NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
ne treba analize praviti prije 22, 23h
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Pa to sam ja i govorio ali eto ima ih prepisuju pa idu uplatit nemaju svi racun. Ali evo za danas su rano vijest izasle pa je super ali ima dana izadju vijesti 5min prije tekmeKingJamesMVP je napisao/la:ne treba analize praviti prije 22, 23h
- Evolution87
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Mislim da imate jednu gresku kada su moji jucerasnji parovi u pitanju. Ja sam fulio 1.6 kvotu, a ne 1.85 kako stoji uneseno u tabelu
bodi123 je napisao/la:..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Za Euroligu ako mislim tipovati moram ranije, vjerovatno do pocetka prve utakmice ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma djaba ti sve večeras te prestižemEvolution87 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Mislim da imate jednu gresku kada su moji jucerasnji parovi u pitanju. Ja sam fulio 1.6 kvotu, a ne 1.85 kako stoji uneseno u tabelubodi123 je napisao/la:..

Do 17h tako piše u pravilimaPuma je napisao/la:Za Euroligu ako mislim tipovati moram ranije, vjerovatno do pocetka prve utakmice ?

Tako blizu, a tako daleko.
Bolje da se moze dok ne pocne ta utakmica koju tipujes
This time next year we'll be millionaires.
Do 17:00 buraz ide Euroliga.Puma je napisao/la:Za Euroligu ako mislim tipovati moram ranije, vjerovatno do pocetka prve utakmice ?

Hoćel to ljudino ?Forster je napisao/la:Houston (-7.5) - Sacramento hendikep prvog poluvremena 1 @ 1,82
Večerašnje gostovanje Sacramento bi trebalo da bude malo teži trening za ekipu Houstona. Kingsi bez Gaya, McLemorea i Cousinsa nemaju šta tražiti u Houstonu. Za ovaj tip, 8 razlike za Houston na poluvremenu očekujem da prođe zbog manjka kvaliteta u prvoj petorci gostiju, te će Rocketsi sigurno tražiti rano vodstvo, kako bi odmorili glavne igrače, prije svega Hardena. Osam razlike do poluvremena ne bi smjelo predstavljati problem u ovakvom odnosu snaga.
Brooklyn - LA Lakers 2 @ 1,98
Duel ekipa u očajnoj formi, Brooklyn sa 2 pobjede iz zadnjih 10 utakmica, dok su Lakersi u seriji od 7 poraza. Večeras vidim priliku da konačno prekinu tu seriju. Dolaze u goste ekipi čak i manjeg kvaliteta od njih. Russell i Young su se vratili nakon pauze zbog povrede, očekujem da večeras daju veći doprinos nego u prvoj utakmici. Klupa Lakersa će ponovo biti u prednosti u odnosu na klupu Netsa, raspoloženi Lou Williams i Clarkson sa klupe mogu donijeti prevagu, te će sigurno biti motivisani da dođu do pobjede, veoma bitne za nastavak sezone. Očekuje se utakmica sa dosta poena, i ako unutrašnja linija Lakersa dobro zatvori Lopeza, teško da Brooklyn može do trijumfa.
J. Randle (12,5) Over @ 1,85
Brooklyn je ekipa koja očajno brani poziciju PF. Randle igra veoma solidnu košarku, zadnje 4 utakmice je postizao redom 21,14,17 i 2 poena uz očajan šut. Booker i Scola nisu defanzivci koji su dovoljan kapacitet da zaustave uvijek dobrog napadački Randlea. U prvoj utakmici ove sezone 17 poena Randlea. Uz utakmicu sa dosta poena kakva se očekuje večeras, nedostatak kvalitetnog defanzivca na Randleu, te njegove solidnu formu, mislim da su šanse da on pređe ovu mizernu granicu veoma visoke.
A. Horford (16,5) Over @ 1,85
Al Horford je također igrač u odličnoj formi, uzima dosta šuteva, igra preko 30 minuta, te je u zadnje dvije utakmice postizao po 19 poena. Večeras Boston igra protiv Spursa, koji i nemaju klasičnog centra, to većinom igra Gasol, koji teško da može braniti p'n'r igru Celticsa sa Horfordom. Horford je dosta jači fizički od Gasola sa solidnom napadačkom igrom, te očekujem da Celticsi to pokušaju iskoristiti. Slobodna bacanja također izvodi odlično, te uz koje bacanje i standardni broj šuteva i minuta, ova granica ne bi trebala predstavljati problem za centra Bostona.
M. Belinelli (11,5) Over @ 1,85
Marco Belinelli je razlog zašto Kidd-Gilchrist igra sve manje. To je Marco zaslužio odličnim rolama u napadu Hornetsa, i pouzdanosti sa linije za 3 poena. Od zadnjih 6 utakmica, 5 puta je prelazio ovu granicu, te sa klupe predstavlja bitan faktor igre Hornetsa. Desetak šuteva po utakmici uz odlična slobodna bacanja i visoke procente za 3 poena, Belinelli je veoma sposoban da ubaci svojih 15ak poena u tijesnom meču kakav se očekuje između Hornetsa i Washingtona.
Bonus tip: J. Harden (28,5) Under @ 1,70
Omjer: 3/4
Bonus: 0/1

Buraz 4 tipa dnevno ti je max tako da izbriši jedan ako želiš da ti se ostali tipovi broje za takmičenje.
Već je nekoliko dana prošlo i ubrzo ćemo prestati sa upozorenjima da znate, tako da ne pitate kasnije zašto vam se parovi nisu računali.
Čitajte pravila !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bit ce ispravljeno na sutrasnjim rang listama.mirzatele je napisao/la:Ma djaba ti sve večeras te prestižemEvolution87 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Mislim da imate jednu gresku kada su moji jucerasnji parovi u pitanju. Ja sam fulio 1.6 kvotu, a ne 1.85 kako stoji uneseno u tabelubodi123 je napisao/la:..

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I meni ima greska dole kvota 1 pise pa ako tabela sama racuna tamo balans bice mi manje sto i jest mislim..
This time next year we'll be millionaires.
Može sad ispravka ili je kasno?gaston je napisao/la:.
Jbg, pročitao pravila ali mi to nije zapalo za oko, tek sad vidio

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ispravi sad nabrzaka jedan par obrisi samo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako je pala granica koševa Houston-Kingsi, a ja odigrao po 213,5
LeBron James
Hvala, 4 i bonus par mogu proć ?bodi123 je napisao/la:Ispravi sad nabrzaka jedan par obrisi samo.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
3.dan
Lopez over x15
Adams under x13
Harden under x7
Lopez over x15
Adams under x13
Harden under x7
To je max.Forster je napisao/la:Hvala, 4 i bonus par mogu proć ?bodi123 je napisao/la:Ispravi sad nabrzaka jedan par obrisi samo.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
@jajce123, drug mislim da si malo zakasnio sa tipovanjem NBA, proslo je 00:00 
ali vjerujem da nema niko nista protiv, ako moderacija dozvoli

ali vjerujem da nema niko nista protiv, ako moderacija dozvoli

Napisao sam već gore.
Greškice ćemo prestati tolerisati.
Prihvaćeni su parovi, ovaj put.
Greškice ćemo prestati tolerisati.
Prihvaćeni su parovi, ovaj put.
- Evolution87
- Kontakt:
U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kad god tebi odgovara.Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.