BRAVO INVESTITORI/NOVI!!!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ne mogu opisati koliko uzivam u srklet onih koji su jedva cekali da nestanemo
SEMPER VIRIDIS!!!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Gdje Kokota nadje?anonimni je napisao/la:Jos kakve su se pare na dvicama na Otoci i Kosevu uzimale, ne zaboravljam proslu sezonu, Kokota i finu cifru [emoji41]Hrasno1921 je napisao/la:Mojne tako, meni ce biti zao ako odu, sigurnih 6.boba smo imali svake sezone, jos izlet na Otoku je bio nesto poseban ...![]()
#support#Olimpique
OlimpiCu sa srecom, al daj Boze da se izvuku, nadam se da ce se vratiti za par godina, sto da ne [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mokroguz je napisao/la:Ne mogu opisati koliko uzivam u srklet onih koji su jedva cekali da nestanemoSEMPER VIRIDIS!!!
BRAVO INVESTITORI/NOVI!!!![]()
![]()
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Niko ne zeli da vi nestanete, prvi ja, iz prostog razloga sto Sarajevo sa vama ima tri kluba u PL.BIH a zatim jer svake sezne imamo sigurnih 6.bodova.
Morate shvatiti da Olimpik bez navijaca je podlozan svim mesetarima za raznorazne malverzacije i transakcije, ja evo sad da imam 50.000 KM u kesu ja bih odmah preko nekih ljudi usao u sadasnju skupstinu kluba, ne zato sto volim Olimpik vec zato sto imam mogucnost da od 50.000 KM napravim 150.000 ili 200.000 KM, to je opsto poznata cinjenica.
Neke ljude u sadasnjoj upravi znam licno a neke onako iz poznanstva i samo za njih dvojicu mogu garantovati da su castni i posteni ljudi, svi ostalo "vole" Olimpik i zato su tu, jednostavno to je tako.
Morate shvatiti da Olimpik bez navijaca je podlozan svim mesetarima za raznorazne malverzacije i transakcije, ja evo sad da imam 50.000 KM u kesu ja bih odmah preko nekih ljudi usao u sadasnju skupstinu kluba, ne zato sto volim Olimpik vec zato sto imam mogucnost da od 50.000 KM napravim 150.000 ili 200.000 KM, to je opsto poznata cinjenica.
Neke ljude u sadasnjoj upravi znam licno a neke onako iz poznanstva i samo za njih dvojicu mogu garantovati da su castni i posteni ljudi, svi ostalo "vole" Olimpik i zato su tu, jednostavno to je tako.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Pretpostavljao sam da se radi o toj utakmici. Jedva nas pobijedise onda.anonimni je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... evu/171508
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 17 dec 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i "veci" klubovi su podlozni mesetarimaHrasno1921 je napisao/la:Niko ne zeli da vi nestanete, prvi ja, iz prostog razloga sto Sarajevo sa vama ima tri kluba u PL.BIH a zatim jer svake sezne imamo sigurnih 6.bodova.
U vecim klubovima haman svake godine navijaci odrze neki javni linc, ili se medjusobno prepucavaju. Nije valjda to razlog da svojima ne zelis pobjede, napredak i dobrobit.
A ovo za mijenjanje boje ili cak i grba, ime se vratilo po starom, poneki(namjerno) prave od muhe medjeda, k'o da su nas u Bog zna sta prepravili, fol nikada u historiji svijeta se to nije desilo. Problem im je kad se zovemo Olimpic, problem im je kad se zovemo Olimpik, problem im je kad smo zeleno-bijeli, problem im je kad smo zeleno-crni, problem je kad je Gracic tu, problem je kad nije Gracic tu, problem je kad nisu investitori tu, problem je kad su novi investitori tu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Haj ti nama navedi par primjera kako bi ti u Olimpicu od 50.000 KM napravio 200 000 KM, kešaHrasno1921 je napisao/la:Niko ne zeli da vi nestanete, prvi ja, iz prostog razloga sto Sarajevo sa vama ima tri kluba u PL.BIH a zatim jer svake sezne imamo sigurnih 6.bodova.
SRETAN BROJ - 1725
Izlazak u evropsko takmicenje i prodaja igraca, posebno onih mladjih donosi novac. Opcina Novi Grad je jaka baza sto se tice djece. Ali pod uslovom da se napravi nekoliko normalnih terena za treniranje i da se dovedu kvalitetni treneri da treniraju djecu. Ima jos nekih stvari koji se mogu popraviti ali ona dva segmenta gore su najvaznija za ovaj klub.
Valjda ova promjena c u k znaći da se Olimpik ponovo naslanja na Opštinu.Mancini je napisao/la:Izlazak u evropsko takmicenje i prodaja igraca, posebno onih mladjih donosi novac. Opcina Novi Grad je jaka baza sto se tice djece. Ali pod uslovom da se napravi nekoliko normalnih terena za treniranje i da se dovedu kvalitetni treneri da treniraju djecu. Ima jos nekih stvari koji se mogu popraviti ali ona dva segmenta gore su najvaznija za ovaj klub.
To bi bi pozitivan pomak.
Sve su prilike da ce te mijenjati grb, boje, bice sve drugacije. Ime bi trebalo ostati isto, a danas ce se mozda vise znati.
Predsjednik je objasnio neke stvari. Da se vraca stari naziv kluba, da su za staru boju dresova odnosno zelenu boju kluba ali jos nije to sigurno, a grb kluba bi trebao pretrpiti neke izmjene.
Nisam cuo za naziv kluba, al ovo gore se sigurno mijenja. Jos lova treba da se da.
- Hrasno1921
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Haj ti nama navedi par primjera kako bi ti u Olimpicu od 50.000 KM napravio 200 000 KM, kešaHrasno1921 je napisao/la:Niko ne zeli da vi nestanete, prvi ja, iz prostog razloga sto Sarajevo sa vama ima tri kluba u PL.BIH a zatim jer svake sezne imamo sigurnih 6.bodova.
Da ti javno obznanim kako izvrsiti kriminalne aktivnosti?
1921'
Znači po tvojoj priči kompletna sadašnja skupština Olimpica je kriminalana i svi su došli od 50 000 KM napraviti 200 000 KM. Isto tako po tebi uprava Olimpica je kriminalana izuzev 2 čovjeka. Kako nekoga možeš ocijenjivati kakav je ako ga znaš kako kažeš samo iz poznanstva, a ne lično 
Još javno priznaš da bi radio kriminalne aktivnosti kada bi se dočepao poziciju u ovom klubu
Stidi se... Nisi ništa bolji od ovih ostalih lopova u državi.
Još javno priznaš da bi radio kriminalne aktivnosti kada bi se dočepao poziciju u ovom klubu
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakav im je ono grb, grob te je.bo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao grba moće 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koji je ovo monstrum pravio?Mokroguz je napisao/la:Najruzniji grb u ligi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Olimpik je pravi primjer koji pokazuje kako su ljudi bahati i šta rade kada su im se to dozvoli. Svaki klub bez ozbiljnih navijača je osuđen na propast.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.