Lesinar1987FKB je napisao/la:dajte ljudi ocete vi vise shvatiti da nas iz BL vasa misljenja uopste ne zanimaju.samo me mogu nasmijati

mi naionalisti ovo ono...jel mi dolazimo na vase teme i komentarisemo gluposti!!???odgovor:Ne!!a zasto!!???zato sto nas uopste ne zanimate.....gledajte vi u svoju avliju!!!!!
molim admina da zatvori ovu temu.
admin je napisao:
Pošto uskoro počinje sezona, red je da se i mi lagano spremamo za uzbuđenja i dešavanja koja donosi takmičenje u PLBIH.
Da bismo sa što kvalitetnijim diskusijama i sa što manje spamera i trollova ušli u sezonu, želim razjasniti princip na kojem funkcioniše forum SportSport.ba i pravila koja će se primjenjivati pri moderiranju foruma.
- Teme koje u nazivu imaju ime kluba ne pripadaju samo navijačima tog kluba
- Administratori i moderatori ni na koji način neće uticati na to da li će se na temama vezanim za klub govoriti u pozitivnom ili negativnom tonu
- Cilj ovog foruma je da o svakom klubu diskutuje što više različitih osoba i da se iznese što više različitih mišljenja. Sva mišljenja sigurno neće biti ista, neka će biti pozitivna, neka negativna
- Ohrabrujemo dolazak navijača svih klubova na sve teme i učešće u diskusijama sve dok se ne radi o ciljanim provokacijama ili vrijeđanjima
- sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.
- Izričito je zabranjeno "mrškanje" forumaša sa tema, glumljenje moderatora, razvaljivanje tema kako bi se nešto dokazali ili uticalo na rad moderatora.
- Na temama o klubovima PLBiH razgovaramo o sportu, igračima, trenerima, igri... ne o tribini, navijačima, pjesmama. Ko želi pričati o navijačima, neka potraži neki tifo forum.
Osobama koje ne žele da o klubu za koji navijaju diskutuju sa navijačima svih klubova preporučujem da potraže forum navijača tog kluba, jer će se ovdje osjećati neugodno.
Ista pravila primjenjuju se na svim temama
I zato se nepravi admin i neodredjuj gdje ce ko pisati.Nije ti ovo cacevina