 jul 2010, 23:14

Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradačac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradačac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradačac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
1947!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 23 jul 2010, 02:22

Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 23 jul 2010, 02:24

Žbljohar je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac,joj mlogo kume,sve premjerligasi

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 jul 2010, 23:37

Žbljohar je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:
Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac,joj mlogo kume,sve premjerligasi
Sloboda nista.....
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 jul 2010, 23:42

Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradačac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradačac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradačac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
od toga meni 200 KM i svi zadovoljni...kad dobijem castim-- ;) ...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 jul 2010, 23:46

Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi :mrgreen: :mrgreen:
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 jul 2010, 23:50

Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi :mrgreen: :mrgreen:
haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 jul 2010, 23:55

Arsenalisation je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi :mrgreen: :mrgreen:
haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike... ;)
puu jbt..blago teb.......hocu i ja............treba mi keša
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 24 jul 2010, 00:59

Ljumani_Banovici je napisao/la:
idi skaci pa ces dobit:P
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 04:38

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Eih treba svima

E jest puno 300 km ja jadne drzave boze svasta :(

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 jul 2010, 16:20

U ovoj drzavi pare nisu problem jer PARA NEMA
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 jul 2010, 22:12

Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 24 jul 2010, 23:21

Ljumani_Banovici je napisao/la:Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
prva pobjeda na prpremama :mrgreen: :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 jul 2010, 23:41

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
prva pobjeda na prpremama :mrgreen: :mrgreen:
prva od tri...
1947!

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 26 jul 2010, 18:06

Pozdrav iz Zavidovice za komsije Ljumane...Sretno,pa opet Evrope vidjeli.....
JA NISAM ODAVLE!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 jul 2010, 18:19

Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
Kod vas preso???
Uh, Buducnost dominira !
:mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 26 jul 2010, 19:05

Slomic je igrao u Buducnosti i onda otisao u Slobodu,a iz Slobode u Crotaia Sesvete. I onda je kao posudjen igrac opet vratio u Slobodu na jednu godinu.Sad je dosao u Buducnost ponovo i nisam siguran da je potpisao ugovor posto opet mora igrati kao posudjeni igrac.sad mu valjda sredjuju te papire.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 26 jul 2010, 23:54

EdinTM87 je napisao/la:
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
Kod vas preso???
Uh, Buducnost dominira !
:mrgreen:
ma jakako vec dominira :mrgreen: :mrgreen:

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 jul 2010, 12:50

zna li neko je li potpisao Slomic za Buducnost i sta je sa Ikanovicem ovim iz Thuna sto je dosao

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 27 jul 2010, 15:18

r_emir je napisao/la:zna li neko je li potpisao Slomic za Buducnost i sta je sa Ikanovicem ovim iz Thuna sto je dosao
nije potpiso...al ce potpisat papirologija staja znam...ikanovic nije jos takodjer zbog nedostatka papira.. :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.