iNFY je napisao/la:TrollsRoyce je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:
baš sam i ja to sinoć vidio, ali tako je kako je
Ma ko to ovdje ulaze vise od marke po listicu ? ja sam vidio 5-6 da igraju ozbiljnije..
I premier i wwin imaju sistem softverski od vecih kladionica i oni se ravnaju po njima i kvotama i sa svim a ne po nama..
Pa ja sam jednom gurno 150E pa se nista nije pomjerilo sta onda.. nije da nema tih mjenjanja kvota zbog uplata al ne vjerujem da je tako nizak prag uplate da kvotu promjenis.. mozda je vijest neka bila tad izasla pa nisi samo ti tih 90 gurno.. Ali ovdje sa foruma pregledo sam dovoljno clanova i tema 80% igraju po 5+ parova i uplate su manje od 5km..
Nije vijest izasla tada,vidis da je kvota bila 2.20 to jeste ljudi su uplacivali over Wadea tu noc. I ja sam namjerno uplatio kontra,jer sam mislio da ce ici ispod,i nije mi bilo jasno zasto su stavljali kvotu 1.6 na over,pa sam odlucio provjeriti,i iznenadio sam se.
I naravno da utice vise uplata na istu stvar,inace se to izmijesa neko igra over,neko under,puno je igraca,i sada se vise ne isplati igrati single kao na pocetku,tako da ne vjerujem da ima puno jakih uplata na broj poena kosarkasa sada,kada su se granice iskristalizirale.
Drugo je bilo kada je Knight bio 20.5 Whiteside 13.5 Booker 12.5. Naravno da se tada masovno uplacivalo.
Evo i jucer,a i jutros sam pratio,Kanter se jedini ujutro smanjio i to odmah po postavljanju tipova,sta ti mislis zasto Wwin ovo pravi,koristi forum kao malog bookmakera kojeg placa 100KM sedmicno.
Evo npr. pratis koliko ko uplacuje,ja nikada listic nisam objavio,a imam i bas velikih uplata,i naravno da necu objavljivati po forumu parove na koje sam stavio vecu kolicinu novca.