Đeš za mater ba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Đeš za mater ba
Re: $: RE: Re: Chat
Englezi najgori sljam od svih. Sve su pokrali pa i tudju kulturu u nedostatku sopstvene. Sta su pokrali sve od drvenog Egipta, anticke Grcke, Persije i ne vracaju...tuzlak1987 je napisao/la:Sumnjam za vece stvari, ima dosta onih koje se ne mogu premjestiti. Dodju ovi ISILovci i rasparcaju na stotine komada i prodaju u djelovima i opet vrijedi.samo_lijevo je napisao/la:Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Novinar NG napravio dokumentarac gdje ISIL agenti prvo u Turskoj to prodaju za lovu koja je na zapadu bagatela.
A onda iz Turske kroz Bugarsku u roku od par dana zavrsi u Londonu u top radnjama.
Asadovci imaju timove koji to pokusavaju upratiti i npr dosta su predmeta upratili ali jedan dan dodjes u radnju i slikas predmete, sutra kada se vratis predmet je otisao vec.
Kakvu su zapadnjaci pustos napravili u Bagdadu 2003.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nego, Neutral nestane sa foruma, par dana poslije ISIL zauzme Palmiru... Slucajno?
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:Englezi najgori sljam od svih. Sve su pokrali pa i tudju kulturu u nedostatku sopstvene. Sta su pokrali sve od drvenog Egipta, anticke Grcke, Persije i ne vracaju...
Sve kolonijalne sile su šljam, ali su Englezi uz Francuze, najveći, za koplje ispred svih ostalih. Tekovine poput kolonijalizma, robovlasništva, apartheida, rasizma... njihovo su djelo. To što su oni radili kroz istoriju može se uporediti sa onim što isil radi danas.
Po Balkanu im špartaju njihove trećeligaške diplomate, se.ru o toleranciji i suživotu
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta ću, ja ga volimIlProfessore je napisao/la:Čitam neki dan na fb objavu, vjerovatno na dan ljudskih prava... kaže da je prema istraživanjima 75% žena izloženo fizičkom nasilju i torturi od strane muževa i komentar dominacije koji konstatuje da je strašno to da ostalih 25% muškaraca ne izvršava svoje bračne dužnostiDex je napisao/la:
U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču
U Zavidovićima svako svakog znaOtelo je napisao/la:Imal ko da ne zna za nju?truts je napisao/la:
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znam
Mislim stvarno je retardirano, nekom otić yebat mater, znao ga, ne znao, ružno je.Al upalit se na to, i ganjat nekog da ga prebiješ.Čist dokaz nezrelosti, i pogrešnog odgoja.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda je nervozan bio, a slabo je poznaje pa ga ubola. Ili mu je mozda mati bolesna ko zna..Dex je napisao/la: U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču
Hajde kada ono musko kaze ebiga ili neki izraz onako kroz pricu u dijalogu. To nema ko ne kaze.
Ali kada vidim ono da cure na javnim mjestima iz sveg glasa psuju muka mi. Bas ima ono kulturnih cura ali ima i onih koje se ponasaju kao kocijasi..
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Imam ja komšiju prošle godine zaposli se u grijanju kao inžinjer. Sad pošto u Zenici ja sam u jednoj kafani kao poslovođa nakoj njegove prve plate sjednemo mi ono klasično, malo meza malo piće i tako dalje. Nedugo nakon toga pukne meni u kafani njihoca cijev, dođe na teren on iskopa,prokopa ma nema šta ne uradi da poprave oni to, 10 dana ja nisam mogao normalno radit, da bi ba kraju sve ostavili tako i kažu zakrpi ti sve nije naša nadležnost. Početkom ovog mjeseca mi isključimo grijanje( znaju moji zeničani kako je kod nas grijanje) ubacimo peč na pelet ma 3 puta bolje. Kad jučer eto ti ovog mog "inžinjera" da me napadne kako sam ja pi.čka,pakaš kako njemu izbijam kruh iz usta bla bla bla. Ne trebam vam reći loja ga je stranka postavila
Jučer sam sw baš bio iznervirao i ljut bio, al danas kontam ma ko ga hebe,meni radnja toplija,jeftinije mi, ja zadovoljniji
Jučer sam sw baš bio iznervirao i ljut bio, al danas kontam ma ko ga hebe,meni radnja toplija,jeftinije mi, ja zadovoljniji
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kao prvo, odlična pjesma. Marlon rodoljub tata scene.Derdiyok je napisao/la:.
A kao drugo, šalji taj fb profil na pp.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nema teorije, imao si priliku kad te pogledalashzna je napisao/la:Kao prvo, odlična pjesma. Marlon rodoljub tata scene.Derdiyok je napisao/la:.
A kao drugo, šalji taj fb profil na pp.
Tako je i mene pogledala pa sam prišao odma i " Ajmo odma ime, prezime, ime oca "
A doduše mlada je ona za mene 19.g. ima, više je to tvoj fah, živi u Vogošći, rokerka, navija za Sarajevo. Rekao sam ti i previše, sam se snađi
Ho'š sa mnom do prodavnice dole ?
EDIT : Pa imaš onu malu sa profilne, vidio sam prije neki dan nešta
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakva si ti čkavija.
Po islamu, ja mogu imati 3 ako ne i 4.
Po islamu, ja mogu imati 3 ako ne i 4.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Predajem ti je samo uz jedan uslov, a to je da budem crnogorski kum 
Idi dole i begeniši to.
Idi dole i begeniši to.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ljudi nekako uvijek zaborave Špance. A konkvistadori uništili dva ogromna Carstva, pobili desetine miliona i pazi, sistematski uništavali kulturno naslijeđe Inka, Asteka i zaostavštinu Maja. Danas ne znamo ni 5 % stvari o Majama zato jer su španski pe.deri spaljivali njihove knjige, rukotvorine i sl. Protiv Asteka bi možda izgubili rat da se nije pojavila epidemija boginja koja ih je pokosila i ubila gotovo 90% populacijealan_kardec je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Englezi najgori sljam od svih. Sve su pokrali pa i tudju kulturu u nedostatku sopstvene. Sta su pokrali sve od drvenog Egipta, anticke Grcke, Persije i ne vracaju...
Sve kolonijalne sile su šljam, ali su Englezi uz Francuze, najveći, za koplje ispred svih ostalih. Tekovine poput kolonijalizma, robovlasništva, apartheida, rasizma... njihovo su djelo. To što su oni radili kroz istoriju može se uporediti sa onim što isil radi danas.
Po Balkanu im špartaju njihove trećeligaške diplomate, se.ru o toleranciji i suživotu![]()
, o potrebi pristupanja evroatlanskim integracijama i Evropskoj uniji, a oni prvi hoće da bježe iz nje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Englezi najgori. Samo kod njih Mandela izlazi iz zatvora 50 godina nakon sto je pao Hitler. A lafo oni borci protiv fasizma i rasizma..
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Ljudi nekako uvijek zaborave Špance. A konkvistadori uništili dva ogromna Carstva, pobili desetine miliona i pazi, sistematski uništavali kulturno naslijeđe Inka, Asteka i zaostavštinu Maja. Danas ne znamo ni 5 % stvari o Majama zato jer su španski pe.deri spaljivali njihove knjige, rukotvorine i sl. Protiv Asteka bi možda izgubili rat da se nije pojavila epidemija boginja koja ih je pokosila i ubila gotovo 90% populacije
Da, i Španci naravno. Kako li sam njih zaboravio. Oni nek se kolju za drugo mjesto sa Francuzima.
I Portugalci su bili surovi. U Mozambiku, Angoli, Brazilu pa i u Aziji su jade radili nad domicilnim stanovništvom. Pa Belgijanci i njihov kralj Leopold koji je prema procjenama istoričara, ubio milione ljudi u Africi...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tako je, vrati bosnjake u 92, pa gradjanskim protestima do slobodne Bosne. Upalilo je 92.tuzlak1987 je napisao/la:Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..
Sluze za pomoc civilnom stanovnistvu u kriznim situacijama (poplave, pozari), deminiranje terena kao i neki vid garancije za mir na ovim prostorima. Nenaoruzan narod je svakom primamljiv plijen. Jedino je reforma u vojsci prosla kako treba, sve ostalo je podijeljeno.
Ako je jedan 'Joge pocero' nisu sve Fukare, ako je jedan oficir problem nisu svi. Ne budi smijesan.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa oruzane snage bi se u slucaju sukoba u 7 dana raspale kao vojska Kraljevine Jugoslavije. Napravljena je reforma ali je sve to sminka za narodne mase, nikakvog jedinstva nema, oruzje je podijeljeno.VolimTz je napisao/la:Tako je, vrati bosnjake u 92, pa gradjanskim protestima do slobodne Bosne. Upalilo je 92.tuzlak1987 je napisao/la:Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..![]()
Sluze za pomoc civilnom stanovnistvu u kriznim situacijama (poplave, pozari), deminiranje terena kao i neki vid garancije za mir na ovim prostorima. Nenaoruzan narod je svakom primamljiv plijen. Jedino je reforma u vojsci prosla kako treba, sve ostalo je podijeljeno.
Ako je jedan 'Joge pocero' nisu sve Fukare, ako je jedan oficir problem nisu svi. Ne budi smijesan.
Znaci oruzane snage sluze samo da bi sva tri naroda mogla da zive od njih. A meni valja uzeti pusku u ruke u slucaju sukoba kako god jer bi 2/3 snaga dezertiralo.
A sto se tice uposlenika u Tuzli, znam da je vecina tu uvaljeno jednostavno preko veze. I oni uzimaju pare, a nista ne rade. Hvale se kako ne rade nista i kako svaku noc samo sjedaljke prave.
Poslat cu ti u PP, odgovor na ovo.tuzlak1987 je napisao/la:Pa oruzane snage bi se u slucaju sukoba u 7 dana raspale kao vojska Kraljevine Jugoslavije. Napravljena je reforma ali je sve to sminka za narodne mase, nikakvog jedinstva nema, oruzje je podijeljeno.VolimTz je napisao/la:Tako je, vrati bosnjake u 92, pa gradjanskim protestima do slobodne Bosne. Upalilo je 92.tuzlak1987 je napisao/la:Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..![]()
Znaci oruzane snage sluze samo da bi sva tri naroda mogla da zive od njih. A meni valja uzeti pusku u ruke u slucaju sukoba kako god jer bi 2/3 snaga dezertiralo.
A sto se tice uposlenika u Tuzli, znam da je vecina tu uvaljeno jednostavno preko veze. I oni uzimaju pare, a nista ne rade. Hvale se kako ne rade nista i kako svaku noc samo sjedaljke prave.Ko ono super nam, ne moze bolje. Uglavnom isti sistem kao i u zaposljavanju u policiji.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot] i 75 gostiju.