Ojjj nosi ovog debila, stare ti. Kad mu vidim onu njušku, mrak mi na oči padne. Frajer je toliko antipatičan. Eno ga bali za Željom na Instagramu, propali fudbaler, budući političar hahahahahaagahaggaLakoste je napisao/la:Sta ovaj smrad Turkovic komentarise sprcim mu staru ruznu.zlo87 je napisao/la:
I kad upadnemo u krizu, nemoj da ga tjeramo..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Gledaj trofeja iza trebat će nam još vitrina za isteMortemHz je napisao/la:

SRETAN BROJ - 1725
Dobro je Nedo pogriješio u ovoj objavi vidi se da je štrumf. Čala je i prije Brke bio veliki mangup, a ne poslije. 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ovo je samo dio prostorije.pitic je napisao/la:Gledaj trofeja iza trebat će nam još vitrina za isteMortemHz je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ovaj dio neki koji postoje od 50 do 100 godina mogu samo sanjati. 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Mislim da ce nasa prva akvizicija u ovom prelaznom roku biti KRSTE VELKOSKI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta bi od price da ga Cala ne mirise?streetstyle je napisao/la:Mislim da ce nasa prva akvizicija u ovom prelaznom roku biti KRSTE VELKOSKI
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
polako doci ce vec neko
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sta bi od price da ga Cala ne mirise?streetstyle je napisao/la:Mislim da ce nasa prva akvizicija u ovom prelaznom roku biti KRSTE VELKOSKI
miriso ili ne ja tvrdim da su sve prilike da ce on prvi sletjeti u titova street
- TobeYarabi
- Kontakt:
nema sanse jaranestreetstyle je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sta bi od price da ga Cala ne mirise?streetstyle je napisao/la:Mislim da ce nasa prva akvizicija u ovom prelaznom roku biti KRSTE VELKOSKI
miriso ili ne ja tvrdim da su sve prilike da ce on prvi sletjeti u titova street
zna li iko da li se jos uvijek planira napraviti jedan teren na igmanu za pripreme ili su to samo bile suplje price?
-
- Kontakt:
Nemoj vise mislitistreetstyle je napisao/la:Mislim da ce nasa prva akvizicija u ovom prelaznom roku biti KRSTE VELKOSKI

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Kronaveter bi bio igracina za nasu ligu, jedan od glavnih igraca u prosloj sezoni Olimpije kad su uzeli titulu. Igra u vezi gdje nama najvise skripi, ali problem je sto nije realan za nase uslove, jer je pod ugovorom, a mi cemo od Kronavetra, Sharbinija, Beqiraja spasti na Kramara, Azijskog Ronalda...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- TobeYarabi
- Kontakt:
i ronaldo bi bio igracina za nasu ligu, on je jedan od glavnih igraca reala vec godinama itd..zasto pisemo o ljudima koji nemaju veze sa nama?ElCartel11 je napisao/la:Kronaveter bi bio igracina za nasu ligu, jedan od glavnih igraca u prosloj sezoni Olimpije kad su uzeli titulu. Igra u vezi gdje nama najvise skripi, ali problem je sto nije realan za nase uslove, jer je pod ugovorom, a mi cemo od Kronavetra, Sharbinija, Beqiraja spasti na Kramara, Azijskog Ronalda...
- PitarBordo
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:i ronaldo bi bio igracina za nasu ligu, on je jedan od glavnih igraca reala vec godinama itd..zasto pisemo o ljudima koji nemaju veze sa nama?ElCartel11 je napisao/la:Kronaveter bi bio igracina za nasu ligu, jedan od glavnih igraca u prosloj sezoni Olimpije kad su uzeli titulu. Igra u vezi gdje nama najvise skripi, ali problem je sto nije realan za nase uslove, jer je pod ugovorom, a mi cemo od Kronavetra, Sharbinija, Beqiraja spasti na Kramara, Azijskog Ronalda...

Samo Saraj'vo.
Kronaveter je igracina.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Najbolje bi bilo da nam se Zuka obrati i kaze o cemu se radi, jer ga je on spomenuo.TobeYarabi je napisao/la:i ronaldo bi bio igracina za nasu ligu, on je jedan od glavnih igraca reala vec godinama itd..zasto pisemo o ljudima koji nemaju veze sa nama?ElCartel11 je napisao/la:Kronaveter bi bio igracina za nasu ligu, jedan od glavnih igraca u prosloj sezoni Olimpije kad su uzeli titulu. Igra u vezi gdje nama najvise skripi, ali problem je sto nije realan za nase uslove, jer je pod ugovorom, a mi cemo od Kronavetra, Sharbinija, Beqiraja spasti na Kramara, Azijskog Ronalda...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zuka koji je gurao svakog igraca kojeg je onaj ogavni Bulic zelio? Zuka koji nam je pored zdravih ociju govorio kakva je igracina kramar pa se poslije hvalio njegovim dresom? Taj koji je govorio da su bugari na granici itd itd.? Nisam siguran koliko ti je on pouzdan moj sabe.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Treba dovesti Nedu Turkovića. Iskusan, a lahko se može dovesti. Idealan za back-up.
Šta vi velite?
Šta vi velite?
-
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:Treba dovesti Nedu Turkovića. Iskusan, a lahko se može dovesti. Idealan za back-up.
Šta vi velite?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''