Sam si sebi odgovorio.LjoZee je napisao/la:Znam da ne bi. Moje misljenje je da ne trebamo gubiti vrijeme na ovakve igrace i probe vec da se dovedu 4 pojacanja provjerena i koja su spremna da igraju odmah u prvih 11 ako treba. Proba je ok ako ti neko preporuci igraca pa ga ti nisi nikad gledao uzivo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
narodniheroj
- Kontakt:
Puna podrška Slavki, dosta je grešaka za narednih 5 godina napravljeno. Čak i da nam niko ne dođe, apsolutno vjerujem šefu.
PS Hrasno shvatam tvoje razloge i ako se ne slažem s mišljenjem. Željo nema vremena zamarati se prošlošću, mi moramo naprijed, a svakako to nećemo uz neke žlj ekipe sa bosanskih oranica.
PS Hrasno shvatam tvoje razloge i ako se ne slažem s mišljenjem. Željo nema vremena zamarati se prošlošću, mi moramo naprijed, a svakako to nećemo uz neke žlj ekipe sa bosanskih oranica.
Husic i Bevab npr su vjerovatno sa svojim CV-om jaci igraci od ovog tomica, a zamislite da su oni dosli kod slavka na probu, pa ne bi se zadrzali i dva treninga, zato je ovaj nacin da igraci dolaze na probu odlican 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma tebi da iz FK.Zeljeznicar kazu da je mlijeko crno, ti bi dosao napisao pa jest mlijeko crnoThetraphak1921 je napisao/la:Sam si sebi odgovorio.LjoZee je napisao/la:Znam da ne bi. Moje misljenje je da ne trebamo gubiti vrijeme na ovakve igrace i probe vec da se dovedu 4 pojacanja provjerena i koja su spremna da igraju odmah u prvih 11 ako treba. Proba je ok ako ti neko preporuci igraca pa ga ti nisi nikad gledao uzivo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Mlijeko je bijelo, kada mi iz kluba kazu da je crno onda ce mi biti crno. Ima li ti sta jos nejasno?HausMan je napisao/la:Ma tebi da iz FK.Zeljeznicar kazu da je mlijeko crno, ti bi dosao napisao pa jest mlijeko crnoThetraphak1921 je napisao/la:Sam si sebi odgovorio.LjoZee je napisao/la:Znam da ne bi. Moje misljenje je da ne trebamo gubiti vrijeme na ovakve igrace i probe vec da se dovedu 4 pojacanja provjerena i koja su spremna da igraju odmah u prvih 11 ako treba. Proba je ok ako ti neko preporuci igraca pa ga ti nisi nikad gledao uzivo.![]()
Gdje je onaj Muhamed Subasic sto je igrao za Olimpik,lijevi bek?Njemu su predviđali finu karijeru,ali mu se izgubi trag.
negdje u 4-5 njemackoj ligi, nije on neki talenat bio ko sto se predstavljo samo ga guro menadjer i gracic tadaScout1921 je napisao/la:Gdje je onaj Muhamed Subasic sto je igrao za Olimpik,lijevi bek?Njemu su predviđali finu karijeru,ali mu se izgubi trag.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakav Subasic rumenko seljacki, igra za Wacker Burghausen u cetvrtoj ligi, ubleha od igraca preko kojeg su Gracic i menadzer mu oprali finih para, mali dan danas otplacuje cifru menadzeru, novac koji je ovaj ulagao u njega dok je bio na vrhuncu karijere.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sarajevska pivara uplatila 15.godisnjih ulaznica !!!
Garant se napili pa ih prenijelo ...
Garant se napili pa ih prenijelo ...
1921'
Veliki hype stvoren oko njega, na kraju nižerazredni igrač.Scout1921 je napisao/la:Gdje je onaj Muhamed Subasic sto je igrao za Olimpik,lijevi bek?Njemu su predviđali finu karijeru,ali mu se izgubi trag.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
bez uvrede, nemojmo sami sebe lagati! koga, trenutno i u perspektivi, imamo boljeg na toj poziciji? haj"mo malo spustiti loptu na zemlju i biti realni.kontinen je napisao/la:što bi ns isfurala, to može značiti samo da ga mi nismo htjeli dovesti
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
niko nije rekao da imamo, nema šanse da nam ga krupa može preoteti ako smo ga mi htjeli u ekipi, ako nismo ima više razloga za to, nespreman, lud i slstarigrad je napisao/la:bez uvrede, nemojmo sami sebe lagati! koga, trenutno i u perspektivi, imamo boljeg na toj poziciji? haj"mo malo spustiti loptu na zemlju i biti realni.kontinen je napisao/la:što bi ns isfurala, to može značiti samo da ga mi nismo htjeli dovesti
i? ko ce igrati na glavnom terenu? bez ekipe nam je dzaba i kamp nou! nista protiv slavke i uprave, ali, trenutno, nemamo pola 1.tima da valja.irfo je napisao/la:Dovoljno da se uradi i teren i pocnu radovi na juznoj tribiniPrema saznanjima Večernjih novosti, UEFA će i konkretno stati iza tzv. "Balkanske lige" sa 24 kluba tako što će obezbijediti budžet od 19, 2 miliona eura, odnosno oko 800.000 po klubu samo za učešće? Svaki klub će biti dodatno nagrađen prema plasmanu.
ocekujem kontru da se od necega treba krenuti i slazem se sa tim. mi smo fudbalski tim i 1.ekipa tima je ono sto nam treba biti prioritet. jak 1. tim. dobre igre, rezultati... ce donijeti euforiju, lovu, sponzore... sve drugo je kratkorcno.
po tebi, je li markovic prevaga u evropskim utakmicama? zebu smo imali, u vise navrata, kako u evropskim tekmama, tako i domacim "derbijima". sta je pokazao? neka ga, nas je, dobar za nase lige... je li dovoljan za iskorak koji prizeljkujemo?Thetraphak1921 je napisao/la:Izvini, ali bi li ti ikada povjerovao da ce jedan Markovic koji je igrao za Lovcen, Zetu, Mogren i Mladost iz VO biti pojacanje? Jos covjek, prema Petrovicu, bio jedan od najboljih igraca.LjoZee je napisao/la:Zasto onda zeli Tomica ako trazimo samo kvalitetna i provjerena pojacanja ? Kako god mozda jeste ispravno,ali ako ce nam biti druga pojacanja kao ovaj Tomic jadna nam majka. Po meni glup potez Petrovica,ali eto vidjet cemo.
Nadam se da ce se nastaviti sa ovom praksom. Eto, bili su sigurni u Zebu i njegove kvalitete, pa ga nisu pozvali na probu vec mu odmah dali da potpise ugovor. U kvalitete ovog su se htjeli uvjeriti, i svaka cast na tome. Nadam se da ce ovo postati novija ustaljena procedura. Dosta je bilo onih koji potpisu ugovor bez da su mjesecima unazad utakmicu odigrali.
samo cu zamoliti argumete za ovu tvrdnju! mislis da ilic nema love? psiholog nisam, da bih pricao o mentalitetu igraca.kontinen je napisao/la:niko nije rekao da imamo, nema šanse da nam ga krupa može preoteti ako smo ga mi htjeli u ekipi, ako nismo ima više razloga za to, nespreman, lud i slstarigrad je napisao/la:bez uvrede, nemojmo sami sebe lagati! koga, trenutno i u perspektivi, imamo boljeg na toj poziciji? haj"mo malo spustiti loptu na zemlju i biti realni.kontinen je napisao/la:što bi ns isfurala, to može značiti samo da ga mi nismo htjeli dovesti
nema taj ilic prebijene banke
bez uvrede, nemas pojma o cemu pricas. iskreno, volio bih da si u pravu.kontinen je napisao/la:nema taj ilic prebijene banke
treba iskljuciti emocije, ne dajem ti za pravo da Zelju volis vise od mene, ali treba biti realan.
PS
ako imas mogucnost, provjeri firmu eko euro tim, koja je generalni sponzor krupe (izuzimajuci ilica). to, sto mi zivimo u proslosti i naslijedjenom imenu, ne pije vode. zivot ide dalje i gazi ideale! Zeljo jeste institucija, ali, to treba pokazati, dokazati i obdrzavati. ako ne bude tako, pojest ce nas proslost... kao velez, borac, iskru bugojno, leotar, famos... (tebi, neki od ovih klubova smijesno zvuce, ali, nekada su mnogo znacili). prepotencija nista dobro ne donosi, nikada!
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 13 dec 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jeste shega ....
Po vama Zakarica niko ne smije kontaktirati niti ponuditi mu uslove za transfer jer toboze njega je Zeljo kontaktirao !?
Pustite neka neke stvari idu svojim tokom, Zeljo je Zeljo Krupa je Krupa to zna i sam Zakaric, sa druge strane niko od nas ne zna koliko su nasi zagrijani za Zakarica, dali je ozbiljnije kontaktiran ili je sa njim obavljen samo formalni razgovor da je jedan od igraca koji je na radaru, igrac kada vidi da je neki klub zainteresovan za njega da ga dovede on pocne lupati ciframa i dizati uslove nebi li sto vise izvukao za sebe, samim tim nema potrebe da se sikirate oko nekih stvari, Slavko sve to vodi, mirno spavajte ...
Po vama Zakarica niko ne smije kontaktirati niti ponuditi mu uslove za transfer jer toboze njega je Zeljo kontaktirao !?
Pustite neka neke stvari idu svojim tokom, Zeljo je Zeljo Krupa je Krupa to zna i sam Zakaric, sa druge strane niko od nas ne zna koliko su nasi zagrijani za Zakarica, dali je ozbiljnije kontaktiran ili je sa njim obavljen samo formalni razgovor da je jedan od igraca koji je na radaru, igrac kada vidi da je neki klub zainteresovan za njega da ga dovede on pocne lupati ciframa i dizati uslove nebi li sto vise izvukao za sebe, samim tim nema potrebe da se sikirate oko nekih stvari, Slavko sve to vodi, mirno spavajte ...
1921'
Je li taj Ilic jedno vrijeme bio glavni u Borcu ili sam ga zamijenio sa nekim ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sve stoji i slazem se. ali, razmisljanje da cemo popisati svakoga i ponizavanje drugih, bez uvida u cinjenice je, u najmanju ruku, smijesno.Hrasno1921 je napisao/la:Jeste shega ....![]()
Po vama Zakarica niko ne smije kontaktirati niti ponuditi mu uslove za transfer jer toboze njega je Zeljo kontaktirao !?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, ZaZelju i 19 gostiju.