Šta tebi to smeta, sličnu politku ima i Bilbao pa nikome ne smetaShon Paul je napisao/la:Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
NK Široki Brijeg
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Audere est Facere
vi ste gori, vjerski zatucani, za vas nekatolik ne smije igrati, bagra retrogradna, mah cim vi sa ustaskim vojnikom na posteru pozivate ljude na tekmu i inace furate taje neonaci fazon cemu ikakva dalja objasnjenja?M. Scofield je napisao/la:Šta tebi to smeta, sličnu politku ima i Bilbao pa nikome ne smetaShon Paul je napisao/la:Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
reve reve reve magare magareeee magareeeeemuljito je napisao/la:vi ste gori, vjerski zatucani, za vas nekatolik ne smije igrati, bagra retrogradna, mah cim vi sa ustaskim vojnikom na posteru pozivate ljude na tekmu i inace furate taje neonaci fazon cemu ikakva dalja objasnjenja?M. Scofield je napisao/la:Šta tebi to smeta, sličnu politku ima i Bilbao pa nikome ne smetaShon Paul je napisao/la:Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
Široki je za sve vas pojam, bilo koji klub u BiH (možda bi Zrinjski mogao nešto izvući više) bi sa Austrijom završio kao Željo sa Hapoelom prvu. Ono sinoć nije bilo loše, ali fali još malo drskosti. Past će na Pecari neki velikan, sve smo bliže tome. Samo hrabro!!!
Siroki je religiozno-fundametalisticki klub, taj karakter nikakav sportski uspjeh ne moze nadomjestiti.
-
analiticar_
- Kontakt:
daj preselite Siroki u HNL i gotovo..Najbolje bi bilo za sve...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
analiticar_
- Kontakt:
Ja mislim da su oni jedini jednonacionalni tim u Europi...Al zabi im ga neki Junuzovic..kad nisam pao sa stolice od smijeha kad sam to cuo....muljito je napisao/la:Siroki je religiozno-fundametalisticki klub, taj karakter nikakav sportski uspjeh ne moze nadomjestiti.
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Kako bolan ne smije, oni Brazilci su Protestantimuljito je napisao/la:vi ste gori, vjerski zatucani, za vas nekatolik ne smije igrati, bagra retrogradna, mah cim vi sa ustaskim vojnikom na posteru pozivate ljude na tekmu i inace furate taje neonaci fazon cemu ikakva dalja objasnjenja?M. Scofield je napisao/la:Šta tebi to smeta, sličnu politku ima i Bilbao pa nikome ne smetaShon Paul je napisao/la:Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
a ti da imas mozga ne bi stavio znak jednakosti izmedju Tita i HitleraShon Paul je napisao/la:Kao sto sam se i nadao. Svaka cast na neuspjehu. HNK Siroki Brijeg je jedini klub koji se zakleo da kod njih nikad nece igrati ni Srbin ni Bosnjak pa onda se pitajte ko se njihovim uspjesima moze radovati.
Zasto je bilo ciji problem ko je koga osnovao, ko kome igra i ko zeli "svoje" igrace, a neke, nazovimo ih "tudjim" ili "drugim" ne. Sviđalo nam se to ili ne, svi igramo u istoj ligi, svi u internacionalnim takmicenjima nastupamo pod istom zastavom, ali napretka ni u sportu ni u drzavi nece biti dok ne predjemo preko politickih prepreka, ne samo jedna strana, nego sve tri strane. Namjerno kazem STRANE, ne VJERE, jer ima ljudi razlicitih vjera na istim stranama (hvala Bogu). Svijetu je trebalo jako malo (cca 5 godina) da pređe preko sra*a koje je Njemačka napravila i da se situacija stabilizira. Njemačkoj je trebalo jako malo da pređe preko fasisticke politike, te ubrzo nakon toga pa i dan danas, u Njemakoj reprezentaciji igraju ljudi koji porijeklo vuku iz Alžira, Turske, Poljske...Samo nama na Balkanu ni 15 godina nije dovoljno da pređemo tu prepreku u nasim glavama, da krenemo dalje bez obzira na sve i da budemo jedinstveni, za pocetak bar onda kada je to svima potrebno. Ponajvise je potrebno (sa sportske strane) u ovim slucajevima. Široko Brijeg, kao i svaki klub i grad, u redovima svojih stanovnika i navijaca ima normalne ljude i nacionaliste (PONAVLJAM, KAO I SVAKI DRUGI KLUB I GRAD). Ako se neko osjeca kao drzavljanin ove drzave, kakva god bila, a raduje ga neuspjeh Širokog, neka posjeti psihijatra. Neka klubovi vode politiku kakva im odgovara (za tu politiku da nece igrati nekatolici prvi put cujem), ako ta politika popravlja stanje kluba i BH fudbala u cjelini, BUJRUM. To je otprilike to, dalo bi se jos pisati, ali post je ionako vec dosta dug.
P.S. Da prozovem jednog cije misljenje jako cijenim, Fidelis oglasi se
P.S. Da prozovem jednog cije misljenje jako cijenim, Fidelis oglasi se
Uh kakvih gluposti necu procitati na ovom forumu al najveca je ona koja u isti kos stavlja Hapoel i "veliku" Austriju iz Beca
. Ta "velika" Austrija iz Beca sa igracem manje vas je izbacila, jest da ste imali dvije-tri odlicne prilike ali jbg to je fudbal.
Mes Que Un Club
aha, to moze samo sto "bevanda" vjerovatno misli da su svi brazilci po default-u katolici...Kako bolan ne smije, oni Brazilci su Protestanti
- bistrikboy
- Kontakt:
Stvarno steta sto je ŠB ispao gledao sam oba meca,Siroki ni u jednom od njih nije bio slabiji,igrale su dvije po kvaliteti izjednacene ekipe,Siroki je nevjerovatan peh sto nije poveo sinoc mislim da bi se Austrijanci raspali odmah nakon toga,u drugom je Austrija igrala malo hrabrije,onda crveni i (ne)svjesno povlacenje vicesampiona i glupo primljen gol.
Nakon ove dvije utakmice za mene je ŠB glavni kandidat za titulu sampiona BiH,stvarno dobro izgledaju,mozda im fali neki stamen spic ali imaju brzinu,uz Želju i jos par ekipa ce biti svakako u vrhu,jaki su.Siroki ima ono sto Želji fali euro iskustvo i jak klub na svim poljima,uz to su jedna od najkorektinijih fudbalskih sredina u BiH,ja se ne sjecam da se neko zalio na prijem ili suđenje u ŠB.
Ja nisam naisao na nekoga na ovom forumu da se zali na Bilbao sto dovodi samo igrace iz Baskije,shvatite da je to klubska politika,ima morona kojima smetaju nemuslimani u Želji pa se ne zalite na njih (ima ih malo,al ih ima sigurno).Uglavnom sretno u daljem radu i dogodine izbacite neke Autrijance,hebo ga Sturm i Austria
Nakon ove dvije utakmice za mene je ŠB glavni kandidat za titulu sampiona BiH,stvarno dobro izgledaju,mozda im fali neki stamen spic ali imaju brzinu,uz Želju i jos par ekipa ce biti svakako u vrhu,jaki su.Siroki ima ono sto Želji fali euro iskustvo i jak klub na svim poljima,uz to su jedna od najkorektinijih fudbalskih sredina u BiH,ja se ne sjecam da se neko zalio na prijem ili suđenje u ŠB.
Ja nisam naisao na nekoga na ovom forumu da se zali na Bilbao sto dovodi samo igrace iz Baskije,shvatite da je to klubska politika,ima morona kojima smetaju nemuslimani u Želji pa se ne zalite na njih (ima ih malo,al ih ima sigurno).Uglavnom sretno u daljem radu i dogodine izbacite neke Autrijance,hebo ga Sturm i Austria
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ja ne mogu da vjerujem da se neko moze radovati neuspjehu predstavnika svoje drzave... sjecam se kada je sarajevo igralo protiv dinamo kijeva a njihov najljuci rival shaktar protiv salzburga i shaktar je dao gol u 90 min za prolaz u ligu prvaka a dinamovi navijaci su se poceli radovati kao da je dinamo postigao gol...
Ni ja se ne slažem sa tom politikom. U nas se dosta ljudi protive bilo kakvim strancima, pa eto im sad Pinjuha i nji nek sami sebi golove daju. Mene boli neka stvar oće li nam igrač biti Židov, crnac, Pakistanac, Srbin, Rom, Hrvat,... jedino što me zanima je da zna igrati nogomet, a takvih je malo.muljito je napisao/la:aha, to moze samo sto "bevanda" vjerovatno misli da su svi brazilci po default-u katolici...Kako bolan ne smije, oni Brazilci su Protestanti
steta za siroki, cuo sam rezultat i OK kontam ispali pa ispali, ali sinoc dodjem kuci, i upratim od 75 minute, bas zalosno, steta za siroki i za BH fudbal, dogodine ce sigurno biti bolje.
siroki uz zelju i borac kadnidat za prvaka
siroki uz zelju i borac kadnidat za prvaka
Cuva Bog Zelju svog!
Šta ste legli po ljudima. I meni je malo glupa ta politika kluba ali ahvatite da oni sa tim nisu zakinuli apsolutno nikoga u ovoj državi, eventualno sebe. S novcem koji nekad daju za strane igrače mogu kupiti najbolje igrače iz ove lige. Vjerujem da će se sve to promijeniti nekad kad bude manje para (desi se svim klubovima) jer će biti ili domaći igrači ili poniranje kluba. Uglavnom, imaju para i može im biti u ovom trenutku. Njihov, i samo njihov problem.
Koliki je budzet Sirokog?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
pa jeste, ali ono kad **** dimsr, necemo se praviti ludi pa reci da ne.Marin je napisao/la:Šta ste legli po ljudima. I meni je malo glupa ta politika kluba ali ahvatite da oni sa tim nisu zakinuli apsolutno nikoga u ovoj državi, eventualno sebe. S novcem koji nekad daju za strane igrače mogu kupiti najbolje igrače iz ove lige. Vjerujem da će se sve to promijeniti nekad kad bude manje para (desi se svim klubovima) jer će biti ili domaći igrači ili poniranje kluba. Uglavnom, imaju para i može im biti u ovom trenutku. Njihov, i samo njihov problem.
Bilbao dovodi igrace koji su iz njihove regije dok HNK Siroki Brijeg prije dovodi Argentince ili Brazilce a ne Srbe ili Bosnjake. Ja nemam nista protiv toga da igraju ljudi koji su iz Sirokog Brijega. Zato nemojte mijesati kruske i jabuke. Bilbao ima drugu pozitivnu politiku dok je ova HNK Sirokog Brijega politika nacionalno obojena. I zato niko normalan iz BiH koji zagovara multietnicku Bosnu i Hercegovinu ne moze se radovari uspjesima HNK Siroki Brijeg. Njihova politika je ista politika koja unistava BiH i njen sport.
PS Igraci koji igraju za Bilbao su iz regije kojoj pripada klub Bilbao. Oni ne dovode ni Spance ni Katalonce ni Argentince ni Brazilce. Vec samo svoje domace ljude.
PS Igraci koji igraju za Bilbao su iz regije kojoj pripada klub Bilbao. Oni ne dovode ni Spance ni Katalonce ni Argentince ni Brazilce. Vec samo svoje domace ljude.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, Beli98, BetonskiMozgovi, CHR, COYGBiH, Faraon iz Visokog, Hrammm1921, Jet2Holiday, MaroonBjelave, Napapijri, Necto, Pablo11, RaymondRed, Redfire16, Samba71, seha77, Silvester071, Tuce11, zastitaIdentiteta, Zigazaga, Zrinjaaaa i 167 gostiju.