Hitno potreban modni savjetnikRiNo je napisao/la:Masha'Allah momciluka
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ako vole u ime Allaha i ako imaju namjeru da što prije svoju hanumu ožene, onda zaslužuju pohvale a ne kritiku.Besic je napisao/la:shzna je napisao/la:Samo Allah istina je.
Sta mislis o ovim papucarima? Zasluzuju li kritiku takvi?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nema takvih,kako ih ja ne mogu prepoznatshzna je napisao/la:Ako vole u ime Allaha i ako imaju namjeru da što prije svoju hanumu ožene, onda zaslužuju pohvale a ne kritiku.Besic je napisao/la:shzna je napisao/la:Samo Allah istina je.
Sta mislis o ovim papucarima? Zasluzuju li kritiku takvi?
High mislim sve najbolje ako se kandzijanje obavlja s dobrim namjerama.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da li kvalitetnu kandžiju zaslužuju svi oni ugursuzi koji ne slušaju Sabahudina?Besic je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svi,ali od koga poceti?High je napisao/la:Da li kvalitetnu kandžiju zaslužuju svi oni ugursuzi koji ne slušaju Sabahudina?Besic je napisao/la:
...mislio sam da ces dodati i tekiju onda bi kandzija zahvatila i mene obzirom da ne posjecujem pomenuto mjesto.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nema nam pomoći bez fatmirizacije.Fatmir Alispahic
4 mins ·
Pitanje za lahku noć (139)
S obzirom da su u Konzumovim marketima žene na kasama prisiljene da nose crvene kapice kao kod Djeda Mraza - a što sam vidio večeras - postavlja se pitanje da li je ovo višestruka diskriminacija, maltretiranje i krisitijaniziranje, odnosno, nameće se i pitanje - a šta bi se dogodilo kada bi Bingo za Bajram naložio da sve žene na kasama moraju biti pokrivene, u slavu muslimanskih običaja?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Besic je napisao/la:Nema takvih,kako ih ja ne mogu prepoznatshzna je napisao/la: Ako vole u ime Allaha i ako imaju namjeru da što prije svoju hanumu ožene, onda zaslužuju pohvale a ne kritiku.![]()
RiNo je napisao/la:Masha'Allah momciluka
Slika i prilika države. Ne kontam kako ga neko pri zdravoj pameti može podržavati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
High pa neka daju otkaze ako im smeta 
Shzna ne trebaju ti jos jedna gladna usta,brak je mrak
Shzna ne trebaju ti jos jedna gladna usta,brak je mrak
Fatmire, povedi nas.Besic je napisao/la:High pa neka daju otkaze ako im smeta![]()
Poznajes li Fatmira osobno? 
Fatmir ovdje poredi neuporedivo. Božić s crvenim kapicama nema nikakve veze s religijskim stvarima. Uspješna komercijalizacija praznika. Treba i s bajramom tako uraditi. Troše se pare, svi sretni, u krugu porodice, pokloni se dijele... a ne daje se honorar grandovcima.High je napisao/la:Fatmire, povedi nas.Besic je napisao/la:High pa neka daju otkaze ako im smeta![]()
On je Fatmir. Pljuje po Fatmirovom gradu da ga ne skontamo.Besic je napisao/la:Poznajes li Fatmira osobno?
Gura se burazeru nekako, diše se na škrge, nema predaje !BvB09 je napisao/la:@Derdiyok kako ide?
Svidjela mi se prije par dana jedna mala što radi u mahali u prodavnici al' izgleda ništa od toga. Fetish mi crvenokose. Kad danas me doda neka crvenokosa na fejs, ha hu, broj i pao izlazak za kraj sedmice a u petak imam dogovoren švedski akcioni. Eto ukratko kako mi je prošla prethodna sedmica
Kakva je situejšn kod tebe
shzna znaš koja je mala u pitanju a da radi u prodavnici u mahali a crvenokosa
Možda sam ovo trebao prebaciti na pdf gdje Rio dominira
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 12 dec 2016, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dok Tuzla radi, ja se ništa ne sikiram.Besic je napisao/la: Shzna ne trebaju ti jos jedna gladna usta,brak je mrak
Previše znaštruts je napisao/la:[
Sve mi se čini da je ovo priča o djevojci "peace, love, vutra i bobe"al nejse
@Dex gdje to trčiš momak, jesil u rodnom kraju, treba mi neko takav da me istjera iz stana da malo podmažem zglobove
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tuzla gradi ti stemaš.
Derdioke znam ja o kojoj pricas.
Derdioke znam ja o kojoj pricas.
Neki dan prolazim a ona ispred puši, nešto me šmeki fol, kontam makse.Derdiyok je napisao/la: Gura se burazeru nekako, diše se na škrge, nema predaje !![]()
Svidjela mi se prije par dana jedna mala što radi u mahali u prodavnici al' izgleda ništa od toga. Fetish mi crvenokose. Kad danas me doda neka crvenokosa na fejs, ha hu, broj i pao izlazak za kraj sedmice a u petak imam dogovoren švedski akcioni. Eto ukratko kako mi je prošla prethodna sedmica![]()
Kakva je situejšn kod tebe
shzna znaš koja je mala u pitanju a da radi u prodavnici u mahali a crvenokosa![]()
Možda sam ovo trebao prebaciti na pdf gdje Rio dominira
Al da je dobra, dobra je.
u medjuvremenu u svijetu...
saa zauzela istocni alepo. narod na ulicama, slavi se pobjeda.
https://twitter.com/maytham956
https://nocheinparteibuch.wordpress.com ... o-besiegt/
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Izgubili su Palmiru.sekerbay je napisao/la:u medjuvremenu u svijetu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.