Philadelphia 76ers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Philadelphia 76ers

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

#WhiteWestbrook
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
I tako Okafor ne moze ni sa Embiidom. Trejd trejd trejd.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakva akvizicijaWinters je napisao/la:Bayless out do kraja sezone.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nadam se da je ovo sinoć bila zadnja utakmica i pokušaj da Okafor i Embiid igraju zajedno na terenu, uništen je dobar momentum i kemija, dosta igrača sa skroz pogubilo na terenu i to ne liči na ništa već drugu utakmicu zaredom.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ne shvatam zašto se ovoliko čeka na trejd.Winters je napisao/la:Nadam se da je ovo sinoć bila zadnja utakmica i pokušaj da Okafor i Embiid igraju zajedno na terenu, uništen je dobar momentum i kemija, dosta igrača sa skroz pogubilo na terenu i to ne liči na ništa već drugu utakmicu zaredom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

http://www.csnphilly.com/video/noel-pla ... gure-s-out
Iako mislim da je Noel malo pretjerao, u pravu je da se ovo pitanje mora rješiti što prije no nerealno je očekivati da u početku odmah ima punu minutažu jer je i Okafor prošao kroz sličnu restrikciju.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ok je da bude lider, ok je da kaže što misli, ali u krugu tima, ne u javnosti. Zna se šta mislim o Okaforu, ali ne možeš ovako prozivati suigrača u medijima. Istog sam mišljenja i za Noelovo kukanje. A sve se to toleriše i niko o tome ne govori.Winters je napisao/la:
http://www.csnphilly.com/video/noel-pla ... gure-s-out
Iako mislim da je Noel malo pretjerao, u pravu je da se ovo pitanje mora rješiti što prije no nerealno je očekivati da u početku odmah ima punu minutažu jer je i Okafor prošao kroz sličnu restrikciju.
Ne sviđaju mi se javni istupi igrača, a i (ne)istupi GM-a, koji bi trebao biti PROMJENA u odnosu na Hinkiea i donijeti transparentnost, a on se pritajio i pustio Browna da ga mediji ispituju i za stvari koje nisu u njegovom domenu posla.
Prije svega mislim na logjam sa centrima i povrede Baylessa i Okafora o kojima se apsolutno ništa konkretno nije znalo. Kao i operacija Noela, valjda jedini slučaj u historiji lige da igrač samovoljno ode na operaciju u sred sezone. Pa onaj incident sa himnom, ali za to su se barem
iskupili ajde.
Polako postajemo nered, i nisam nimalo zadovoljan situacijom van terena. A i na terenu, valjda će ubrzo prihvatit da je uparivanje Embiida i Okafora potpuni fijasko.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nerlens iako zdrav, bez minuta noćas. Nadam se da je to kazna za javno kritikovanje.
Ili smo ga trejdali.
Ili smo ga trejdali.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prestani skakati za loptom u drugi red tribina luđače, srce mi je stalo.

17 suteva i 27 minuta.
Processing.
Processing.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Philadelphia 76ers
Zvanično je izbačen iz rotacije, nema minuta u slijedećim utakmicama. Iako kao fol nije kazna zbog one priče od 8 minuta.Clutch je napisao/la:Nerlens iako zdrav, bez minuta noćas. Nadam se da je to kazna za javno kritikovanje.
Ili smo ga trejdali.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nerlens je obicni sebicnjak koji i ne zasluzuje da igra.Prvo,tek si se vratio poslije povrede,a drugo,nikada se organizacija,a indirektno i trener ne kritikuje javno.Posebno ako si mlad i apsolutno nedokazan igrac.Da,svi su svjesni da nema minuta za svu trojicu,ali postoji mnogo pametniji nacin da dobijes ono sto zelis.Ovako je samo iskazao svoj ego.Bitno je da JA igram,ebes sve ostalo.E zbog toga ces na klupu kod Browna ,koji dolazi iz fransize gdje ega nema.
Samo da pitam @Clutcha koji tacno k.u.r.a.c Brown pokusava sa Saricem na trojci ? On u Euroligi i ABA ligi nije imao brzine da igra na 3 a kamoli u NBA. Zaboravih neku noc nakon tekme s Lakersima to priupitat. Takodjer, ne nam sta tacno Brown pokusava s ovim uparivanjem Okafora i Embiida. Prvo zalosno izgleda da talenat poput Embiida na silu mora igrati konstanno na perimetru da bi toj stetocini ostavio prostora pod kosem, a drugo ta stetocina nema apsolutno nikakve koristi na parketu osim ako ga se konstantno ne pita loptama u postu. O tome kolika je rupa u odbrani su vec ispricane silne price, a kao skakac je za klasu losiji od slicnih rupa poput Kantera, Vucevica i Monroea.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.