Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la RiNo » 12 dec 2016, 22:22

Kawhi je napisao/la:
http://www.****/vijesti/bih/u-sarajevu-uskoro-zabrana-kupanja-nedjeljom-ukida-se-i-jeftina-struja/558565/

Slika i prilika države. Ne kontam kako ga neko pri zdravoj pameti može podržavati.
Hajde mozes ti i bolje :mrgreen:
PerryFred je napisao/la:

:rol:
Lijepo, lijepo :kafa:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 dec 2016, 22:25

RiNo je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
http://www.****/vijesti/bih/u-sarajevu-uskoro-zabrana-kupanja-nedjeljom-ukida-se-i-jeftina-struja/558565/

Slika i prilika države. Ne kontam kako ga neko pri zdravoj pameti može podržavati.
Hajde mozes ti i bolje :mrgreen:
Za par godina ćeš i mene hvaliti. Ući ću u stranku, usta puna Allaha i protiv ****. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 dec 2016, 22:31

Kawhi je napisao/la:Izgubili su Palmiru.
zasto?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 dec 2016, 22:33

sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Izgubili su Palmiru.
zasto?
Zar nije Saudija, pardon ISIS ušao u Palmiru?

Fina vijest za Alepo svakako.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 12 dec 2016, 22:35

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 12 dec 2016, 22:36

Derdiyok je napisao/la:Gura se burazeru nekako, diše se na škrge, nema predaje !
Svidjela mi se prije par dana jedna mala što radi u mahali u prodavnici al' izgleda ništa od toga. Fetish mi crvenokose. Kad danas me doda neka crvenokosa na fejs, ha hu, broj i pao izlazak za kraj sedmice a u petak imam dogovoren švedski akcioni. Eto ukratko kako mi je prošla prethodna sedmica

Kakva je situejšn kod tebe

shzna znaš koja je mala u pitanju a da radi u prodavnici u mahali a crvenokosa
Znači zaboravio si bivšu,fino svaka čast nisi mi ništa govorio za "crvenokose", samo jako.Ja sam u vezi, ne zalazim više u pekare nije loše ne žalim se ide sve ok hvala Bogu.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 dec 2016, 22:49

Kawhi je napisao/la:Zar nije Saudija, pardon ISIS ušao u Palmiru?
jeste.
mene zanima zasto je pala ;)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 dec 2016, 22:51

Da li su "dobri" ustvari dobri a "loši" ustvari loši ili su "dobri" jednako loši kao "loši" a "loši" jednako dobri kao "dobri"?
Kako god, čovječanstvo je zakazalo kad su muslimani u pitanju, po ko zna koji put...

Ovdje nema pobjednika!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 dec 2016, 22:56

sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Zar nije Saudija, pardon ISIS ušao u Palmiru?
jeste.
mene zanima zasto je pala ;)
Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
IlProfessore je napisao/la:Da li su "dobri" ustvari dobri a "loši" ustvari loši ili su "dobri" jednako loši kao "loši" a "loši" jednako dobri kao "dobri"?
Kako god, čovječanstvo je zakazalo kad su muslimani u pitanju, po ko zna koji put...

Ovdje nema pobjednika!
Nije čovječanstvo zakazalo. Muslimani su zakazali. Jedna legitimna pobuna protiv diktatora je uništena od strane Turske i Saudije koji su tu vidjeli svoju korist i nakrcali Siriju Čečenima, Ujgurima, Uzbecima...
Slažem se da su lideri zapadnih zemalja to mogli odmah skontati, ali većina ih je već kažnjena za urađeno.
slika
Još rava da ode.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 dec 2016, 23:00

Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se večeras oko 21.20 sati dogodila u Bihaću, potvrđeno je za N1 iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. Pucnjava je zabilježna pored pored porodične kuće visokog oficira Oružanih snaga BiH Seada Durakovića, potvrđeno nam je.
"Oficir" koji je nedavno osudjen na 3 godine zatvora za protivzakonito posredovanje prilikom zapošljavanja u OSBIH

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 dec 2016, 23:04

Nekom uzeo pare i nije ga zaposlio :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2016, 23:10

Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..

A unistavanje takvog grada isto ide svima u korist, religijama kojima ne odgovara da ima nesto prije njih, i zapadu gdje se u to vrijeme tucalo kamenje, a i u Izraelu se sigurno ne bune.

Inace sto bi drugo bio bitan taj grad koji ima stanovnistva ko Cazin npr.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 dec 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 dec 2016, 23:12

E sad ce taj neki jado sto je dosao traziti pare nazad dobiti 10 godina zbog ubistva, a on dobio samo 3.
Doduse nisu ga ni tuzili svi kojima je ostao duzan, samo par ljudi...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 dec 2016, 23:15

tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2016, 23:17

Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 dec 2016, 23:19

samo_lijevo je napisao/la:
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.
Oooo evo kostolomca, gdje je lihvarka , ne viđam je nešto :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 dec 2016, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..
Kako misliš pravi vojsku? To ti je automatski oružani sukob sa paravojnim formacijama i sa oko 2/3 tih istih OS.
Inače :thumbup: na osvrt o zauzimanju Palmire.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 dec 2016, 23:20

Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
to je jedan scenario koji kaze da su americki dronovi u zadnjih par dana prelijetali palmiru.
sad, ako je to istina, najprece je da se u federaciji izvrsi mobilizacija i objavi rat rs-u, srbiji, hrvatskoj, sloveniji i austriji.
stuci cemo ih za mjesec dana. jer, kad toboznji div kakvim se zeli prikazati rusija nije mogla zaustaviti kolonu isisovaca, kako bi tek ovi zaustavili nas ;)
isis je morao doci iz rake ili deir ez-zora. dakle, kilometri motornih vozila koji su prevozili ljude i tesku artiljeriju.
ruski i sirijski avionu nisu bili u stanju da u po´ pustinje neutralisu te ljude servirane k´o na pladnju.

isisovci su zarobili ogromne kolicine naoruzanja. poznavajuci te ljude, oni ce to naoruzanje iskoristiti protiv tzv. umjerenih pobunjenika koje podrzava turska. helem, oslabi te umjerene kako bi asadu oslobodio ledja kada iz alepa krene ka idlibu.
bitno je napomenuti da palmira nema nikakav strateski znacaj.

mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 12 dec 2016, 23:20

Dex je napisao/la: Nisam, u rodnom kraju, al ću te istjerat kad dođem :tralala:
Ti si pravi čovjek za to. I ako se budem nećko, dođi iz kreveta me izvuci slobodno :yawn:
Otelo je napisao/la: Previše znaš :rol:
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znam :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2016, 23:21

samo_lijevo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Sumnjam za vece stvari, ima dosta onih koje se ne mogu premjestiti. Dodju ovi ISILovci i rasparcaju na stotine komada i prodaju u djelovima i opet vrijedi.
Novinar NG napravio dokumentarac gdje ISIL agenti prvo u Turskoj to prodaju za lovu koja je na zapadu bagatela.
A onda iz Turske kroz Bugarsku u roku od par dana zavrsi u Londonu u top radnjama.

Asadovci imaju timove koji to pokusavaju upratiti i npr dosta su predmeta upratili ali jedan dan dodjes u radnju i slikas predmete, sutra kada se vratis predmet je otisao vec.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Huske i 8 gostiju.