FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 dec 2016, 18:06

Izbrisase clanak sa portala, garant su se zahebali i ushrali nesto ... :crazy:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 14 dec 2016, 18:06

koji clanak

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 dec 2016, 18:12

Ovaj o Zakaricu, evo pojavio se opet, garant autora hebe malo gramatika ...
1921'

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 dec 2016, 18:15

Hrasno1921 je napisao/la:Ovaj o Zakaricu, evo pojavio se opet, garant autora hebe malo gramatika ...
Nista novo. Nekad se stvarno neprijatno iznenadim kakve gluposti i sa koliko gramatickih gresaka pisu.
Valjalo bi da dodje Zakaric, jedan od rijetkih koji bi odmah bio pojacanje u prvih jedanaest.
Mislim da bismo i mi i on profitirali ovim transferom, ali eto...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 dec 2016, 18:20

Ma nece on nigdje vani, kada nije otisao na vrhuncu karijere sada nece pogotovo, svakog igraca iz BIH Dinamo je unakazio, ili se vukao po posudbama ili su nakon pola godine godinu raskidali ugovor.

Ako dodje svakako da ce biti vrhunsko pojacanje, kada prodje komplet pripreme, upozna ekipu, bit ce top na proljece, i sam on je svjestan sta znaci dolazak u Zelju cim je izjavio ovo, dakle nista Zrinjski a pogotovo nista Krupa, ali ne treba se nista unaprijed radovati, polako ...
1921'

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 dec 2016, 18:24

Hrasno1921 je napisao/la:Ma nece on nigdje vani, kada nije otisao na vrhuncu karijere sada nece pogotovo, svakog igraca iz BIH Dinamo je unakazio, ili se vukao po posudbama ili su nakon pola godine godinu raskidali ugovor.

Ako dodje svakako da ce biti vrhunsko pojacanje, kada prodje komplet pripreme, upozna ekipu, bit ce top na proljece, i sam on je svjestan sta znaci dolazak u Zelju cim je izjavio ovo, dakle nista Zrinjski a pogotovo nista Krupa, ali ne treba se nista unaprijed radovati, polako ...
Svakako mu ta ino ponuda nije nešto. Gotovo je sigurno da će kod nas. :) :)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 dec 2016, 18:29

ackeey je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Ovaj o Zakaricu, evo pojavio se opet, garant autora hebe malo gramatika ...
Nista novo. Nekad se stvarno neprijatno iznenadim kakve gluposti i sa koliko gramatickih gresaka pisu.
Valjalo bi da dodje Zakaric, jedan od rijetkih koji bi odmah bio pojacanje u prvih jedanaest.
Po čemu je "odmah" za prvih 11?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 dec 2016, 18:51

Neandertalac je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
Po čemu je "odmah" za prvih 11?
Ovakav kakav je sa 7 utakmica odigranih ove sezone u belupu, je tesko i za klupe a ne za prvih jedanest, ali kad prodje pripreme i ako dodje u formu od prosle godine, tek je onda za prvih 11
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 dec 2016, 19:06

Uzimajući u obzir da Križman nije klasično krilo, uz detaljne pripreme bit će ozbiljna bitka za tu poziciju.
Treba uzeti u obzir da i Križman nije na svom maxu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 14 dec 2016, 19:18

Hrasno1921 je napisao/la:Ma nece on nigdje vani, kada nije otisao na vrhuncu karijere sada nece pogotovo, svakog igraca iz BIH Dinamo je unakazio, ili se vukao po posudbama ili su nakon pola godine godinu raskidali ugovor.

off topic: nevjerovatno koliko je dinamo nasih igraca unazadio u karijeri i meni je to nekako zapalo za oko. previse da bi bilo slucajno cini mi se
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2016, 19:20

Je li Krizman produzio onaj ugovor ? Sad se samo Markovic spominje u tom kontekstu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 dec 2016, 20:12

jasan je napisao/la:

off topic: nevjerovatno koliko je dinamo nasih igraca unazadio u karijeri i meni je to nekako zapalo za oko. previse da bi bilo slucajno cini mi se
Dinamo ima tu taktiku da od Slovenije pa do Makedonije izizev Srbije pokupi sve sto valja, imaju para samim tim potpis ugovora na par godina sa igracem i eventualna odsteta nije problem, medjutim mnogo puta su se zahebali u procjeni igraca i bas zbog toga sto za Balkanske uslove imaju para tako da uopste ne moraju misliti o tome niti voditi racuna, naravno i oni su "lopovi" pa se znaju i ugraditi.

Trenutno u Dinamu je cak 12.igraca iz BIH od omladinske skole, prvog tima do onih na posudbi a pod ugovorom, meni samo nisu jasni ti igraci koju odu u Dinamo, imaju extra plate a Dinamo ne racuna na njih, posalju ga na posudbu i karijera mu autom. ide nizbrdo, boli ga ona stvar, prima 5.-6.000 eura platu, hoce li on igrati, hoce li on trenirati njega zaboli, i vjeruj mi taj problem imaju iskljucivo nasi igraci i to prije svega zbog mentaliteta naseg.
Svi nasi igraci koji su otisli u Dinamo 80% su sami krivi za svoje karijere, pa ja se sjecam Pelaka koji je kupio prvu X5 tada koja je izasla na konto ugovora sa Dinamom i na sav glas je pricao kako zaboli i za Dinamo, i za karijeru, sve pod motom "Bit ce sto Allah Da".

Samim tim sumnjati u neke namjere je za naucne fantastike, sami su krivi sto misle da im je Dinamo vrhunac karijere, pa sam Slavko kada je dosao rekao je nesto odlicno sto rijetko ko spominje, a to je da svakom igracu koji dodje u Zelju, Zeljo treba biti odskocna daska za transfer zivota, i da nikako nece trpiti igrace koji se zadovolje statusom i platom u Zelji, jer to znaci samo jedno - da ce stagnirati u svojoj karijeri.
1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2016, 20:52

Insajderi sve znaju ahahahhahahahhah.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2016, 09:48

Rokoko87 je napisao/la:Uzimajući u obzir da Križman nije klasično krilo, uz detaljne pripreme bit će ozbiljna bitka za tu poziciju.
Treba uzeti u obzir da i Križman nije na svom maxu
Moze li Krizman bolje od ovog? Isti mi je bio prvu i zadnju utakmicu. Nikakve razlike.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 dec 2016, 14:00

Buduci predsjednik Kemal Kozaric sa sinom Harisom kupio dvije desetogodisnje ulaznice ... :thumbup:

Markovic i Krizman zavrseni kako cujem, ostaje jos saga oko Stevanovica
1921'

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 15 dec 2016, 14:19

Hrasno1921 je napisao/la:Buduci predsjednik Kemal Kozaric sa sinom Harisom kupio dvije desetogodisnje ulaznice ... :thumbup:

jos da gleda Zelju bio bi pravi zeljovac.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 14:22

Hrasno1921 je napisao/la:Buduci predsjednik Kemal Kozaric sa sinom Harisom kupio dvije desetogodisnje ulaznice ... :thumbup:

:urnebes: ne nasmijavaj me hrasno :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 dec 2016, 14:28

Mišljenja sam da minimalno jedan a možda i dva omladinca iz naše škole trebaju dobiti šansu.
Zavisno od planova i ambicija, naravno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 14:34

Neandertalac je napisao/la:Mišljenja sam da minimalno jedan a možda i dva omladinca iz naše škole trebaju dobiti šansu.
Zavisno od planova i ambicija, naravno.
Ja sam mislio prije godinu dana da ce do sada zeric biti glavni igrac i da cemo ga prodat za vece pare od hadzije i baje, a on od tad sakupio tek nekolko minuta

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 dec 2016, 14:34

To je moja "zelja" ljudi dragi ... :D

Kad idu Slavko i Cenan u Tursku? jesu se vratili ili tek trebaju da idu?
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 27 gostiju.