Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Bilal Abdul Kareem jaci od citave siijske propagandne masinerije 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Što na sportskom forumu imate potrebu raspravljat o politici, ima dovoljno foruma za toga pa ajde. Nego se svaki voli pravit najpametniji.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlProfessore
- Kontakt:
Zbog toga što proziva čovjeka koji je jedini pravi islamski lider u ovom trenutku i kojem je to vodilja u životu? Zna se dobro ko je zakuhao ovu čorbu u Siriji i na čije huškanje.RiNo je napisao/la:Bilal Abdul Kareem jaci od citave siijske propagandne masinerije
I da ne bude da sam na strani assada, želim da ker umre u najgorim mukama.
Ali nije sve crno-bijelo kako to većina svijeta vidi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
mozda zato sto ja ne pisem na drugim forumimaLillard je napisao/la:Što na sportskom forumu imate potrebu raspravljat o politici, ima dovoljno foruma za toga pa ajde. Nego se svaki voli pravit najpametniji..
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:mozda zato sto ja ne pisem na drugim forumimaLillard je napisao/la:Što na sportskom forumu imate potrebu raspravljat o politici, ima dovoljno foruma za toga pa ajde. Nego se svaki voli pravit najpametniji..
Šta ćeš na ovom ako ne raspravljaš o sportu? Ili to uradiš jednom u sto godina. ajde
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Malo opustanja

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JackTheStripper
- Kontakt:
Molim Svevisnjeg i Svemoguceg da kazni assada i njegovu bagru najgorom kaznom na ovom i onom svijetu i da sunite izbavi iz alavitsko-sotonistickog ropstva. Amin.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlProfessore
- Kontakt:
O Jesenjinu 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
O tekiji.IlProfessore je napisao/la:O Jesenjinu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za koliko vremena na internet stranici Lutrije BiH budu objavljeni rezultati posljednjeg odigranog kola?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- IlProfessore
- Kontakt:
https://www.facebook.com/askileillahu/v ... 917919821/High je napisao/la:O tekiji.IlProfessore je napisao/la:O Jesenjinu
O kur..IlProfessore je napisao/la:O Jesenjinu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Je li ko operirao osmicu da podjeli iskustva
kakvi su oni gore na stomatologiji 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
To znači da Ljiljana vraćaju na prijemni.Besic je napisao/la:
Re: RE: Re: Chat
Mrve hljeba iz tastature su podijelili na licu mjestaBesic je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
a sta tebe zaboli sta cu ja ovdjeLillard je napisao/la:sekerbay je napisao/la:mozda zato sto ja ne pisem na drugim forumimaLillard je napisao/la:Što na sportskom forumu imate potrebu raspravljat o politici, ima dovoljno foruma za toga pa ajde. Nego se svaki voli pravit najpametniji..
Šta ćeš na ovom ako ne raspravljaš o sportu? Ili to uradiš jednom u sto godina. ajde
i drugo, od ca. 3000 postova koje sam napiso, barem 2/3 su o sportu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.