Činjenica jeste da je drastičan pad u karijeri za nekog ko je odigrao preko dvjesto utakmica i 1. i 2. Bundesligi i dao preko 50 golova i 50 asistencija, ali kineska druga liga je karakteristična po tome što mogu u sastavu biti samo 3 stranca. Trener koji je doveo Salihovića je smijenjen, a novi trener je doveo "svog stranca", nekog Urugvajca iz Malmea, pa je pored Jelavića i Misimovića odlučio da se odrekne Salihovića, a ne mogu mu dati otkaz jer ima ugovor do kraja 2017. godine...DragonGirl je napisao/la:Lova je ovdje prioritet, to je sasvim jasno, ali opet ne razumijem je li stvarno vrijedno ovolikog srozavanja karijere - rezerva tima druge kineske lige?! Hajd Kina i nekako, ali ovoliki pad od onakvog igrača mi je razočaravajući stvarno...
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sejad Salihovic
- Nerminovic
- Kontakt:
sam pao, sam se ubio
odlucio da vise nece da se bavi ozbiljnom fudbalu...evo mu ga sad 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Napustijo Kinu, i presao na Mauritius u tamosnji hotel. Gdje ce odraditi dopust.
Na kraju ce zavrsiti u klubu tipa HSV, Ingolstadt ili St.Pauli...svakako ga ocekujem u Njemackoj. I ako Bog da, u reprezentaciji. Jos uvjek je otac igre, za neke igrace na nasem spisku.
Na kraju ce zavrsiti u klubu tipa HSV, Ingolstadt ili St.Pauli...svakako ga ocekujem u Njemackoj. I ako Bog da, u reprezentaciji. Jos uvjek je otac igre, za neke igrace na nasem spisku.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Bas sam kreno pisat da se Sejo vraca najvjerovatnije u bundesligu ! Skoro pa sigurno ! Ima 2-3 fine ponude na stolu a kako sam saznao ima veliku zelju da jos 2-3 godine se pokaze u njemackoj i da zeli repci pomoc jos u ovim kvalama ! Mislim da se slazemo da spreman sejo ce sigurno biti nam od koristi i da ga se mora pozvatBeko je napisao/la:Napustijo Kinu, i presao na Mauritius u tamosnji hotel. Gdje ce odraditi dopust.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Sposoban, nepodoban. 

Izjavio je da se osjeća spremnim i da nikad nije imao većih povreda. Može on odigrati još dvije kvalitetne godine i to je to od njega.
Sejo je meni jedan od najdrazih igraca u historiji reprezentacije ali mislim da je on zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Nije bas uvijek bio profesionalac,bio je obican,simpatican momak,zajebant,jalijas cija zivotna filozofija nije bila kompatibilna sa surovim sportskim profesionalizmom.On nije igrao,on se igrao,zabavljao.To ga je kostalo vrhunske fudbalske karijere jer je imao sve potrebne fudbalske karakteristike osim te prve,najvaznije.
Nije bas uvijek bio profesionalac,bio je obican,simpatican momak,zajebant,jalijas cija zivotna filozofija nije bila kompatibilna sa surovim sportskim profesionalizmom.On nije igrao,on se igrao,zabavljao.To ga je kostalo vrhunske fudbalske karijere jer je imao sve potrebne fudbalske karakteristike osim te prve,najvaznije.
On je trebao preći u Bayern, ali tu je izjava Uli Hoenessa koji kaže: "Kada smo vidjeli kolika mu je plata u Hoffenheimu, odustali smo."
Da,ziva je istina da ga je Bayern zelio dovesti,neki kazu i to da on nije zelio preci.Bio je zaista vjeran Hoffenheimu medjutim oni nisu bili vjerni njemu.To je ta prica koju sam pricao gore,jedan obicni,fini,preposteni momak okruzen surovom profesionalnom filozofijom kojoj se nikada nije mogao prilagoditi.Neutral je napisao/la:On je trebao preći u Bayern, ali tu je izjava Uli Hoenessa koji kaže: "Kada smo vidjeli kolika mu je plata u Hoffenheimu, odustali smo."
- Goalgetter
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
E Sejo...mislim da si se malo kasno sjetio. Teško da će bilo koji bundesligaš kupiti igrača koji je godinu i po proveo u Kini, a od toga poslednjih nekoliko mjeseci bio van kadra, koliko god on bio iskusno ili već poznato ime. U periodu u kojem se odlučio na to, u vremenu kada je mogao odigrati još 2-3 sezone u Bundesligi, otići u Kinu je po meni bila velika greška. Trebao je malo sačekati, međutim, šta je tu je.
Nadam se samo, da, iako se vrati, da ga neće nagovoriti da se opet vrati u ono selo, u onaj Hoffenheim, s obzirom na to kako su se ponašali prema njemu prije odlaska. Hertha bi npr. bila lijep izbor
, da malo zamijeni onog Plattenhardta...
Šalim se...kao što rekoh, sumnjam da će od tog povratka biti išta. 
Nadam se samo, da, iako se vrati, da ga neće nagovoriti da se opet vrati u ono selo, u onaj Hoffenheim, s obzirom na to kako su se ponašali prema njemu prije odlaska. Hertha bi npr. bila lijep izbor

Odlazak u Kinu mu je bila velika greska, mogao je komotno jos koju godinu u Bundesligi igrati. Valjda nadje kakav angazman u u Bundesligi ili cvajti.
Salihović trenirao sa U-23 ekipom Hoffenheima
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/salihov ... ima/216689
Salihović trenirao sa U-23 ekipom Hoffenheima
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/salihov ... ima/216689
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ma ne mora se vratiti u Bundesligu, nek' dode u FK SarajevoDragonGirl je napisao/la:E Sejo...mislim da si se malo kasno sjetio. Teško da će bilo koji bundesligaš kupiti igrača koji je godinu i po proveo u Kini, a od toga poslednjih nekoliko mjeseci bio van kadra, koliko god on bio iskusno ili već poznato ime. U periodu u kojem se odlučio na to, u vremenu kada je mogao odigrati još 2-3 sezone u Bundesligi, otići u Kinu je po meni bila velika greška. Trebao je malo sačekati, međutim, šta je tu je.
Nadam se samo, da, iako se vrati, da ga neće nagovoriti da se opet vrati u ono selo, u onaj Hoffenheim, s obzirom na to kako su se ponašali prema njemu prije odlaska. Hertha bi npr. bila lijep izbor, da malo zamijeni onog Plattenhardta...
Šalim se...kao što rekoh, sumnjam da će od tog povratka biti išta.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Mogao bi se vratit u Berlin, Vedo ga opasno hvali pred Dardaiom 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pa Hertha i nema neke klupe jake, i mislim da bi Salihovic mogao stvarno da bude pojacanje za Herthu. Kad moze Ze Roberto sa 42, moze i Sejo sa ??. Sezona je duga, i Herthi treba dubina.bhfanatic14 je napisao/la:Mogao bi se vratit u Berlin, Vedo ga opasno hvali pred Dardaiom
dobre guzove ima Belma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav sve skart igra u Ingolstadtu, HSV-u, Werderu.., Sejo itekako ima mjesta u Bundesu
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Tako je ...moze sigurno, sejo ima 32 godine to za mene su najbolje godine, 2-3 mjeseca dobrog treninga njemackog i on je svakoj ekipi pojacanje! Ima on u sebi sigurno jos 3-4 godine dobrog fudbala. Ako se vrati u bundesligu bit ce dobro i za nasu repku, jer nam ovakav igrac moze bit od velike koristi.Beko je napisao/la:Pa Hertha i nema neke klupe jake, i mislim da bi Salihovic mogao stvarno da bude pojacanje za Herthu. Kad moze Ze Roberto sa 42, moze i Sejo sa ??. Sezona je duga, i Herthi treba dubina.bhfanatic14 je napisao/la:Mogao bi se vratit u Berlin, Vedo ga opasno hvali pred Dardaiom

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Potpis !!! Navodno je ga Werder isto kontaktirao . . Ali najbolja opcija bi bila Hertha . Po meniakisarajevo92 je napisao/la:Kakav sve skart igra u Ingolstadtu, HSV-u, Werderu.., Sejo itekako ima mjesta u Bundesu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Sansu je zasluzio, ali sam skeptican da bi mogao drzati nivo, previse ga je unazadila Kina. I prije odlaska u Kinu nije briljirao u klubu, ali nekako je svima Sejo ipak posebno drag, a i za repku bi bilo dobro ako bi se vratio i zaigrao u Bundesligi.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.