I na kraju cemo je izgubiti....KingJamesMVP je napisao/la:Šta Phila radi Pistonsima, ovo je brutalno
T. J. McConnell > Curry
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I na kraju cemo je izgubiti....KingJamesMVP je napisao/la:Šta Phila radi Pistonsima, ovo je brutalno
Donnie Darko je napisao/la:Klay je odgovoran za najbolju sliku u historiji lige, tako da automatski ne može biti predjenjenIako mu i ne ide baš ta slika u prilog
![]()
Skace ko kengurKingJamesMVP je napisao/la:RW tek na 1 asistu, staje li mu niz večeras?
Ma Rubio ce vrlo brzo biti igrac za nekih 10-15min u NBAu,ako i toliko.Jedan je od rijetkih igraca koji je u nekoliko godina nakon drafta,uspio da nazaduje.Time ti je sve jasno.iNFY je napisao/la:Jel ovaj rubio inace vako glup ili?
Ocajni su. Lavine mi izgleda najbolje ove sezone. Jedini koji ima dobar stav. Wiggins je posebno kritican.NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je patetika of ekipe ova MIN.
Definitivno. Iako sam ja drugacije mislio, nekad prije...rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja bih sad dao sve sto Kelti imaju za tog KATa, pa i dvoranu ako treba.
nemoj zezati sinoc su fino odigrali , sva trojca po 25 , fina odbrana nad Durantom , šteka Lavine u odbrani , to je iskoristio Thomson .NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je patetika of ekipe ova MIN.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.