jesil ozbiljan?, ili se pravis pametan?!fender13 je napisao/la:Vratite Ivicu Cvitkusica za direktora on moze vratit organizaciju Zvijezde kao prije ...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Lampir je napisao/la:jesil ozbiljan?, ili se pravis pametan?!fender13 je napisao/la:Vratite Ivicu Cvitkusica za direktora on moze vratit organizaciju Zvijezde kao prije ...
Čovjek zna posao
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Znao bi ga i kajbus tako radit u to vrijeme...fender13 je napisao/la:Lampir je napisao/la:jesil ozbiljan?, ili se pravis pametan?!fender13 je napisao/la:Vratite Ivicu Cvitkusica za direktora on moze vratit organizaciju Zvijezde kao prije ...
Čovjek zna posao
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Dajte ljudi koji ce sponzor ulozit u klub bilo sta? Pa sponzor gleda klub ko kacu bez dna, moze se tu davati u brskonacnost. Trebaju sposobni ljudi napravit novi statut kluba, viziju i ciljeve. Moraju ljudi znat u sta ulazu. Klub je bez glave i repa. Samo se dole sjedi i palamudi i prodaje prazna sponzorima, bez ijedne konkretne zasto bi neko trebo da ulozi, osim da je to ljubav prema fudbalu i Zvijezdi. Pustite se seljackog posla, nego mijenjat statut i dovest pravog sponzora.
Bas ide Damjanovic i Abid u Radnički pa sta se to dešava jel raspad sistema
Nepročitan postPostao/la reddragon001 » 13 dec 2016, 09:01
Jel bomba za Damjanovica i Mujagica posto se kod nas nista ne prica o tome i nisam upoznat iako sam iz kluba.
Vrh
Krv ti hebem. Član uprave na drugoj temi postavi ovako pitanje. Zvijezdo hebem ti pleme na što si spala. Bolje je da se i ugasi samo da ovakvi likovi završe sa njom.
Jel bomba za Damjanovica i Mujagica posto se kod nas nista ne prica o tome i nisam upoznat iako sam iz kluba.
Vrh
Krv ti hebem. Član uprave na drugoj temi postavi ovako pitanje. Zvijezdo hebem ti pleme na što si spala. Bolje je da se i ugasi samo da ovakvi likovi završe sa njom.
-
- Kontakt:
[quote="combe"]Nepročitan postPostao/la reddragon001 » 13 dec 2016, 09:01
Vrh
Krv ti hebem. Član uprave na drugoj temi postavi ovako pitanje. Zvijezdo hebem ti pleme na što si spala. Bolje je da se i ugasi samo da ovakvi likovi završe sa njom.[/quote]
Pa ko ce igrat za kikiriki,realno govoreci,ako sacuvamo 5 igraca iz prve postave bit ce cudo....a abid ima ugovor do 6 mjeseca tako ako ode treba nesto.kesa dobit
Vrh
Krv ti hebem. Član uprave na drugoj temi postavi ovako pitanje. Zvijezdo hebem ti pleme na što si spala. Bolje je da se i ugasi samo da ovakvi likovi završe sa njom.[/quote]
Pa ko ce igrat za kikiriki,realno govoreci,ako sacuvamo 5 igraca iz prve postave bit ce cudo....a abid ima ugovor do 6 mjeseca tako ako ode treba nesto.kesa dobit

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zalosno.combe je napisao/la:Nepročitan postPostao/la reddragon001 » 13 dec 2016, 09:01
Vrh

-
- Kontakt:
Ajde ba combe skini se vise s one stvarke stvarno si frajeru naporan igrači svi pa i naši vjerovatno već pregovaraju sa drugim klubovima kao sto se nama nude igrači razni, ja nisam cuo sa direktorom Hamzicem dugo vremena tako da nemam informaciju dali je ko u medjuvremenu izrazio zelju da ide, u Srijedu je sastanak uprave u 17:00h ko god je pametan ovako kao combe bujrum nek dodje nek iznese svoju ideju i nek udje u upravu ako misli da je sposoban, ako treba prepustit cu mu ja svoje mjesto, ako ce biti Zvijezdi bolje a gluposti tvoje su prevazisle svaku mjeru, i bolje da se nikad ne sazna ko si jer si prevaziso sve.
Samo je pitanje dana kad ce Zvijezda osvanut na facebook stranici Seoski fudbal. Nude igracu gajbu piva i paklo kobasica svaki mjesec.
-
- Kontakt:
Sve vi znate ovdje, za medalje ste ... svaka vam cast vi ste bogovi...
-
- Kontakt:
Upravo sam obavio razgovor sa Damjanovicem i situacija je sljedeca Dario ostaje Zvijezdin igrač do daljnjeg, ko nevjeruje u navode bujrum na kafu i nek vidi pismeni dokaz i usmeni dokaz.
-
- Kontakt:
A abid,jaranovic,islamagic,brzi,sta je snjima....reddragon001 je napisao/la:Upravo sam obavio razgovor sa Damjanovicem i situacija je sljedeca Dario ostaje Zvijezdin igrač do daljnjeg, ko nevjeruje u navode bujrum na kafu i nek vidi pismeni dokaz i usmeni dokaz.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Tkanton je napisao/la:Samo je pitanje dana kad ce Zvijezda osvanut na facebook stranici Seoski fudbal. Nude igracu gajbu piva i paklo kobasica svaki mjesec.

Tako ja sjedim sa nekim nekadasnjim RDovcima i pricam da se vrate na stadion da je sramota sto nas 20 ima a besplatan bus. **** me ljudi uz recenicu "**** klub u kome je piska u upravi" Na kraju i ispade tako.
Ne boli mene dusa sto se ljudi sprdaju sa njim , evidentno je da je postao maskota u svlacionici , duša me boli sto smo se vratili na one seljacke grane i seljacki.mentalitet. Zato mene stadion do boljih vremena i nece vidjet.

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Nemam ja sta uvjeravati kome god sta nije jasno u prostorije kluba i nek trazi racune zavrsne od svake godine sve je jasno ko dan. A ti si jedan obicni narkoman koji gleda samo kakve dzabice druze, ja sam maskota koja doprinosi Zvijezdi a ti i takvi joj samo stete, kakvi RD-ovci stari gdje su ti ljudi, konkretno gdje si ti bio eto Humanitarna organizacija nisi mogo doci da cjepas karte a kamoli neki veci doprinos da das, sve dok se i navijačima ne uvede clanarina i pomaganje klubu nema od nas hljeba??? Htjeli ste smjene u navijačima pa šta sta ste uradili niste sposobni bus organizovati, daj ba ovdje nisam ni skim da se prepucajem al mlad si ti jos nadočeš, tu 5 momaka su vrijedna paznje ono ostalo sve 0 poena...
Ko god u klub unese kapital moze da bude tu gdje sam ja, ja stvarno ne znam sta vi hocete od mene i od ljudih koji daju zadnji atom snage da se ovo izvede na pravi put, pa ja vam nemogu opisati koliko nam ljudi kuke kvačaju u našem gradu tipa vole Zvijezdu kao ovaj gore...
A pisko ovo sto radi za Zvijezdu i sto je do sada uradio drugi klubovi bi objerucke prihvatili tipa Rukomet, odbojka jer nisi svjestan koliko i sta ko je uradio mozes samo ovdje da pises i ja sam slicnog uvjerenja bio dok nisam dosao u upravu i dok nisam dobio dokumente u ruke da vidim cifre pa da ti vidis kakva je sprdacina sta da ti ka zem da su ljudi u restoranu OUT napravili racun od 40 000 KM za manje od 6 mjesec ??? Al nemas ti pojma nego uzmi zapali jednu i uzivaj.
Ovdje nema 3 covjeka iz dobre namjere pisaju i snjima vrijedi imati komunikaciju, a ostali smece mrtvo istina da nije bajno al ista drugi klubovi nisu organizovaniji od nas niko ne poriče blokadu računar neisplaćenu platu i ostale probleme, ali ti problemi su plod ranijeg rada neznalica, sminkera profitera na racun Zvijezde. I dalje tvrdim da taj dug nije napravio Fadil i Nurdo nego ljudi koji su postavljeni od strane njih. Ali i oni trebaju da snose posljedice, sad vas sve lijepo pozdravljam pljujte me koliko hocete imam pametnijeg posla.
Ko god u klub unese kapital moze da bude tu gdje sam ja, ja stvarno ne znam sta vi hocete od mene i od ljudih koji daju zadnji atom snage da se ovo izvede na pravi put, pa ja vam nemogu opisati koliko nam ljudi kuke kvačaju u našem gradu tipa vole Zvijezdu kao ovaj gore...
A pisko ovo sto radi za Zvijezdu i sto je do sada uradio drugi klubovi bi objerucke prihvatili tipa Rukomet, odbojka jer nisi svjestan koliko i sta ko je uradio mozes samo ovdje da pises i ja sam slicnog uvjerenja bio dok nisam dosao u upravu i dok nisam dobio dokumente u ruke da vidim cifre pa da ti vidis kakva je sprdacina sta da ti ka zem da su ljudi u restoranu OUT napravili racun od 40 000 KM za manje od 6 mjesec ??? Al nemas ti pojma nego uzmi zapali jednu i uzivaj.
Ovdje nema 3 covjeka iz dobre namjere pisaju i snjima vrijedi imati komunikaciju, a ostali smece mrtvo istina da nije bajno al ista drugi klubovi nisu organizovaniji od nas niko ne poriče blokadu računar neisplaćenu platu i ostale probleme, ali ti problemi su plod ranijeg rada neznalica, sminkera profitera na racun Zvijezde. I dalje tvrdim da taj dug nije napravio Fadil i Nurdo nego ljudi koji su postavljeni od strane njih. Ali i oni trebaju da snose posljedice, sad vas sve lijepo pozdravljam pljujte me koliko hocete imam pametnijeg posla.
Nemam ti ja vremena čitat taj demant . Da si takve tekstove pisao na pismenim vjezbama iz bosanskog , mozda nas ne bi sramotio na zvaničnoj stranici.
)
Vise gledam ko mi pise nego sto. Ti nisi adekvatan da pises o RDu , dobro ti momci znaju sta sam ja pridonio grupi i koliko sam ja bio sa njima. Ko tebe smatra bilo kakvim clanom i kakvim faktorom unutar grupe? Sutra porani u klub da hamza i ekipa imaju maskotu za sprdanje i glupka za podjebavanje.

Vise gledam ko mi pise nego sto. Ti nisi adekvatan da pises o RDu , dobro ti momci znaju sta sam ja pridonio grupi i koliko sam ja bio sa njima. Ko tebe smatra bilo kakvim clanom i kakvim faktorom unutar grupe? Sutra porani u klub da hamza i ekipa imaju maskotu za sprdanje i glupka za podjebavanje.

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Do prije nekoliko sedmica kad mi je dosadno uzmem gledam neki film ili seriju, sad kad mi je dosadno dolazim na temu i citam bosansku ljubavnu dramu koja je osvojila srca cijelog balkana. Pisko u stilu velikog sylvester stallonea, sam protiv svih.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Do skora je bilo Combe protiv svih. Drago mi je da su makar neki uvidjeli koja je Pisko sprdnja. Civjek je najpametniji, te ja sam ovo,ono. Ja sam naso 13 000, ja se pitam, ja se ne pitam. Hamza je kralj, Hamza je skup. Fadil je Bog, Fadil je racku, Adem je kralj. Igraci i trener sampioni, nema od njih nista treba vratit nasu djecu. Zvijezda je sampion, ja cu bit tu kad idpadnemo u kantonalnu. Gracanica, Srebrenik, Lukavac svi su supci samo smo mi dobri. To su samo neki njegovi komentari. Nemorate se slagati samnom ni oko cega al morate priznati da je lik sprdnja kakvu ova carsija dugo nece izbaciti. Zbog njega i njemu slicnih klub i grad su postalijedna velika sprdnja i predmet podje b a vanja.
A ograda...combe je napisao/la:Do skora je bilo Combe protiv svih. Drago mi je da su makar neki uvidjeli koja je Pisko sprdnja. Civjek je najpametniji, te ja sam ovo,ono. Ja sam naso 13 000, ja se pitam, ja se ne pitam. Hamza je kralj, Hamza je skup. Fadil je Bog, Fadil je racku, Adem je kralj. Igraci i trener sampioni, nema od njih nista treba vratit nasu djecu. Zvijezda je sampion, ja cu bit tu kad idpadnemo u kantonalnu. Gracanica, Srebrenik, Lukavac svi su supci samo smo mi dobri. To su samo neki njegovi komentari. Nemorate se slagati samnom ni oko cega al morate priznati da je lik sprdnja kakvu ova carsija dugo nece izbaciti. Zbog njega i njemu slicnih klub i grad su postalijedna velika sprdnja i predmet podje b a vanja.
Bil ta skupstina. Imal kakvog pomaka. Al dabogda inace bi se vec Spisko javio, da kaze kako je "on" nesto napravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.