FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vi kontate ja ozbiljan lol 
nije stvar sta mi kontamo, nego sto ti nemas pojma sta i o cemu pricas. u suprotnom trolujes, sto nije ok!kontinen je napisao/la:vi kontate ja ozbiljan lol
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
http://grbavica-uzivo.6te.net/
Evo da možete pratiti kako idu radovi na istoku. Sutra upalite ovaj stream i uživajte.
MISKE HVALA TI!

Evo da možete pratiti kako idu radovi na istoku. Sutra upalite ovaj stream i uživajte.
MISKE HVALA TI!
@aco, na stranu ilic, sta i koliko ima... provjerite mu sponzore (pozovi me na kafu, pa ti pokazem cinjenice). Zeljo jeste ime, brend, ima istoriju, armiju navijaca i simpatizera.... ali, fudbal je postao biznis. jaci (bogatiji) tlacialeksandar_veliki je napisao/la:Imaju Ilici da nas polijepe sve na forumu i da im ostane jos za praunuka. Zamisli da je kod Rad privatna firma koliko bi gazda iste imao.kontinen je napisao/la:nema taj ilic prebijene banke
PS
pozivam i @hrasno na tu kafu, da nam vise ne omalovazava misketa i megamix sa prihodima od 20-tak miliona KM, daleko su veci
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 13 dec 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Koliko ja znam jeste, valjda je poslije neke svadje napustio Borac i iz inata otisao u KrupuLjoZee je napisao/la:Je li taj Ilic jedno vrijeme bio glavni u Borcu ili sam ga zamijenio sa nekim ?
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sve to stoji da ima krupa para i da je ilic bogat i sve, ali zar stvarno mislite da oni mogu igracu ponuditi vecu platu nego mi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
jednom, dvojici, sigurno da... za citav 1.tim (ukljucujuci rezerve), nisam siguran.irfo je napisao/la:Sve to stoji da ima krupa para i da je ilic bogat i sve, ali zar stvarno mislite da oni mogu igracu ponuditi vecu platu nego mi?
PS to ti je tim slican, samo daleko ozbiljiji od olimpika/olimpica. ulozit ce u zakaraica ako skonta da ce zaraditi lovu na njemu. daj da igram PL BiH, ima dva - tri igraca u izlogu, koji pokriju troskove, donesu jos zarade i to je to. ilicu je ovo hobi, kroz koji vidi i zaradu.
da ne budem pogresno shvacen, i misimovic moze slicno raditi, ali, kako ja kontam, njegov cilj i razmisljanja su, dijametralno, razliciti.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 13 dec 2016, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu. Ne znam kolika je kome plata u Zelji,ali ne vjerujem da nas najplaceniji igrac ima manju platu od njihovog ma koliko bio bogat taj covjek.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mislim da je njemu vaznije stvaranje igraca i njihova prodaja, tj. da ga vise zanimaju mladji igraci i profit na njima nego rezultat, a sumnjam da bi bio voljan vise platit nego sto smo mi spremni za jednog igraca, iako sigurno ima pare za to.starigrad je napisao/la:jednom, dvojici, sigurno da... za citav 1.tim (ukljucujuci rezerve), nisam siguranirfo je napisao/la:Sve to stoji da ima krupa para i da je ilic bogat i sve, ali zar stvarno mislite da oni mogu igracu ponuditi vecu platu nego mi?
- Neandertalac
- Kontakt:
Zakarić je solidan igrač van takmičarski ritma u potpunosti. Veliki rizik.
100% spreman Zakarić bi nam mogao valjati. Upotrebljiv na više pozicija. Ali. Da se fokusira, radi vrijedno i predano. Da želi pokazati kako nije samo jedan u moru propalih talenata i nakon min godinu, dvije ovde (teoretski) napravi neki solidan transfer vani.
Veliki rizik.
Treba znati kako sa njim.
100% spreman Zakarić bi nam mogao valjati. Upotrebljiv na više pozicija. Ali. Da se fokusira, radi vrijedno i predano. Da želi pokazati kako nije samo jedan u moru propalih talenata i nakon min godinu, dvije ovde (teoretski) napravi neki solidan transfer vani.
Veliki rizik.
Treba znati kako sa njim.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
isparvio sam se i stavio pod PS u prethodnom postu, ovo sto ti pisesirfo je napisao/la:Mislim da je njemu vaznije stvaranje igraca i njihova prodaja, tj. da ga vise zanimaju mladji igraci i profit na njima nego rezultat, a sumnjam da bi bio voljan vise platit nego sto smo mi spremni za jednog igraca, iako sigurno ima pare za to.starigrad je napisao/la:jednom, dvojici, sigurno da... za citav 1.tim (ukljucujuci rezerve), nisam siguranirfo je napisao/la:Sve to stoji da ima krupa para i da je ilic bogat i sve, ali zar stvarno mislite da oni mogu igracu ponuditi vecu platu nego mi?
- badblueboylivno
- Kontakt:
tu je negdje i moje razmisljanjestarigrad je napisao/la:
isparvio sam se i stavio pod PS u prethodnom postu, ovo sto ti pises
Kad svima bude jasno da mi mozemo dovoditi samo mrtve igrace da ih probamo oziviti bice nam lakse. Ne sanjajte o transferima, kao da igraci ne prate nasu ligu, kao da ne prate da se u Zelji igraci tjeraju kao na traci pa nijedan ozbiljan igrac ce dobro razmisliti hoce li doci. 
Re: RE: Re: FK Željezničar
badblueboylivno je napisao/la:Koliko je, da sad ne tražim, otišlo ovih ulaznica za milju?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
164badblueboylivno je napisao/la:Koliko je, da sad ne tražim, otišlo ovih ulaznica za milju?
@aco, ako cete ti i @hrasno o siriji, zovite kad zavrsite tu temu, meni dosta Bosne i nase realnosti, kako prosle, tako i sadasnje.
- badblueboylivno
- Kontakt:
@irfo drug, samo biti realan, prizeman, svjetan trenutnih mogucnosti.... sve drugo je udaranje glavom o zid, koje se obije o tu bosansku glavusuirfo je napisao/la:tu je negdje i moje razmisljanjestarigrad je napisao/la:
isparvio sam se i stavio pod PS u prethodnom postu, ovo sto ti pises
ne bih se slozio! primjer su visca, muratovic, dzelo (dosao iz unisa)... pratititi potencijalne igrace iz BiH, regije, pa i sire, to ce donijeti i sportski rezulat i lovu. naravno, ima i gresaka, bez zadnjih (husic, pozder, bevab, zahirovic...) cu u obzir uzeti smajica.... treba se truditi da je vise pozitivnih primjera od negativnih. u tome su i rezultati i pare. i, zavrsno, zadrzati sto je mogu ce duze buduce gojake, hodzice, hajradinovice, bajice, hadziahmetovice....HausMan je napisao/la:Kad svima bude jasno da mi mozemo dovoditi samo mrtve igrace da ih probamo oziviti bice nam lakse. Ne sanjajte o transferima, kao da igraci ne prate nasu ligu, kao da ne prate da se u Zelji igraci tjeraju kao na traci pa nijedan ozbiljan igrac ce dobro razmisliti hoce li doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.