Pojedinci koji brane ove ispade, malo je reci da su providni. Ne moraju ni pisati komentare, njihovo misljenje se vec zna.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Stalno nesto sere i mjesa se gdje treba i gdje ne treba, a kad treba igratu kosarku za reprezentaciju onda je jadan. Moje misljenje je da u kvalifikacijama nije nista pokazao, ni on, ni Mirza, sto na kraju krajeva i nasi rezultati u istim pokazuju.nerminh74 je napisao/la:Jedno je kritikovati nepotrebnu izjavu sa kojom se mjesao gdje ne treba, ali ovi se nije susreo sa istinomultrasegamega je napisao/la:Mnogo seres za nekog ko je odigrao kurceve kvalifikacije i svadjao se sa navijacima i svima u i oko reprezentacije. Idi i ti u Sloveniju picko jedna! Kikanovic je za tebe Jordan!!
svako ima pravo na mišljenje, ali mislim da će se svi složiti da je bio naš najbolji igrač u kvalifikacijama, isto tako svi će se složiti da je puno bolji igrač od elmedina što se i u kvalifikacijama pokazaloultrasegamega je napisao/la:Stalno nesto sere i mjesa se gdje treba i gdje ne treba, a kad treba igratu kosarku za reprezentaciju onda je jadan. Moje misljenje je da u kvalifikacijama nije nista pokazao, ni on, ni Mirza, sto na kraju krajeva i nasi rezultati u istim pokazuju.nerminh74 je napisao/la:Jedno je kritikovati nepotrebnu izjavu sa kojom se mjesao gdje ne treba, ali ovi se nije susreo sa istinomultrasegamega je napisao/la:Mnogo seres za nekog ko je odigrao kurceve kvalifikacije i svadjao se sa navijacima i svima u i oko reprezentacije. Idi i ti u Sloveniju picko jedna! Kikanovic je za tebe Jordan!!
I da, Kikanovic mi je drazi igrac i veci covjek od ovog razmazenog seljacica koji slusa Baju.
Zipa da ne budeš trajno banovan , radi ove rečeineNEZALAGANJE je napisao/la:Juka ovim potezom samo potvrdjuje da se nije smjelo jednom pojedincu dopustiti da "srusi" cijeli savez,ma ko to bio.![]()
![]()
Samo nastavi momcino,vole te tvoje ovcice,s tobom cemo biti prvaci svijeta.
sada je direktno udario na josipa pandzu, ali ovcice i to podrzavaju...TrollsRoyce je napisao/la:Meni je draze da se mijesa i da se bori za bilo kakvu pravdu,nego da suti i da ignorise prevarante u savezu kojih ocito ima,kao i u svim drustvenim sferama BiH.
bosnjo bi za $$$$ prodao i rodjenu mater.Pomak je napisao/la:Nije mi jasan Jusufov otac koji dopusta da mu menadžer ovako manipuliše djetetom.
nisam ga branio fino sam napisao da je on bio u kvalifikacijama naš najbolji igrač i da je trenutno naš najbolji igrač, ali isto sam istakao da mu ovaj komentar uopće nije trebao niti je njegovo da ovo komentarišeKobe Bryant je napisao/la:
Izgleda da @nermin jos uvijek brani Juku i radi ove besmislice, kada je Dino Kobić usao u 12 a Ibrahim Mulaomerović (a igraju za istu klub u Sloveniji) ispao i to od strane selektora Pandže koji nam je donio najbolji rezultat ikada , zajdeno sa glavnim igračima Musa, Sikiraš i Čampara.
no hard feelings , sutra će snijeg 2 mnerminh74 je napisao/la:nisam ga branio fino sam napisao da je on bio u kvalifikacijama naš najbolji igrač i da je trenutno naš najbolji igrač, ali isto sam istakao da mu ovaj komentar uopće nije trebao niti je njegovo da ovo komentarišeKobe Bryant je napisao/la:
Izgleda da @nermin jos uvijek brani Juku i radi ove besmislice, kada je Dino Kobić usao u 12 a Ibrahim Mulaomerović (a igraju za istu klub u Sloveniji) ispao i to od strane selektora Pandže koji nam je donio najbolji rezultat ikada , zajdeno sa glavnim igračima Musa, Sikiraš i Čampara.
mana je to sto nije puno napredovao, ali ipak mu je teze nego Jokicu , ima manju minutazu , a igra protiv prvih postava , kada se sve sabere Jokic bi trebao biti jos bolji od Juke a nije toliko.Rokoko87 je napisao/la:Dok on smišlja statuse, Jokić trpa
pa nama stvarno nikad ugoditi... kad je bio rezerva bilo je "juki ne odgovara sto je rezerva pa igra sa drugom postavom"... sad mu ne valja sto je prva postava...Kobe Bryant je napisao/la:mana je to sto nije puno napredovao, ali ipak mu je teze nego Jokicu , ima manju minutazu , a igra protiv prvih postava
hehehhehe , pa zar tebi moram dodatno objesnjavati ? znaci Nurkic igra u prosjeku 21 min , a Jokic 24 .KK_Bosna je napisao/la:pa nama stvarno nikad ugoditi... kad je bio rezerva bilo je "juki ne odgovara sto je rezerva pa igra sa drugom postavom"... sad mu ne valja sto je prva postava...Kobe Bryant je napisao/la:mana je to sto nije puno napredovao, ali ipak mu je teze nego Jokicu , ima manju minutazu , a igra protiv prvih postava
U slucaju mahmutovic sam ga branio sa razlogom ali ovdje nije njegovo da se mjesa, a i sa djedovicem i teletovicem on ja sada nas ubjedljivo najbolji igracKobe Bryant je napisao/la:
no hard feelings , sutra će snijeg 2 m![]()
nemoj se ljutiti ti si i stariji malo od mene ali se 100% znamo sa tekmo kk Bosne , ali si priznaj previše branio Juku kada je onaj slucaj bio , a jeste najbolji kada nema Djedovica i kada je Teletovic onakav.
Jel' to Jokić sinoc igrao samo protiv rezervnih centara protivnicke ekipe i je li Nurkić samo protiv starnih igrao?Kobe Bryant je napisao/la: hehehhehe , pa zar tebi moram dodatno objesnjavati ? znaci Nurkic igra u prosjeku 21 min , a Jokic 24 .
To je isto kao što je lakersova klupa najbolja u ligi , a pored toga i igra najvise minuta.
Jel teze igrati protiv startera ? , a opet Jokic 11 ppg a Juka skoro 10 ppg u skokovima su isti 7,3 , dok Juka ima i jednu blokadu po tekmi , znaci nije losiji statisticki od Jokica uz to da nije nesta napredovao i igra manje minuta, a Jokic se nesta hvali kako moze biti skoro pa franshizni igrac a kao Nurkic ne moze dalje od ovoga .
btw. uvijek je bolje kada je prva postava pa makr i manje minuta , ali bitno i da napreduje a u najboljim godinama mora igrati vise minuta.
Gledao sam ih ja svaku utakmicu ove sezone, tu je to, u 5 deka sto se kaze (mislim na prikazanu igru i statistiku). Nekada Nurkic bude bolji, nekada Jokic. U utakmicama u kojima su obojica pocinjali kao starteri (Jokic na neprirodnoj poziciji, kako kazes, iako je i u Megi cesto igrao u paru sa Vardom), vrlo malo vremena su proveli zajedno, pogotovo kada je Malone shvatio da to nije bas najbolja opcija (a nije mu dugo trebalo). Odigraju nekoliko minuta zajedno (na pocetku utakmice i 2. poluvremena), a onda uglavnom jedan od njih bude na klupi, drugi na parketu.marconato je napisao/la:
Jel' to Jokić sinoc igrao samo protiv rezervnih centara protivnicke ekipe i je li Nurkić samo protiv starnih igrao?
Imaju oni slicnu statistiku, ali Jokić tek u poslednjih 6-7 meceva igra na svojoj prirodnoj poziciji centra!
Samo u ova 4 decembarska meca ima 18 p i 10 sk!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], rishovski i 18 gostiju.