Sutrašnja skupstina je obična farsa dizanja ruku.. Sve je vec dogovoreno i ovo sutra će biti samo pro forme radi da se ovima da legitimitetklma1 je napisao/la:Jedino pozitvno ako ima ista pozitivno bi bilo da neko javno izgovori koliko je spreman dati.
Sve ove price mi zelimo modernu, jaku ovo ono Slobodu su bezzveze.
Volio bih kad bi rekli otvoreno ja cu dati 50k do kraja godine, Mensur isto.
Onako me kopka kako bi bilo da skupstina ne glasa tj glasa protiv. Ko bi onda bio?
Da li je predvidzena takva situacija?
Btw koliko FK Sloboda ima uposlenika? Koliko ovaj omladinski klub?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Čini, čini... Kako te nogirala ona mala sa foruma nisi bas svoj... Al mlad si.. Bit će još curica i zaljubljivanja... Ne ocajavaj... Najbitnije da bubuljice prođuChinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu![]()
:lol:staragarda je napisao/la:Čini, čini... Kako te nogirala ona mala sa foruma nisi bas svoj... Al mlad si.. Bit će još curica i zaljubljivanja... Ne ocajavaj... Najbitnije da bubuljice prođu :zviz:Chinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu :lol: :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Staragarda bi uzeo Chiniglu na masu, Chinigla je brzi i visi ali ako ga staragarda uhvati pod ruku to je kraj 
scena kada presavija lika preko koljena :mrgreen:tuzlak1987 je napisao/la:Staragarda bi uzeo Chiniglu na masu, Chinigla je brzi i visi ali ako ga staragarda uhvati pod ruku to je kraj :mrgreen:

Vanredna sjednica FK Slobode održat će se u petak, 16. decembra u zgradi Privredne komore Tuzla s početkom u 16 sati, doznaje Tuzlalive.ba.samirr je napisao/la:Gdje se odrzava skupstina sutra ?
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Rekao samu ja na utakmici protiv Krupe. Sta se previs Azmir i parkiras djipa na mjesu na kojem je Azmir parkirao.Chinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Od svih stvari to je najveći problemProbisvjet je napisao/la:Rekao samu ja na utakmici protiv Krupe. Sta se previs Azmir i parkiras djipa na mjesu na kojem je Azmir parkirao.Chinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
To je bas problem najveci. Izigravati nesto sto nisi.pinoglavi je napisao/la:Od svih stvari to je najveći problemProbisvjet je napisao/la:Rekao samu ja na utakmici protiv Krupe. Sta se previs Azmir i parkiras djipa na mjesu na kojem je Azmir parkirao.Chinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Senadu bih rekao sta ali bojim se objavit ce mi ocjene iz srednje, zdravstveni karton, slikat index, history na browseru, chat od prije 5 godina sa FB
nemojte zamjerit Probisvjetu, nije mu lako, jedan je od najvecih zaljubljenika u lik i djelo Azmira Husica, poznatog kao Azemica
Decembar 13, 2016
Dugo očekivana: U petak sjednica Skupštine tuzlanske Slobode
Dugo očekivana sjednica Skupštine tuzlanske Slobode bit će održana u petak, 16. decembra, rečeno je Feni.
S obzirom na to da je riječ o vanrednoj sjednici najvišeg klupskog tijela, na dnevnom redu bit će samo izbor novog predsjednika i članova Upravnog odbora.
Jedini kandidat za predsjednika UO za sada je poduzetnik Senad Mujkanović, vlasnik građevinske kompanije "Tom Cat" iz Tuzle.
Mujkanović je potpredsjednik Odbora za hitnost čiji će mandat prestati izborom nove klupske uprave.
Vanredna sjednica Skupštine Slobode bit će održana u zgradi Kantonalne privredne komore Tuzla.
(Bportal.ba)
..........................................................................................................................................................
Dugo očekivana: U petak sjednica Skupštine tuzlanske Slobode
Dugo očekivana sjednica Skupštine tuzlanske Slobode bit će održana u petak, 16. decembra, rečeno je Feni.
S obzirom na to da je riječ o vanrednoj sjednici najvišeg klupskog tijela, na dnevnom redu bit će samo izbor novog predsjednika i članova Upravnog odbora.
Jedini kandidat za predsjednika UO za sada je poduzetnik Senad Mujkanović, vlasnik građevinske kompanije "Tom Cat" iz Tuzle.
Mujkanović je potpredsjednik Odbora za hitnost čiji će mandat prestati izborom nove klupske uprave.
Vanredna sjednica Skupštine Slobode bit će održana u zgradi Kantonalne privredne komore Tuzla.
(Bportal.ba)
..........................................................................................................................................................
Ja volim FK Tuzla City
Pa jel to Azmir privatizirao parking mjesto ?Probisvjet je napisao/la:Rekao samu ja na utakmici protiv Krupe. Sta se previs Azmir i parkiras djipa na mjesu na kojem je Azmir parkirao.Chinaglia je napisao/la:reci Senadu u lice sve sto pises ovdje, ima da osvanes viseci na njegovom kranu![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam sto po cijele dane spamas ovu temu nekim debilnim upisima... Idi ba na temu serije A, lacija, k u r c a -palca pa tamo naprdijevaj do zore.. Ovdje ti je bitna pozornost il sta vec... Da ti neko odgovori pa da ti ubaciš neki gif... Smaro si nas omladinac sa onom curicom brat bratu mjesec dana...Ja sam konto forum ce te oženit jbt...pusti bolan nas Slobodase da mučimo svoju muku makar ovdje bez tvojih smijesnih upada... Uzeo ti je Lacio u gostima tri bobe idi tamo pa se dopisujte, svrsvajte il sta vec radite na toj temi... Smaras opasno a misliš da nekog šaljivdžiju glumisChinaglia je napisao/la:nemojte zamjerit Probisvjetu, nije mu lako, jedan je od najvecih zaljubljenika u lik i djelo Azmira Husica, poznatog kao Azemica
- RollingPaper
- Kontakt:
Poceo je bit ko Majkl
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Da li od sutra i zvanično tonemo 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ma momak je defektas teski.staragarda je napisao/la:Ne kontam sto po cijele dane spamas ovu temu nekim debilnim upisima... Idi ba na temu serije A, lacija, k u r c a -palca pa tamo naprdijevaj do zore.. Ovdje ti je bitna pozornost il sta vec... Da ti neko odgovori pa da ti ubaciš neki gif... Smaro si nas omladinac sa onom curicom brat bratu mjesec dana...Ja sam konto forum ce te oženit jbt...pusti bolan nas Slobodase da mučimo svoju muku makar ovdje bez tvojih smijesnih upada... Uzeo ti je Lacio u gostima tri bobe idi tamo pa se dopisujte, svrsvajte il sta vec radite na toj temi... Smaras opasno a misliš da nekog šaljivdžiju glumisChinaglia je napisao/la:nemojte zamjerit Probisvjetu, nije mu lako, jedan je od najvecih zaljubljenika u lik i djelo Azmira Husica, poznatog kao Azemica
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
da, ja spamam temu sa nekim debilnim upisima, a vi i dan danas o **** Azmiru Husicu pisete i kmecite
covjek je bio predsjednik, otisao je i koga boli **** za njim, izadjite mu iz pakasa, **** vas on, a vi njega.. ne da nece bit Slobode poslije Azmira Husica, nego izgleda nema ni zivota za pojedine ovdje bez Azmira Husica
ja spamam temu sa nekim debilnim upisima, a vi ovdje pisete kako ruznu njusku ima Senad, kako ne ispacujete plate radnicima u svojoj formi, kako nema toplog obroka, ma koga boli **** za njegovu firmu i za njegove radnike i dal oni dobivaju platu i topli obrok.. to je njihov problem i neka oni brinu o tome, boli me **** za njih i gdje Senad parkira svog dzipa
covjek je bio predsjednik, otisao je i koga boli **** za njim, izadjite mu iz pakasa, **** vas on, a vi njega.. ne da nece bit Slobode poslije Azmira Husica, nego izgleda nema ni zivota za pojedine ovdje bez Azmira Husica
ja spamam temu sa nekim debilnim upisima, a vi ovdje pisete kako ruznu njusku ima Senad, kako ne ispacujete plate radnicima u svojoj formi, kako nema toplog obroka, ma koga boli **** za njegovu firmu i za njegove radnike i dal oni dobivaju platu i topli obrok.. to je njihov problem i neka oni brinu o tome, boli me **** za njih i gdje Senad parkira svog dzipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.