FK Laktaši
Re: FK Laktaši
Nekad je bio "Čobaneeee,vratiii seee,ovce tvoje,ne mogu bez tebeee",a kakav je danas,moraš ih pitati na njihovom sajtu
.

e ako ces pravo i ja sam za to, bolje da Borcu ide vise para i bude jak u fudbalu a Igokea u kosarci !Schlager je napisao/la:Ma dosta vam je košarka i NLB....
Nama fudbal,pošto nam je košarka u qrtzu,a vama košarka,nema para za bacanje

Pa, ako i izbace Travnika, nije red da vi ostanete. Vi ste regularno ispali. Izbacivanje Travnika je nesto drugo, tj. onda ubaciti drugoplasiranog iz FBiH i to je to. Ne znam kakve to veze ima s vama. Sta bi bilo da izbace 3 tima?
Nije pitanje hoce li Dodo pobijediti, nego hoce li biti zainteresiran da opet izvali pare. On ima svoju Igokeu u NLB, a za F.K. je vec izvalio novac, pa Stepi nije nista uradio.
Realno, 1. RS liga je toliko losa da vi bez problema mozete s ovim igrackim kadrom da se vratite slijedece sezone. Pitanje je samo da li ce se nekome drugom steliti ulazak.
Nije pitanje hoce li Dodo pobijediti, nego hoce li biti zainteresiran da opet izvali pare. On ima svoju Igokeu u NLB, a za F.K. je vec izvalio novac, pa Stepi nije nista uradio.
Realno, 1. RS liga je toliko losa da vi bez problema mozete s ovim igrackim kadrom da se vratite slijedece sezone. Pitanje je samo da li ce se nekome drugom steliti ulazak.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Od ovoga igrackog kadra niko nece ostati ,jel su svi bili vezanom ugovorom do kraja ove sezone bar sto se tice ovih pojacanja a to je 90% i vise ekipe...Vlak je napisao/la:Pa, ako i izbace Travnika, nije red da vi ostanete. Vi ste regularno ispali. Izbacivanje Travnika je nesto drugo, tj. onda ubaciti drugoplasiranog iz FBiH i to je to. Ne znam kakve to veze ima s vama. Sta bi bilo da izbace 3 tima?
Inace imaju dosta kvalitetnih pojedinaca pa ce ovo drugim klubovima u ligi dobro doci ima finog materijala za dovest
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jednom rijecju NIKAKAV, samo sto je brz i sto mu je stari bogatas pa ga guracassanova je napisao/la:Kakav je bio onaj igrač Ognjen Đelmić ,malo više info o njemu

Kakvo je kod vas stanje, kakvi su planovi? Može li se očekivati brzi povratak u elitu?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Moze al u kriketu....Ted Mosby je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje, kakvi su planovi? Može li se očekivati brzi povratak u elitu?

Oni su vec u eliti kada je u pitanju kamena sa ramena ili potezanje konopca na ledini...

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
stanje je haotično, klub nema paran i sve su prilike da nam druga liga ne gine, ove sezone igrace 3-4 igraca od preosle sezone i sve juniori i kadetiTed Mosby je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje, kakvi su planovi? Može li se očekivati brzi povratak u elitu?

Ma je bo laktase tu je zvezdawizard90 je napisao/la:stanje je haotično, klub nema paran i sve su prilike da nam druga liga ne gine, ove sezone igrace 3-4 igraca od preosle sezone i sve juniori i kadetiTed Mosby je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje, kakvi su planovi? Može li se očekivati brzi povratak u elitu?

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Zvezda je zivot sve drugo su sitnice 

- RagazziDelSud
- Kontakt:
Čekamo vas nazad u PLBiH 1. 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.