FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradačac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradačac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradačac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac,joj mlogo kume,sve premjerligasiŽbljohar je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sloboda nista.....Žbljohar je napisao/la:Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac,joj mlogo kume,sve premjerligasiŽbljohar je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradacac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradacac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradacac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
od toga meni 200 KM i svi zadovoljni...kad dobijem castim--Ljumani_Banovici je napisao/la:Za grantove pojedincima, odnosno za dodjelu jednokratnih stipendija i nagrada vrhunskim, kvalitetnim i perspektivnim sportistima bit će izdvojeno 40 000 KM. U skladu sa kriterijima za dodjelu sredstava najmanji iznos koji je odobren za jedan broj sportskih kolektiva je 500 KM, a iznosi veći od 20 000 KM odobreni su: Atletskom klubu „Sloboda Tehnograd“ Tuzla, Karate klubu Tuzla-Sinbra, Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Tuzla, JU Dom zdravlja sa poliklinikom „Mustafa Šehović“ Tuzla za preventivnu zdravstvenu zaštitu sportista, Društvu pedagoga tjelesnog i zdrvstvenog odgoja Tuzlanskog kantona, Ženskom odbojkaškom klubu „Kula“ Gradačac, Košarkaškom klubu „Sloboda“ Tuzla, Ženskom košarkaškom klubu „Jedinstvo“ Tuzla, Nogometnom klubu „Zvijezda“ Gradačac, Fudbalskom klubu „Budućnost„ Banovići, Rukometnom klubu „Gradačac“ Gradačac, Muškom rukometnom klubu „Konjuh“ Živinice i Savezu sjeduće odbojke.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike...Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
puu jbt..blago teb.......hocu i ja............treba mi kešaArsenalisation je napisao/la:haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike...Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi![]()
1947!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
idi skaci pa ces dobit:PLjumani_Banovici je napisao/la:puu jbt..blago teb.......hocu i ja............treba mi kešaArsenalisation je napisao/la:haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike...Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
- Kontakt:
Eih treba svimaLjumani_Banovici je napisao/la:puu jbt..blago teb.......hocu i ja............treba mi kešaArsenalisation je napisao/la:haha...nezz daju li zato al ja cu dobit aBd tamo krajem sept...od ministarstva kulture i sporta...ko' nagradu za prvo na federalnom iz atletike...Ljumani_Banovici je napisao/la:Meni 300 nabio sam na njih svega 170 postova,,,,msm da sam zasluzi![]()
E jest puno 300 km ja jadne drzave boze svasta

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
1947!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
prva pobjeda na prpremamaLjumani_Banovici je napisao/la:Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
prva od tri..._amel_13_BHf_ je napisao/la:prva pobjeda na prpremamaLjumani_Banovici je napisao/la:Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović![]()
1947!
Pozdrav iz Zavidovice za komsije Ljumane...Sretno,pa opet Evrope vidjeli.....
JA NISAM ODAVLE!!!
Kod vas preso???Ljumani_Banovici je napisao/la:Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
Uh, Buducnost dominira !

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Slomic je igrao u Buducnosti i onda otisao u Slobodu,a iz Slobode u Crotaia Sesvete. I onda je kao posudjen igrac opet vratio u Slobodu na jednu godinu.Sad je dosao u Buducnost ponovo i nisam siguran da je potpisao ugovor posto opet mora igrati kao posudjeni igrac.sad mu valjda sredjuju te papire.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma jakako vec dominiraEdinTM87 je napisao/la:Kod vas preso???Ljumani_Banovici je napisao/la:Fk Budućnost BANOVIĆI - FK Radnik Hadžići 3:0
Strijelci:
-Igor Sliško
-Semir Slomić
-Almir Šmigalović
Uh, Buducnost dominira !

zna li neko je li potpisao Slomic za Buducnost i sta je sa Ikanovicem ovim iz Thuna sto je dosao
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nije potpiso...al ce potpisat papirologija staja znam...ikanovic nije jos takodjer zbog nedostatka papira..r_emir je napisao/la:zna li neko je li potpisao Slomic za Buducnost i sta je sa Ikanovicem ovim iz Thuna sto je dosao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.