ajd više si dosadan je*o te higuain ... i ja bi se nadavao da imam iza sebe liniju koja bude u protivničkom šesnetercu ... nezz šta oće dokazati da je higuain kompletniji igrač od Džeke ? možda i jeste ali to nije imao priliku pokazati jer većinu golova postiže zahvaljujući drugima i nemoj mi reći "e pa on je prešao cijelu ekipu Xerez-a il koga već i postigao gol" ... Btw Higuain je samo jedan od dobri igrača u Realu i nije ni blizu najbolji u tom timu (ne kazem da bi Dzeko bio) ali Dzeko na svojim leđima nosi i Vfl i repku i ima mnogo više odgovornosti nego taj Higuain. Ako ti je sve ovo glupo idi youtube.com i pogledaj best of higuain i best of dzeko pa ako imas imalo smisla za fudbal viditi ćes koji su golovi komplikovaniji ... ćaoL_blancos je napisao/la:Godina Klub Nast. (gol.)
2004.–2006. River Plate 33 (15)
2007-... Real Madrid. 105 (57)
Sa 22 godine postic 57 golova za Real , mislis da bi to Dzeko mogao?? On je u tim godinama grijao klupu Grafite-u
dok je Higuain dvije sezone zaredom najbolji strijelac najtrofejnijeg kluba na svijetu, ispred CR, Kake, Raula ,Benzema, ...Bil to Dzeko mogao??
Ti govoris o tim 57 golova u Real-u pa evo ti primjer pošto sam navijač Bayerna ... Gomez dok je igrao u Stuttgart postizao po 3-4 gola ovim nižim ekipama i nikada nije bio nešto extra protiv top 4 ekipe il et top 5 pa nakupi se da 3 sezone bude u vrhu strijelaca a šta je sada u Bayernu ... jedno veliko ništa