FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 23 jul 2010, 03:46

harishp je napisao/la:
lesinar_1987 je napisao/la:svaka cast za Borac, nema veze sto smo ispali, glavu gore i idemo dalje, Lesinari svaka cast, navijanje vise nego odlicno :D
Gdje cete dalje,sa ispadanjem od drugoligasa koji je tesko ostao i u toj ligi nema dalje.Dno dna.
Sto se tice navijanja i evrope.To bi bilo to.Sa politikom koji cine iz IO spremajte se opet za Vojkovice,Trn,Racu,sokolac i tako dalje.
hahhahaahhahahahhahahahah 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: POTPIS!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

plavo nebo
Kontakt:

Post Postao/la plavo nebo » 23 jul 2010, 03:55

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
lesinar_1987 je napisao/la:svaka cast za Borac, nema veze sto smo ispali, glavu gore i idemo dalje, Lesinari svaka cast, navijanje vise nego odlicno :D
Gdje cete dalje,sa ispadanjem od drugoligasa koji je tesko ostao i u toj ligi nema dalje.Dno dna.
Sto se tice navijanja i evrope.To bi bilo to.Sa politikom koji cine iz IO spremajte se opet za Vojkovice,Trn,Racu,sokolac i tako dalje.
hahhahaahhahahahhahahahah 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: POTPIS!!![/q

kakvo navijanje ba ,ono je cirkus, svaka druga protiv BOSNE, ali djaba vam
BOSNA je "vasa" drzava a SARAJEVO glavni grad.

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 23 jul 2010, 04:22

dajte ljudi ocete vi vise shvatiti da nas iz BL vasa misljenja uopste ne zanimaju.samo me mogu nasmijati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mi naionalisti ovo ono...jel mi dolazimo na vase teme i komentarisemo gluposti!!???odgovor:Ne!!a zasto!!???zato sto nas uopste ne zanimate.....gledajte vi u svoju avliju!!!!!
molim admina da zatvori ovu temu.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 jul 2010, 07:38

Lesinar1987FKB je napisao/la:dajte ljudi ocete vi vise shvatiti da nas iz BL vasa misljenja uopste ne zanimaju.samo me mogu nasmijati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mi naionalisti ovo ono...jel mi dolazimo na vase teme i komentarisemo gluposti!!???odgovor:Ne!!a zasto!!???zato sto nas uopste ne zanimate.....gledajte vi u svoju avliju!!!!!
pa i gledamo, BL je nasa avlija

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 jul 2010, 08:33

Lesinar1987FKB je napisao/la:dajte ljudi ocete vi vise shvatiti da nas iz BL vasa misljenja uopste ne zanimaju.samo me mogu nasmijati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mi naionalisti ovo ono...jel mi dolazimo na vase teme i komentarisemo gluposti!!???odgovor:Ne!!a zasto!!???zato sto nas uopste ne zanimate.....gledajte vi u svoju avliju!!!!!

admin je napisao:

Pošto uskoro počinje sezona, red je da se i mi lagano spremamo za uzbuđenja i dešavanja koja donosi takmičenje u PLBIH.

Da bismo sa što kvalitetnijim diskusijama i sa što manje spamera i trollova ušli u sezonu, želim razjasniti princip na kojem funkcioniše forum SportSport.ba i pravila koja će se primjenjivati pri moderiranju foruma.

- Teme koje u nazivu imaju ime kluba ne pripadaju samo navijačima tog kluba
- Administratori i moderatori ni na koji način neće uticati na to da li će se na temama vezanim za klub govoriti u pozitivnom ili negativnom tonu
- Cilj ovog foruma je da o svakom klubu diskutuje što više različitih osoba i da se iznese što više različitih mišljenja. Sva mišljenja sigurno neće biti ista, neka će biti pozitivna, neka negativna
- Ohrabrujemo dolazak navijača svih klubova na sve teme i učešće u diskusijama sve dok se ne radi o ciljanim provokacijama ili vrijeđanjima
- sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.
- Izričito je zabranjeno "mrškanje" forumaša sa tema, glumljenje moderatora, razvaljivanje tema kako bi se nešto dokazali ili uticalo na rad moderatora.
- Na temama o klubovima PLBiH razgovaramo o sportu, igračima, trenerima, igri... ne o tribini, navijačima, pjesmama. Ko želi pričati o navijačima, neka potraži neki tifo forum.

Osobama koje ne žele da o klubu za koji navijaju diskutuju sa navijačima svih klubova preporučujem da potraže forum navijača tog kluba, jer će se ovdje osjećati neugodno.

Ista pravila primjenjuju se na svim temama

I zato se nepravi admin i neodredjuj gdje ce ko pisati.Nije ti ovo cacevina ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 08:37

Gdje ba igra ova Luzijana? Koja je to liga??? Ja sam mislio da ce Borac proci sa pobjedama u oba susreta
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 23 jul 2010, 08:44

Za prvi izlazak u Evropu nakon 20 godina, ja sam zadovoljan. Do godine ce biti bolje. Vidjelo se da ekipa nema iskustva igranja ovakvih utakmica, oba gola koja samo primili u dvije utakmice su plod nasih gresaka u zadnjoj liniji, skoro pa identicni golovi, sto ce reci manjak iskustva. Momcima svaka cast na trudu i zalaganju, opet kazem bice bolje do godine. Zivi bili! 8-)

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 08:46

SrdjanBL je napisao/la:Za prvi izlazak u Evropu nakon 20 godina, ja sam zadovoljan. Do godine ce biti bolje. Vidjelo se da ekipa nema iskustva igranja ovakvih utakmica, oba gola koja samo primili u dvije utakmice su plod nasih gresaka u zadnjoj liniji, skoro pa identicni golovi, sto ce reci manjak iskustva. Momcima svaka cast na trudu i zalaganju, opet kazem bice bolje do godine. Zivi bili! 8-)
Ma jarane dogodine ce te se vi sa ovom ekipom grcevito boriti za opstanak..Jedino vas moze spasiti cika Milorad da vam kupi 10tak utakmica (i to kuci)....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jul 2010, 09:00

Katastrofa od Borca sam ocekivao da ce proci ovo, mnogo su me razocarali
Cuva Bog Zelju svog!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 23 jul 2010, 09:05

SrdjanBL je napisao/la:Za prvi izlazak u Evropu nakon 20 godina, ja sam zadovoljan. Do godine ce biti bolje. Vidjelo se da ekipa nema iskustva igranja ovakvih utakmica, oba gola koja samo primili u dvije utakmice su plod nasih gresaka u zadnjoj liniji, skoro pa identicni golovi, sto ce reci manjak iskustva. Momcima svaka cast na trudu i zalaganju, opet kazem bice bolje do godine. Zivi bili! 8-)
Daj ba Srle,uozbilji se malo!Kao prvo,dok Vam je Marića na kormilu Borac neče biti onaj stari.Kao drugo,šta će biti bolje do godine?Ništa neče biti bolje ako ostane ovaj savez!Volio bih i ja da Željo odbrani titulu,ali kako se prvak dobija po nacionalnom ključu,znači nema šanse.Moli dragog Boga da Hadžibegić i normalni ljusi iz struke,preuzmu N/F Savez BIH,te se onda i ti,a i ja možemo nečemu nadati.Pozdrav.
p.s.mojNe više braniti onog lopova Dodija,jer on u stvari gleda samo svoj dzep,uostalom kao i ovi lopovi u FBiH!Dok god se politika miješa u sport nema panje ni za Borac,Želju,Široki,Sarajevo itd. ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 23 jul 2010, 09:12

analiticar_, hahahahah! Majstore kada je to Borac namjestio neku utakmicu, poklopi se usima. :lol: :lol: :lol: zlaja-73TM87 , slazem se ovo za savez! Nikad ja nikog nisam branio. 8-)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 jul 2010, 10:24

Jbg ljudi, to je realnost naše lige, da nas ljudi iz druge švicarske pobjeđuju i tako će sve ostat dok se budemo vodini nacionalizmom, namještanjem tekmi, plus tu dodaj naš Savez i sve će vam biti jasno.Bolje nije ni moglo.
nisam sinoć gledo utakmicu, ali tata mi reče kako ste divno renovirali stadion, kaže on ljepši od Bilinog sad :D , i malo sam čačko po ovojtemi i naletih na slike.Stadion vam je stvarno extra, po onome što sam vidio ostao sam i šokiran i oduševljen. Sad da li postoji ikakva šansa da se sve tribine sastave, odnosno da izgradite sjevernu i južnu, ako se to desi imaćete najljepši stadion u BiH.Za mene je to trenutno bilino polje.

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 23 jul 2010, 10:26

Jao tuzne igre,jao onog mucenja od utakmice,pa sta da se radi kad igras citav zivot namjestene utakmice,uzimas kupove neke smijesne lige i mislis da si igracina,lako se gubi pojam o stvarnoj vrijednosti u takvim uslovima(a to vazi za sve klubove u ovoj smijesnoj ligi).E pa ovaj drugoligas igra upravo onako kako bi trebali da igraju nasi klubovi,lako,jednostavno,bez komplikovanja,a sinoc igraci Borca,cast Mumi,moraju po pet puta pipnuti loptu pa onda pas uputiti,ali po pravilu nazad,e moji fudbaleri,e moji treneri,daleko je EVROPA od nas,daleko......sve ih vratiti u pionire pa osnove fudbala,ali da ih uce Svajcarski treneri :) .
Kazu da je naredjeno da se rusi stadion,treba da se pravi skupstina ,ioanko vise ne treba,bar tako kod nas na istoku RS-a pricaju.... ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jul 2010, 11:21

Šteta zbog propuštene šanse ali polako ljudi, mislim da je Borac platio danak neiskustvu. Vi ste ispali od švicarskog drugoligaša,a mi smo izbacili njihovog prvoligaša (Vaduz). Znači, niti je liga baš tako loša niti je Borac ali jednostavno nam svima fali više jačih utakmica kroz sezonu da bi ovakva ispadanja spriječili ili sveli na manji broj.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 23 jul 2010, 11:58

Mladene druze ima li rezona to sto pises? Sad da ruse stadion kada su ulozili 2 miliona, i za ovu drzavu smijesno, tj. smijesne su vam te price... daj malo razmisli prije nego sto lupis :roll: :roll: :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2010, 12:17

Kao da je sramota ispasti od kluba koji se borio za opstanak u drugoj ligi Švicarske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 23 jul 2010, 12:55

nek ste ispali samo zbog onog nacionalistickog navijanja,dabogda vam Dodik i to malo mozga iscjedio :!:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 jul 2010, 13:17

ima li gdje tih slika borcevog stadiona?
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 23 jul 2010, 13:27

Virtu4l je napisao/la:Kao da je sramota ispasti od kluba koji se borio za opstanak u drugoj ligi Švicarske.
Ajd nemoj biti smijesan, pogledaj roster ekipe iz Lozane za pvu sezonu i ekipu iz prosle sezone. Znas, malo vise ralnosti ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jul 2010, 14:36

Glupane nema moje tvoje - to sto ti ne vidis avliju dalje od svog nosa to je tvoja bolest. Isto ko sto onome u Sa ili Ze nije avlija samo njegov grad. Svi gradovi su i moja i tvoja avlija. Ovo je fudbal i ako tebe budaletino zaostala intereseuje samo debilna podjela ti si jarane puko skroz. Sve najbolje korektnim nasim i vasim Lesinarima i da Borac aBogda gazi Evropom a to je van te tvoje avlije u glavi. To vam od srca zelim.

p.s. idi kandiduj se za politicara i unisti zivote i sebi i svima. Ovo je sport gdje zelim da se Borac vrati na stares taze slave isto kao i Celik, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski itd. Ti ces nekoga pozivat na zatvaranje foruma. Takve treba otjerati s foruma ma s koje strane bili. Ovo je forum za dobronamjerne ljude. Sretno BanjaLucanima - pozz iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 jul 2010, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.