FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO ŠAMPION
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledao sam intervju sa calom izgleda da je vrijeme da se da šansa malom hadzicu
Naravno da je vrijeme.Primorac je napisao/la:Gledao sam intervju sa calom izgleda da je vrijeme da se da šansa malom hadzicu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi bilo kad bi moglo ali..ElCartel11 je napisao/la:"Šušlja se tudi, da naj bi se zmaji že vse dogovorili z za zdaj neznanim klubom iz Kitajske. Olimpija bo Kronavetra prodala, kakršnakoli predčasne prekinitev pogodbe ne pride v poštev, ob tem bi lahko z njim zaslužila tudi okrog milijona evrov, kar zagotovo ni malo. "Zukanovic je napisao/la:@TottiKako lik laze svaka ti cast.
Kronaveter ce napustiti klub sada 100 % zbog navijaca. zato on moze za 0 € u drugi klub. zbog familije hoce da ostane na balkanu i Sasa Cuk ga nudi nama.
Da sa ovim zavrsimo pricu oko Kronavetera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
To je jedini minus stručnog štaba, što recimo kod 2:0 uđe Almir Bekić ili Anđa a ne on. I ja im to uredno vodim ko promašaj. Nadam se da će se okrenut Akademiji, njima treba minutaža ima par odličnih igrača koji ništa ne zaostaju npr za vršnjacima iz Dinama koji će slijedeće godine izbacit 2-3 od po 15 miliona.Primorac je napisao/la:Gledao sam intervju sa calom izgleda da je vrijeme da se da šansa malom hadzicu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On ce ici na pripreme sa klubom kao i 2-3 juniora.Sabinho je napisao/la:Naravno da je vrijeme.Primorac je napisao/la:Gledao sam intervju sa calom izgleda da je vrijeme da se da šansa malom hadzicu
Crnka se fino počastio novim Mercom. Zasluženo, svaka mu čast, pravi profesionalac.
Halal mu bilo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sa srecom majstore, i boljeg da kupis a i ti da nam budes jos bolji

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
JE.bo saida, Dulju, bekica porsche i audi, kakvu je mecku uzeo Nermin.
Sabrine mi moje!
Sasa Cuk,onaj sto je konama naslagao hejbet balvana u ekipu i sada bjezi glavom bez obzira od GrbaviceZukanovic je napisao/la:@TottiKako lik laze svaka ti cast.
Kronaveter ce napustiti klub sada 100 % zbog navijaca. zato on moze za 0 € u drugi klub. zbog familije hoce da ostane na balkanu i Sasa Cuk ga nudi nama.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Samo se klonit menadžerskih klošara. Koliko se meni čini, distancirali su ih naši ili se varam. Ja ne znam niti jednog poštenog menadžera, sve su to lopovi i mufloni. Ja kad vidim onu .ičkicu Bulića, dođe mi da povratim. Ima 20 godina i **** se nešto. Samo ih se kloniti, zato su sada komšama na leđima hahahaha.
Kako da se kloniš menadžera? Kako dovesti igrača? 

Mislio sam na menadžere tipa ovog Bulića i sve druge ološe. Isto tako, npr. Redžepagić, koji je bio u sukobu s Ibrakovićem, a vjerovatno svi znate kako se završilo. Znate na šta sam mislio.Steph je napisao/la:Kako da se kloniš menadžera? Kako dovesti igrača?
Ma sve je to isto. Politika treba biti da se dovodi najbolji mogući i kada je tako onda je ok.
Naravno, to je na prvom mjestu. Prvi prijelazni rok da ću biti rahat. Imamo L E G E N D U na klupi.Steph je napisao/la:Ma sve je to isto. Politika treba biti da se dovodi najbolji mogući i kada je tako onda je ok.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa se ti ne brini, znaš da mu nije bilo mrsko da ode i sve svoje postove gdje je ispao levat edituje... Čak sam to jednom ovdje postavljao, vaku dva tuceta postova gdje se provaljivao je editovao. Trol klasični.FrancescoTotti je napisao/la:Ne optuzuj me da lazem, nemoj me tjerat da ti trazim i izvadim sve te postove!Zukanovic je napisao/la:@TottiKako lik laze svaka ti cast.
ako je vecina zaboravila ja nisam.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, Venom i 27 gostiju.