NK Široki Brijeg
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?
JEsam nesto krivo rekao ? jel vam se to politika ne mijesa u rad kluba ?
Politika se ne miješaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
od danas tvoji postovi,strogi ignoreSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?
plafon 16-17 god.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
- theprodigy
- Kontakt:
ne obracaj paznju..haha..ja samo preskocim kad vidimHŠKZ-svetinja je napisao/la:od danas tvoji postovi,strogi ignoreSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?
plafon 16-17 god.
Nemojte se obazirati na provokatore
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
drug nisam napisao nigdje da momak nema pravo na misljenje i to ali u svojim konstatacijama je omalovazavao ostale bez obzira na neuspijeh koju su postigli i to njemu kao navijacu drugog kluba nije fer moje misljenjetheprodigy je napisao/la:niste imali srece..jbga..bice bolje do godine..jer cete i tad igrati u evropi sigurno![]()
@Cuspajz pa zar mu mora igrati klub u evropi ili u ligi dobro da bi mogao iznijeti svoje misljenje o utakmici..
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 23 jul 2010, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Barney Stinson
- Kontakt:
ovo ti je dansanji post:Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?
jos malo i listica prolazi
e jbg
A ovo od neki dan:
PostPostao/la Samo F.K.S !! dana 15 srp 2010, 20:17
Puno srece u uzvratu nego nisam pogledao golove zadnja 3 pa jel ima neki link ?
Ps pitanje za navijace SB sto ne igra gonzalo martinez ?
I dalje tvrdis da si dobro
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- theprodigy
- Kontakt:
dobro druzeCuspajz je napisao/la:drug nisam napisao nigdje da momak nema pravo na misljenje i to ali u svojim konstatacijama je omalovazavao ostale bez obzira na neuspijeh koju su postigli i to njemu kao navijacu drugog kluba nije fer moje misljenjetheprodigy je napisao/la:niste imali srece..jbga..bice bolje do godine..jer cete i tad igrati u evropi sigurno![]()
@Cuspajz pa zar mu mora igrati klub u evropi ili u ligi dobro da bi mogao iznijeti svoje misljenje o utakmici..
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemam namjeru da se raspravljam vasi klubovi su politicki i cao to i vi znate
Barney
Ti i dalje trazi moje postove
Barney
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 23 jul 2010, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
to je samo konstatacija na njegovo napisano bilo a inace stvarno protiv veleza nemam nista kao kluba ,bruka prvaka sto su izgubili ,zrinjski dao 13 kom konobarima i slicno ne ide uz njega kao navijaca veleza nikako to je bila poenta napisanogtheprodigy je napisao/la:dobro druzeCuspajz je napisao/la:drug nisam napisao nigdje da momak nema pravo na misljenje i to ali u svojim konstatacijama je omalovazavao ostale bez obzira na neuspijeh koju su postigli i to njemu kao navijacu drugog kluba nije fer moje misljenjetheprodigy je napisao/la:niste imali srece..jbga..bice bolje do godine..jer cete i tad igrati u evropi sigurno![]()
@Cuspajz pa zar mu mora igrati klub u evropi ili u ligi dobro da bi mogao iznijeti svoje misljenje o utakmici..mozda nisi tako mislio..al kad procitas sta si napisao vidjeces da je to omalozavanje drugog kluba..svaka cast svima sto su ove godine igrali u evropi..pa kako tako..
Stvarno steta sto ste ispali,A.Wien je ekipa sa velikom reputacijom i sigurno bi porastao ugled nasega klupskoga fudbala da ste ih izbacili,nisu nicim pokazali da su bolja ekipa od nasih premijerligasa i ovo se moralo proci al et 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Evo jedna porukica za mladog pubertetliju bez jasnog misljenjaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemam namjeru da se raspravljam vasi klubovi su politicki i cao to i vi znate![]()
Barney
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Evo jedna porukica za mladog pubertetliju bez jasnog misljenjaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemam namjeru da se raspravljam vasi klubovi su politicki i cao to i vi znate![]()
Barney
Ti i dalje trazi moje postove![]()
![]()
![]()
To to to tooooo
Steta velika jer Siroki je zasluzio prolaz,ali opet ste odigrali odlicno ove utakmice i sigurno da ste jedni od kandidata za titulu.Da ste dali gol,a realno bilo je odlicni situacija mislim da biste prosli Austriju i sa pobjedom.
AMAR OSIM!
Zijad Blekić, kandidat SDP BiH na proteklim općinskim izborimaSamo F.K.S !! je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Evo jedna porukica za mladog pubertetliju bez jasnog misljenjaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemam namjeru da se raspravljam vasi klubovi su politicki i cao to i vi znate![]()
Barney
Ti i dalje trazi moje postove![]()
![]()
![]()
Kontraverzni Zijad Blekić već godinama niže afere i optužbe, od mešetarenja na Sarajevskoj berzi do mahinacija bh kompanijama koje želi isporučiti u vlasništvo Mila Đukanovića. Sa Veselinom Barovićem, kontraverznim crnogorskim biznismenom javnosti poznatim po učešću u aferama oko šverca cigareta za Đukanovića, Blekić ima zajedničku kompaniju. Biznis.ba objavljuje detalje o Blekićevoj sprezi sa „duhanskom mafijom“ i njenim igračima u BiH ....
Drzati sliku ovakvog covjeka i govoriti da iza nas stoje stranke moze samo clan BPTorpedo.
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
- theprodigy
- Kontakt:
@ŠB.TRN Haris vas financira, a stranka za BIH najveca podgrupa !!!...? na koga se ovo odnosi..?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nisi shvatio poentu mojih postova nije bitno vi i zrinjski ste politicki klubovi ! Nisam rekao da su predsjednici politicari vec politicki klub nadam se da si shvatio sta to znaci 
I sta si htio da kazes sa ovim sto si postavio ovaj link ?
I dajte da se zavrsi na ovom stvarno necu da se raspravljam molim vas da me ubuduce zaobidjete u svojim postovima
I dajte da se zavrsi na ovom stvarno necu da se raspravljam molim vas da me ubuduce zaobidjete u svojim postovima
Malo se informiraj koga je to politika uopce osnovala pa onda tek pisi,niti je zrinjskog a ni sirokog politika osnovala sto se nebi moglo reci za sarajevo !Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisi shvatio poentu mojih postova nije bitno vi i zrinjski ste politicki klubovi ! Nisam rekao da su predsjednici politicari vec politicki klub nadam se da si shvatio sta to znaci
HSK Zrinjski Mostar
Sad jedna analiza:
sve u svemu ne smijemo biti razočarani jer smo za dlaku, ali bas za dlaku umalo pošli jakog protivnika, štoviše bili smo bolji u ovom susretu...nismo iskoristili svoje šanse koje su stvarno bile dobre, a oni su svoju jednu iz 2-3 slobodna..
po meni je velika greška bila početi sa Ljubićem...čovjek nije igrao godinu dana i onda se još ozljedi sa Olimpijom...
veliki minus neigranje Wagnera koji je dobio temperaturu, a kako čujem ista stvar je i sa Vareom samo što je ovaj bio u boljem stanju pa je zaigrao...
Wagner bio bio prevaga u vezi 100% i igrač je koji zna brzo povući kontru i napraviti prostor sto nam je falilo i te kako...
dvije stative smo imalo i onu Mišićevu šansu koju je morao zabiti...
Kožul jednostavno nije više onaj Kožul i on po meni nema mjesta u Širokom...također , moramo naći još jednog pravog špica, pravog napadača da se i varea malo ohladi jer čovjeka nema nigdje već pola godine...
većina momaka je dala sve od sebe, samo mi je krivo Pinjuha, taj dečko ne može i ne smije ostati u Širokom, radije dati nekome drugome šansu..nemogu shvatiti da netko uđe u 70 min i nemoze da trci...
Renato definitivno najbolji i najborbeniji naš igrač jučer....
Ivanković je zamijenio fino Wagnera ali nije to to...imali smo toliko polukontri i kontri da smo jednu moral iiskoristiti, uz one navedene prilike...
sve u svemu..jedan gol je odlucio, a riječi trenera Austrije govore sve:
"...prošli smo vrlo,vrlo sretno"
sve u svemu ne smijemo biti razočarani jer smo za dlaku, ali bas za dlaku umalo pošli jakog protivnika, štoviše bili smo bolji u ovom susretu...nismo iskoristili svoje šanse koje su stvarno bile dobre, a oni su svoju jednu iz 2-3 slobodna..
po meni je velika greška bila početi sa Ljubićem...čovjek nije igrao godinu dana i onda se još ozljedi sa Olimpijom...
veliki minus neigranje Wagnera koji je dobio temperaturu, a kako čujem ista stvar je i sa Vareom samo što je ovaj bio u boljem stanju pa je zaigrao...
Wagner bio bio prevaga u vezi 100% i igrač je koji zna brzo povući kontru i napraviti prostor sto nam je falilo i te kako...
dvije stative smo imalo i onu Mišićevu šansu koju je morao zabiti...
Kožul jednostavno nije više onaj Kožul i on po meni nema mjesta u Širokom...također , moramo naći još jednog pravog špica, pravog napadača da se i varea malo ohladi jer čovjeka nema nigdje već pola godine...
većina momaka je dala sve od sebe, samo mi je krivo Pinjuha, taj dečko ne može i ne smije ostati u Širokom, radije dati nekome drugome šansu..nemogu shvatiti da netko uđe u 70 min i nemoze da trci...
Renato definitivno najbolji i najborbeniji naš igrač jučer....
Ivanković je zamijenio fino Wagnera ali nije to to...imali smo toliko polukontri i kontri da smo jednu moral iiskoristiti, uz one navedene prilike...
sve u svemu..jedan gol je odlucio, a riječi trenera Austrije govore sve:
"...prošli smo vrlo,vrlo sretno"
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, kogmagie46, Ledara, LondonBlues, rishovski, RodjeniiBrato, VivaLaLiberta, Zeko87, zemuntrg, Zrinjaaaa i 70 gostiju.