FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
bice opet puna, u sezoni kad budemo ganjali titulu, nazalost 
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
šta, misliš da sada nećemo ganjati?
daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red' 
Redovi su samo izgovor onih koji ne mogu i ne znaju.madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'
Pojasni mi malo to oko redova. Prvo pogledaj prvake, pa mi onda pojasni.madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
borac - ispao od švicarskog drugoligaša, ništa mi više ne treba. ni prošle godine nije imao igru.
zrinjski - slabiji nego prošle godine, to što je nakantao sanmarince i kazahstance nije mjerilo ničega.
sarajevo - otišli škoro (pola ekipe i ponajbolji igrač PL prošle godine) i muminović, došli arsenijević i nekakvi crnogorci - i oni bitno slabiji nego prošle godine.
široki - jedini pravi konkurent po meni.
jedna katastrofalna utakmica protiv nadmoćnog protivnika nije mjerilo, već drugu smo zaslužili barem neriješeno. u ovoj i ovakvoj ligi smo najmanje drugi.
zrinjski - slabiji nego prošle godine, to što je nakantao sanmarince i kazahstance nije mjerilo ničega.
sarajevo - otišli škoro (pola ekipe i ponajbolji igrač PL prošle godine) i muminović, došli arsenijević i nekakvi crnogorci - i oni bitno slabiji nego prošle godine.
jedna katastrofalna utakmica protiv nadmoćnog protivnika nije mjerilo, već drugu smo zaslužili barem neriješeno. u ovoj i ovakvoj ligi smo najmanje drugi.
- samir_tm87
- Kontakt:
madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'
o kakvom redu se prica
2002/2003 - Leotar
2003/2004 - Siroki
2004/2005 - Zrinjski
2005/2006 - Siroki
2006/2007 - Sarajevo
2007/2008 - Modrica
2008/2009 - Zrinjski
2009/2010 - Zeljeznicar
kad su oni mogli preko reda , mozemo vala i mi
Zeljo PL, Borac kup, Siroki kosarka. i svake godine takoVirtu4l je napisao/la:Pojasni mi malo to oko redova. Prvo pogledaj prvake, pa mi onda pojasni.madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'
a nemam ja sta tu da pojasnim, ja ne znam zasto je Zeljo u bilo kom redu
- bistrikboy
- Kontakt:
Dosta vise ovakvih gluposti,ako imas sta pisati o klubu pisi ako nemas cekaj redmadaaj je napisao/la:Zeljo PL, Borac kup, Siroki kosarka. i svake godine takoVirtu4l je napisao/la:Pojasni mi malo to oko redova. Prvo pogledaj prvake, pa mi onda pojasni.madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'![]()
a nemam ja sta tu da pojasnim, ja ne znam zasto je Zeljo u bilo kom redu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
1997-98 FK Željezničar
1998-99 FK Sarajevo
1999-00 NK Brotnjo
2000-01 FK Željezničar
2001-02 FK Željezničar
2002-03 FK Leotar
2003-04 NK Široki Brijeg
2004-05 HŠK Zrinjski
2005-06 NK Široki Brijeg
2006-07 FK Sarajevo
2007-08 FK Modriča
2008-09 HŠK Zrinjski
2009-10 FK Željezničar
Ja ne vidim nekih nacionalnih ključeva
1998-99 FK Sarajevo
1999-00 NK Brotnjo
2000-01 FK Željezničar
2001-02 FK Željezničar
2002-03 FK Leotar
2003-04 NK Široki Brijeg
2004-05 HŠK Zrinjski
2005-06 NK Široki Brijeg
2006-07 FK Sarajevo
2007-08 FK Modriča
2008-09 HŠK Zrinjski
2009-10 FK Željezničar
Omar500 je napisao/la:1997-98 FK Željezničar
1998-99 FK Sarajevo
1999-00 NK Brotnjo
2000-01 FK Željezničar
2001-02 FK Željezničar
2002-03 FK Leotar
2003-04 NK Široki Brijeg
2004-05 HŠK Zrinjski
2005-06 NK Široki Brijeg
2006-07 FK Sarajevo
2007-08 FK Modriča
2008-09 HŠK Zrinjski
2009-10 FK Željezničar
super, drago mi je da grijesim
Omare, stavi zvjezdicu pored sezone 1998-99. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja, dobili na foru titulu
. I onda nama nešto govore za Super Kup kad smo duplu krunu osvojili...
-
madridista
- Kontakt:
ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???
sto to ne pitas koliko su karte protiv zvijezde i kada ce biti pustene u prodaju...i to HITNO!!madridista je napisao/la:ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mislim da se varas, ali vidjecemo kada pocne sezona...sada nije nikakava lozionicka, ali mislim da si Sarajevu izostavio jedno veliko pojacanje a to je uprava!!!...zasto onda nisi naveo i zeljeznicar ko je otisao a ko dosao...ChWilla je napisao/la:borac - ispao od švicarskog drugoligaša, ništa mi više ne treba. ni prošle godine nije imao igru.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
covjek nabraja ko kakav tim sada ima i ti pominjes da je vas najveci adut uprava...sto li 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
hahahaha i ti si ga prolivaSeyo_TM je napisao/la:sto to ne pitas koliko su karte protiv zvijezde i kada ce biti pustene u prodaju...i to HITNO!!madridista je napisao/la:ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???
U svakom iole normalno organizovanom klubu, uprava je najveci adut...oni odredjuju klimu u svlacionici, daju plate, i sve ostalo sto ide uz to...za razliku od predhodne koju je u vecini slucajeva zabolila neka stvar, i zbog koje su neki bodovi izgubljeni bas njihovom krivicom (ne mislim samo na slobodu,vec neke druge stvari koje su i pticama na grani poznate)...ja sam samo rekao da Sarajevo nije slabije od prosle sezone, a nisam rekao ni da je jace, to cemo vidjeti, ali dosta stvari se promijenilo, isto kao i u vasoj upraviSeyo_TM je napisao/la:covjek nabraja ko kakav tim sada ima i ti pominjes da je vas najveci adut uprava...sto li
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
7 prijdeloga stranice IMScouting za Totenhem na poziciji centralnog beka, kao zamjene/nadopune za Ledley Kinga i Jonathana Woodgatea.
Medju 7 igrača nalazi se i Edin Cocalić...
Edin Cocalic (Panionios Athens)
Nationality: : Bosnia-Herzegovina
Height: 1.89m / 6.2ft
Weight: 88kg / 193lb
Estimated market value: €250K-500K
Another rising talent who has huge potential.
Cocalic is an uncompromising defender who is very aggressive and strong in the tackle.
He's great in the air and dangerous in the opposition's penalty box at set pieces.
What will particularly impress Redkanpp will be his fearless nature and his good technique.
Cocalic can certainly reach the very top.
He a member of Bosnian U21 national team and was one of the best defenders in Bosnia when played at Zeljeznicar before his move to Panionios Athens last year.
He moved to Greek side Panionios in the January 2010 transfer window and his former club will get 15% from any future sale.
link:http://www.imscouting.com/global-news-a ... rget/8922/
Medju 7 igrača nalazi se i Edin Cocalić...
Edin Cocalic (Panionios Athens)
Nationality: : Bosnia-Herzegovina
Height: 1.89m / 6.2ft
Weight: 88kg / 193lb
Estimated market value: €250K-500K
Another rising talent who has huge potential.
Cocalic is an uncompromising defender who is very aggressive and strong in the tackle.
He's great in the air and dangerous in the opposition's penalty box at set pieces.
What will particularly impress Redkanpp will be his fearless nature and his good technique.
Cocalic can certainly reach the very top.
He a member of Bosnian U21 national team and was one of the best defenders in Bosnia when played at Zeljeznicar before his move to Panionios Athens last year.
He moved to Greek side Panionios in the January 2010 transfer window and his former club will get 15% from any future sale.
link:http://www.imscouting.com/global-news-a ... rget/8922/