Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
Konyaspor večeras:Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema razlike izmedju PKK i ISIL-a. Teroristicke grupe koje zele svoje drzave. Nece mociIlProfessore je napisao/la::![]()
I svi smo mi njihovi taoci gdje god da zivimo. Unose nemir samo i ubijaju neduzan narod
Europa je ku.rva najveca
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
2004Bosniacum Lilium je napisao/la: Sarmelinho 2000+ godiste, ne treba ga ni citirati kad su politicke teme u pitanju.
Kurdi i drzava![]()
I ne treba me citirati, jer u politickim temama i ne ucestvujem.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jeko ovo?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Dodaj i Hamas u tu skupinu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema razlike izmedju PKK i ISIL-a. Teroristicke grupe koje zele svoje drzave. Nece mociIlProfessore je napisao/la::![]()
I svi smo mi njihovi taoci gdje god da zivimo. Unose nemir samo i ubijaju neduzan narod
Europa je ku.rva najveca
Ne kontam kako je Evropa ****. Kad su teroristi pobili one Kurde u Ankari Turci na tekmi repke zvizdali minuti sutnje. Evropa nema sta traziti s budalama. Jos onaj u zadnje vrijeme prijeti, a Merkelova pusta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kawhi razočaravaš me. Nisi čuo za ono "ko se svađa taj se voli"? Vidiš da se zaljubio u Merkel i pokušava je osvojit. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako loše vrijeme u pm, jedva sam dolazio do zraka, dok sam trčao, baš loše 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pa nemoj trčati i nemoj se ljubiti na uliciDex je napisao/la:Kako loše vrijeme u pm, jedva sam dolazio do zraka, dok sam trčao, baš loše
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogu se ljubit samo sa saobraćajnim znakovima dok trčimOtelo je napisao/la:Pa nemoj trčati i nemoj se ljubiti na uliciDex je napisao/la:Kako loše vrijeme u pm, jedva sam dolazio do zraka, dok sam trčao, baš loše
Ma sinoć mi ona reće da ju je stari u četvrtom srednje vidio kako se ljubi na ulici s nekim momkom, kad nisam pao od smijehaDex je napisao/la:Mogu se ljubit samo sa saobraćajnim znakovima dok trčimOtelo je napisao/la:Pa nemoj trčati i nemoj se ljubiti na uliciDex je napisao/la:Kako loše vrijeme u pm, jedva sam dolazio do zraka, dok sam trčao, baš loše
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja nisam taj bioOtelo je napisao/la: Ma sinoć mi ona reće da ju je stari u četvrtom srednje vidio kako se ljubi na ulici s nekim momkom, kad nisam pao od smijeha
Jesi ikad radio kao konobar?Dex je napisao/la:Ja nisam taj bioOtelo je napisao/la: Ma sinoć mi ona reće da ju je stari u četvrtom srednje vidio kako se ljubi na ulici s nekim momkom, kad nisam pao od smijeha![]()
![]()
Mup je sila, mup je moć
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
NisamOtelo je napisao/la:Jesi ikad radio kao konobar?Dex je napisao/la:Ja nisam taj bioOtelo je napisao/la: Ma sinoć mi ona reće da ju je stari u četvrtom srednje vidio kako se ljubi na ulici s nekim momkom, kad nisam pao od smijeha![]()
![]()
Yebote, šta god otvorim, kakav god forum, stranicu, svugdje se vrti isto pitanje, ljudi se ljute zbog lajkova suprotnom spolu, na društvenim mrežama 
Angela je jedina Njemica koju ne bih karao zbog drzavljanstva.Unofficialpage je napisao/la:Kawhi razočaravaš me. Nisi čuo za ono "ko se svađa taj se voli"? Vidiš da se zaljubio u Merkel i pokušava je osvojit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sve mi se čini da je ovo priča o djevojci "peace, love, vutra i bobe"Otelo je napisao/la:Jesi ikad radio kao konobar?Dex je napisao/la:Ja nisam taj bioOtelo je napisao/la: Ma sinoć mi ona reće da ju je stari u četvrtom srednje vidio kako se ljubi na ulici s nekim momkom, kad nisam pao od smijeha![]()
![]()
@Dex gdje to trčiš momak, jesil u rodnom kraju, treba mi neko takav da me istjera iz stana da malo podmažem zglobove
Da mi je ko pricao da cu gledati bilijar svojevoljno, ne bih vjerovala. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.