FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tako su pricali za Tita oni koje je slao na Goli otok. Govorili, nije on, to su **** oko njega, on nista nije znao. E, nadosli smo na Vugdalica i Engleza
Kult se polako rasipa, unatoč grčevitom vrijedjanju drugih
Da sada budem kao SDA, ruka se treba odsjeci onome koji igracu usmeno obeca i na ruke isplacuje fantomske rate, bez ugovora 
"Priznajem samo sud svoje partije" :)
Znaci da se ruke trebaju odsjeci svakom clanu UO u zadnjih 20 godina.I stotinama drugih sirom Premjer lige BiHguardian je napisao/la:Tako su pricali za Tita oni koje je slao na Goli otok. Govorili, nije on, to su **** oko njega, on nista nije znao. E, nadosli smo na Vugdalica i EnglezaKult se polako rasipa, unatoč grčevitom vrijedjanju drugih
Da sada budem kao SDA, ruka se treba odsjeci onome koji igracu usmeno obeca i na ruke isplacuje fantomske rate, bez ugovora
A zadnjoj "upravi"tj odboru odsjeci glava jer im A reprzentativac odlazi dzaba zbog 500 maraka....
A upravljaju klubom vec tri mjeseca.
Da su trazili ja bi im uplatio pic.ka im materina.
Hoces primjer,Mujkic,Zolotic....Joguncic
Svi dobili ogromne pare na ruke i opet tuzili klub i izvukli jos duplo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo Harisa Mehmedagica u Chicagu došao malo 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zar niste postali svi legalisti, sve po zakonu?!?solinas je napisao/la:Znaci da se ruke trebaju odsjeci svakom clanu UO u zadnjih 20 godina.I stotinama drugih sirom Premjer lige BiHguardian je napisao/la:Tako su pricali za Tita oni koje je slao na Goli otok. Govorili, nije on, to su **** oko njega, on nista nije znao. E, nadosli smo na Vugdalica i EnglezaKult se polako rasipa, unatoč grčevitom vrijedjanju drugih
A zadnjoj "upravi"tj odboru odsjeci glava jer im A reprzentativac odlazi dzaba zbog 500 maraka....
Svi dobili ogromne pare na ruke i opet tuzili klub i izvukli jos duplo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko kao nesto likuje, a Sloboda propada 
Par momaka ovdje borilo se sa svakom upravom na neki nacin.guardian je napisao/la:Zar niste postali svi legalisti, sve po zakonu?!?solinas je napisao/la:Znaci da se ruke trebaju odsjeci svakom clanu UO u zadnjih 20 godina.I stotinama drugih sirom Premjer lige BiHguardian je napisao/la:Tako su pricali za Tita oni koje je slao na Goli otok. Govorili, nije on, to su **** oko njega, on nista nije znao. E, nadosli smo na Vugdalica i EnglezaKult se polako rasipa, unatoč grčevitom vrijedjanju drugih
Svi dobili ogromne pare na ruke i opet tuzili klub i izvukli jos duplo.Niste bili legalisti prethodnih par uprava?
Tuzlaka razumijem jer je balavac, ali ostali mi nisu jasni
Tako i za tebe mozemo reci da jedini problem vidis u A.H a na sve drugo prije a bogami i sada poslije njega pravis se paglu malo.
Ali nebitno izacice sve na cistac kada tada.
- RollingPaper
- Kontakt:
Eric
Efendic-Kostic-Mehmedagic-Lazevski
Skahic-Merzic
Veselinovic-Grahovac-Subic
Zec
Najboljih 11 bez Ordage i Krpe. Fino izgleda.
Skahic-Merzic
Zec
Upravo si prikazao svoj kulttuzlak1987 je napisao/la:Neko kao nesto likuje, a Sloboda propada
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedini koji je ovdje izgleda sretan ovakvom situacijom si ti.guardian je napisao/la:Upravo si prikazao svoj kulttuzlak1987 je napisao/la:Neko kao nesto likuje, a Sloboda propada
Znaci da se ruke trebaju odsjeci svakom clanu UO u zadnjih 20 godina.I stotinama drugih sirom Premjer lige BiH
Svi dobili ogromne pare na ruke i opet tuzili klub i izvukli jos duplo.[/quote]
Zar niste postali svi legalisti, sve po zakonu?!?
Niste bili legalisti prethodnih par uprava?
Tuzlaka razumijem jer je balavac, ali ostali mi nisu jasni
[/quote]
Par momaka ovdje borilo se sa svakom upravom na neki nacin.
Tako i za tebe mozemo reci da jedini problem vidis u A.H a na sve drugo prije a bogami i sada poslije njega pravis se paglu malo.
Ali nebitno izacice sve na cistac kada tada.[/quote]
Ne vrijedjaj, nismo svi prodani za duldung kao ti
Izaći će sve na vidjelo, nadam se. Nadam se da ce i ovaj majmun SM podvuci refu, koliko god to nekog bolilo. Pa da krenemo valjda naprijed 
Svi dobili ogromne pare na ruke i opet tuzili klub i izvukli jos duplo.[/quote]
Zar niste postali svi legalisti, sve po zakonu?!?
Par momaka ovdje borilo se sa svakom upravom na neki nacin.
Ali nebitno izacice sve na cistac kada tada.[/quote]
Ne vrijedjaj, nismo svi prodani za duldung kao ti
- RollingPaper
- Kontakt:
Popusim ja vama svima kur.ac
Balavac, orgijate ovdje mjesecima i likujete svim nedaćama, pa sada kada ste u zid udarili mene optuzuješ. Postajete patetičnituzlak1987 je napisao/la:Jedini koji je ovdje izgleda sretan ovakvom situacijom si ti.guardian je napisao/la:Upravo si prikazao svoj kulttuzlak1987 je napisao/la:Neko kao nesto likuje, a Sloboda propada
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Stjepanovic?RollingPaper je napisao/la:Eric
Skahic-Merzic
Zec
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Neka hvala ti.RollingPaper je napisao/la:Popusim ja vama svima kur.ac
Komunista@
Kao i svaki put lazes spinujes i pricas gluposti.
Sutra kada uspiju. ..uspiju sta. Konacno odrzati skupstinu
Uspjeh cemo ocjeniti najmanje za godinu...
Do sada,lose su krenuli. ..totalno.Cinjenice.
Kada me razuvjere podrzacu ih naravno.
Do tada ti bacaj supljake i pricaj uprazno .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj se provaljivat. Vi bi da sada dodje Ratko Mladic za predsjednika Slobode, a u upravni odbor Seselj i Karadzic opravdali samo da ne bude Azmira. Velike je komplekse covjek nabio.guardian je napisao/la: Balavac, orgijate ovdje mjesecima i likujete svim nedaćama, pa sada kada ste u zid udarili mene optuzuješ. Postajete patetičniSutra ako ova nesretna uprava uspije, ti i ostali cete prvi biti u redu na koljenima
Ova uprava ce uspjeti kao sto su uspjele sve od 1995-2013. Bas je plodna.. I to je vama jasno sve, ali ste kompleksasi teski. I potpisujete i propast Slobode i moguce gasenje samo da bude vas lobi i da nema Husica.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo se Komunista ponovo registrovao.... Frajer je bas neumoran... Sad sam bas siguran da za ovo uzima neku pinku od faraona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Rekao sam vec prije, ti si jos rukavom sline brises pa necu reagovati na tvoje gluposti, ajde vozdratuzlak1987 je napisao/la:Nemoj se provaljivat. Vi bi da sada dodje Ratko Mladic za predsjednika Slobode, a u upravni odbor Seselj i Karadzic opravdali samo da ne bude Azmira. Velike je komplekse covjek nabio.guardian je napisao/la: Balavac, orgijate ovdje mjesecima i likujete svim nedaćama, pa sada kada ste u zid udarili mene optuzuješ. Postajete patetičniSutra ako ova nesretna uprava uspije, ti i ostali cete prvi biti u redu na koljenima
Ova uprava ce uspjeti kao sto su uspjele sve od 1995-2013. Bas je plodna.. I to je vama jasno sve, ali ste kompleksasi teski. I potpisujete i propast Slobode i moguce gasenje samo da bude vas lobi i da nema Husica.
- Beduin
- Kontakt:
Kad tek Owen pocne traziti dugovanja, jadni li smo tad.emirzlaTu je napisao/la:Owen jos nije doso na redTaRgEt_ je napisao/la:Molio bi clanove skupstine @probisvjeta i slobodu72 da mi se u p.p jave ako mogu.
Emire pusti ba, Vugda je dobarmamicu im hostaplersku
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma jok brat ce halalit zbog ljubavi prema SlobodiBeduin je napisao/la:Kad tek Owen pocne traziti dugovanja, jadni li smo tad.emirzlaTu je napisao/la:Owen jos nije doso na redTaRgEt_ je napisao/la:Molio bi clanove skupstine @probisvjeta i slobodu72 da mi se u p.p jave ako mogu.
Emire pusti ba, Vugda je dobarmamicu im hostaplersku
Niko,niko samo Sloboda
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako cemo tako onda je i sve ovo u zadnja 3 mjeseca nabijanje duga. Zar ne?
Svi ovi Menprom, Deling, Tom Cat i ostali koji budu dali marku marku ce i da vrate kada im istekne mandat i ne budu na poziciji jednog dana. Dobiti cemo samo nove Davude, Sabovice..
Svi ovi Menprom, Deling, Tom Cat i ostali koji budu dali marku marku ce i da vrate kada im istekne mandat i ne budu na poziciji jednog dana. Dobiti cemo samo nove Davude, Sabovice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.