Ovo nije do gdje Coates, Atlanta je smece mi njih precjenjujemo. imam extra kombinaciju gdje ce me samo oni skinuti, evo daju 1.9 i hendi -7.5 na Orlando eto ti koliko su Hawksi smece. Kontrahendi na svaku ekipu u formi i koja valja protiv njih.KingJamesMVP je napisao/la:Ajde Atlanta, ajde NY
Oni pak za razliku onih igraju za gdju Coates. Tu nema dileme. Ne mozes ti doci i u svakoj svojoj tekmi u sezoni imati svaki put ovako oscilacije. Ponavlja se ono sto ja uvijek govorim da oni uvijek u +/- 5 poena od X-a zavrsavaju i to namjerno rade. Namjerno dobivenu utakmicu rade tzv. "handicap shaving" a protiv jacih od sebe se namjerno trose preko mjere da skinu deficit i tako idu u slijedecu tekmu preumorni umjesto da ovu izgubljenu puste. Znaci mogu a nece, oni su ime veliko i to znaju svi i idealni za kladionice da budu njihovi pijuni.Torres_9 je napisao/la:nema gore ekipa od cikaga da ih skines,kad igram hendikep pate se a kad odigram da ce izgubit e onda obavezno razbiju protivnika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos jedna stvar Chicago je ogroman grad, kladionicama su popularni timovi iz velikih gradova trn u oku, kladionica vise voli da dobija provincija.