NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
To je medju prvim pravilima koje ste trebali postaviti. Ja NBA ko nebo i zemlja pa opet otvorim 5,6 portala i svojim rijecima napisem analizu. Gaston vec ima par imena u rukavu sto se tice copy-pastea 

I to, a i ovi koji su iza njeg i koji misle da ce se kopirati od njih nak postavaljaju u 23:59 i rijesen problembodi123 je napisao/la:Kako ce kopirati kad ce prvom puhati za vratom najmanje 10 razlicitih takmicara koji ce imati po jedan pogodak manje?hrn je napisao/la:Treba ubaciti neko pravilo za kopiranje analiza , jer nakon par dan ovaj sto je prvi samo bi kopiro od ostalih igraca i nikako ga ne bi mogli prestic

-
- Kontakt:
Ja sam sinoc priznajem prepisao ne bas sve bukvalno al et 90% Arizu sa drugog portala ,nisam ni znao da se ne smije, ostale na koseve sam smisljam ,zato sam i pao samo na njemu,al nisam ga prepisao sto mi se svidjela analiza,nego sam ga planirao igrati i vidio tu analizu bila mi ok,da se ja ne bi mucio samo je prepisao
Rijesicemo u narednom periodu i sve one koje prepisuju ne brinite.
Nego: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5497874
Rezultati i sve otale statistike za ponedjeljak 12.12. uzivajte.
Nego: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5497874
Rezultati i sve otale statistike za ponedjeljak 12.12. uzivajte.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaka čast za prikazanu statistiku 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
čestitke vodećima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
E je*o majku opet analize ko neki dan za real sto je napiso onaj... nebuloze neke pisu eto nedo bog da ne pratim i procitam analizu pojedinih .. kako me ovo nervira
pohvale za statistiku,profesionalno odrađeno

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Hvala svima za pohvale.
IZMJENE U TAKMIČENJU:
Iz takmičenja je izašao @Struya, a njegovo mjesto je zauzeo @Donnie Darko
Iz takmičenja je izašao @Effenberg, a njegovo mjesto je zauzeo @KK Bosna.

IZMJENE U TAKMIČENJU:

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Welcome Donnie i KK Bosna 

- Donnie Darko
- Kontakt:
jopaa7 je napisao/la:Welcome Donnie i KK Bosna

Prva prognoza je uzela mnogo više vremena nego što sam očekivao

I ti se pravo zado sa ovim tabelama.bodi123 je napisao/la:Hvala svima za pohvale.![]()
IZMJENE U TAKMIČENJU:

Veliki broj vozaca teski kladionicari.

Ko da gledam, bice neki skandal u ligi.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vozimo F1, kolege s faksa, jos moras se pocet i kladit pa da mogu rec da imam svog little brothera.Jeftha je napisao/la:I ti se pravo zado sa ovim tabelama.bodi123 je napisao/la:Hvala svima za pohvale.![]()
IZMJENE U TAKMIČENJU:
Iz takmičenja je izašao @Effenberg, a njegovo mjesto je zauzeo @KK Bosna.![]()
Veliki broj vozaca teski kladionicari.![]()
Ko da gledam, bice neki skandal u ligi.

Ma to ja ponekad. Uplatim, uzmem im pare i dodjem opet za 6 mjeseci.bodi123 je napisao/la:
Vozimo F1, kolege s faksa, jos moras se pocet i kladit pa da mogu rec da imam svog little brothera.![]()

Remember, remember the 5th of November.
PS.Jeftha je napisao/la:Ma to ja ponekad. Uplatim, uzmem im pare i dodjem opet za 6 mjeseci.bodi123 je napisao/la:
Vozimo F1, kolege s faksa, jos moras se pocet i kladit pa da mogu rec da imam svog little brothera.![]()
ima neku namjeru da nas rasformira krajem sezone, kazem mu neces razbojnice, Force India je neunistivaDonnie Darko je napisao/la:.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Inače ako je neka pomoć sutra igraju opet Mephis-Cavsi ali kod Grizlija
LeBron James
za to se marc i odmara, ima da ih silujeKingJamesMVP je napisao/la:Inače ako je neka pomoć sutra igraju opet Mephis-Cavsi ali kod Grizlija

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Evolution87
- Kontakt:
eto ne igra irving veceras, savrsena prilika da nas King pokopa 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.