code"Apocalipto"DANTES je napisao/la:Ko zna? Mada ruku na srce Asteci su bili jezivi. Znali su žrtvovati hilajde ljudi..madridist je napisao/la: Al da nisu recimo .Da ljudi nisu **** kakva jesu ,na sta bi licila SAD danas ili na sta bi licila cijela planeta.
Da li bi progres bio podijeljen pravednije a ne da ljudi u Africi na pocetku 21 vijeka i dalje umiru od banalnih bolesti i gladi i nedostatka pitke vode a u "razvijenom" svijetu se na godisnjem nivou baci nepreradjenih namirnica i gotove hrane da se cijeli Mlijecni put moze nahraniti..
Na sta bi Zemlja licila?
Da nisu istrijebljeni Maje,Inke..i sva plemena Sjeverne Amerike?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: $: RE: Re: Chat
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Chat
Dragi Allahu smiluj se narodu Halepa 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dvije pukotine.Kawhi je napisao/la:
Ja sranja u Ruandi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uđeš na temu koja bi trebala biti namjenjena isključivo za zajebanciju, a zatekneš slike djeteta kojem je odrezana glava.
Svašta jbt.
Svašta jbt.
Hajmo malo pozitivne energije

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek isti forumaši prave iste probleme. Sad sam samo obrisao postove (istina, obrisao sam i one koje vjerovatno nisam trebao dirati, ali lakše mi je četiri kompletne stranice chata obrisati nego ići post po post), sljedeći put ću vas sve trajno banovati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SlevinKelevra
- Kontakt:
madridist je napisao/la:
Nemoj opet zapocinjat 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
udruzile se nesrece. 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- JohnCleese
- Kontakt:
Dokle god fabrike oruzja rade punom parom bit ce i ratova. Veliki je to biznis, ako ne i najveci, tu negdje u rangu sa lijekovima i drogom.
Takodjer, znamo i ko su najveci proizvodjaci, ako takvih informacija i nema zvanicno, mozemo pretpostaviti i sigurno necemo pogrijesiti.
Mi, ovdje, samo mozemo izraziti empatiju prema civilima jer imamo ratnog iskustva na pretek i nista drugo.
Ali ne, daj da zauzmemo jednu stranu i pokazemo osjecaj pripadnosti ili barem podrske nekoj od postrojbi
Kada se ovo zavrsi prenijet ce se ovakva desavanja iz Sirije na neko drugo mjesto na planeti jer puske, tenkovi i avioni se i dalje prave, a nisu prodali ni one proizvedene iz proslog milenijuma.... Usput to je nekvarljiva roba, moze stajati
Zasto neko iz Bosne odnosno cijelog Balkana da stane na stranu nekom od trgovaca oruzjem? Sta to njemu znaci? On, prozvodjac, u nama vidi samo dzokera u rukavu kojem uvijek, (kada ako slucajno naidje na poteskoce prilikom raspaljivanja neku vece vatre u Aziji, Africi,J.Americi) moze plasirati taj proizvod u srce Evrope zbog zatucanog naroda, sa zatucanim podmlatkom i nesposobnim vodjama(za njih itekako podobnim) koji i u tudjim ratovima otvorenim zauzimanjem "strana" javno pokazuju da su uvijek spremni za rat.
Moj, narode jadni, podanicki i potlaceni
Jos nesto teska srca moram reci, ali je najsurovija realnost.
Sve dok bijesne veliki ratovi negdje tamo, mi ovdje smo mirniji
Takodjer, znamo i ko su najveci proizvodjaci, ako takvih informacija i nema zvanicno, mozemo pretpostaviti i sigurno necemo pogrijesiti.
Mi, ovdje, samo mozemo izraziti empatiju prema civilima jer imamo ratnog iskustva na pretek i nista drugo.
Ali ne, daj da zauzmemo jednu stranu i pokazemo osjecaj pripadnosti ili barem podrske nekoj od postrojbi
Kada se ovo zavrsi prenijet ce se ovakva desavanja iz Sirije na neko drugo mjesto na planeti jer puske, tenkovi i avioni se i dalje prave, a nisu prodali ni one proizvedene iz proslog milenijuma.... Usput to je nekvarljiva roba, moze stajati
Zasto neko iz Bosne odnosno cijelog Balkana da stane na stranu nekom od trgovaca oruzjem? Sta to njemu znaci? On, prozvodjac, u nama vidi samo dzokera u rukavu kojem uvijek, (kada ako slucajno naidje na poteskoce prilikom raspaljivanja neku vece vatre u Aziji, Africi,J.Americi) moze plasirati taj proizvod u srce Evrope zbog zatucanog naroda, sa zatucanim podmlatkom i nesposobnim vodjama(za njih itekako podobnim) koji i u tudjim ratovima otvorenim zauzimanjem "strana" javno pokazuju da su uvijek spremni za rat.
Moj, narode jadni, podanicki i potlaceni
Jos nesto teska srca moram reci, ali je najsurovija realnost.
Sve dok bijesne veliki ratovi negdje tamo, mi ovdje smo mirniji
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Knjizevnici su najpodliji ljudi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jezičari su pravi yebači. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Jezičari su pravi yebači.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:shzna je napisao/la:Jezičari su pravi yebači.ja znam jednog,a i taj jedan se svezao za jednu kao pijan šanka.
Možda hoće da se ženi.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Takvi se samo iz nudze zene