FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 14:42

Hrasno1921 je napisao/la:To je moja "zelja" ljudi dragi ... :D

Kad idu Slavko i Cenan u Tursku? jesu se vratili ili tek trebaju da idu?
Mislim da je neko ovdje piso da su bili vec ako se ne varam :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2016, 14:46

Hrasno1921 je napisao/la:Buduci predsjednik Kemal Kozaric sa sinom Harisom kupio dvije desetogodisnje ulaznice ... :thumbup:

Markovic i Krizman zavrseni kako cujem, ostaje jos saga oko Stevanovica
Kemo je veliki Zeljovac i nisam iznenadjen uopste. Napadati ga sto se ne slaze sa nekim potezima sadasnje Uprave je maliciozno. Hvala mu kao i svim ostalim koji ucestvuju u akciji. To je Zeljo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 dec 2016, 14:49

Znam da su trebali ici, jesu li otisli i vratili se to je pitanje :mrgreen: haj nebitno i onako je tehnickog karaktera ...

@HausMan ne gledam sto? odem ja uzivo svaki drugi dan poslije kafice da pogledam ima li sta novo, znam cak da se i Hamdija zove jedan od radnika :mrgreen: , gdje se to gleda? postavi link nekako nisam zapazio to
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 dec 2016, 15:33

Hrasno1921 je napisao/la:Znam da su trebali ici, jesu li otisli i vratili se to je pitanje :mrgreen: haj nebitno i onako je tehnickog karaktera ...

@HausMan ne gledam sto? odem ja uzivo svaki drugi dan poslije kafice da pogledam ima li sta novo, znam cak da se i Hamdija zove jedan od radnika :mrgreen: , gdje se to gleda? postavi link nekako nisam zapazio to
http://grbavica-uzivo.6te.net/
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 dec 2016, 16:27

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Mišljenja sam da minimalno jedan a možda i dva omladinca iz naše škole trebaju dobiti šansu.
Zavisno od planova i ambicija, naravno.
Ja sam mislio prije godinu dana da ce do sada zeric biti glavni igrac i da cemo ga prodat za vece pare od hadzije i baje, a on od tad sakupio tek nekolko minuta
Pa nije ni dobio šansu. Nije niko. Tu su onako, na pokaz.

U tom grmu leži zec. Ja sam za to da dobiju priliku i pokažu znaju li ili ne. Jednostavno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 16:31

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Mišljenja sam da minimalno jedan a možda i dva omladinca iz naše škole trebaju dobiti šansu.
Zavisno od planova i ambicija, naravno.
Ja sam mislio prije godinu dana da ce do sada zeric biti glavni igrac i da cemo ga prodat za vece pare od hadzije i baje, a on od tad sakupio tek nekolko minuta
Pa nije ni dobio šansu. Nije niko. Tu su onako, na pokaz.

U tom grmu leži zec. Ja sam za to da dobiju priliku i pokažu znaju li ili ne. Jednostavno.
Nadam se da ce kod slavka dobit kao sto je memija dobio i sad ga mozemo prodat, a ne kao prije pola godine kad je memija grijo klupu, doduse zeric izgleda bas ozbiljnih problema ima sa povredama, svako malo kad je utakmica je bio povrijedjen, ako dzenis sada ode na posudbu falit ce nam jedan mladi igrac u 18 igraca u zapisniku ( mislim da se moraju imati trojica) sto znaci da mu je otvoreno mjesto

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 dec 2016, 17:01

Dugotrajan je proces ubacivanje mladih igraca u prvi tim.To se radi godinama, a ono samo da ubacis igraca jer je mlad nema veze s mozgom, a realno nema ni kvaliteta. Ubacivati Zerica koji je 0d 30 dana 25 dana povrijedjen nema veze isto s mozgom. To je samo pokazatelj da nije spreman za neki veci level. ;)

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 dec 2016, 19:20

HausMan je napisao/la:Dugotrajan je proces ubacivanje mladih igraca u prvi tim.To se radi godinama, a ono samo da ubacis igraca jer je mlad nema veze s mozgom, a realno nema ni kvaliteta. Ubacivati Zerica koji je 0d 30 dana 25 dana povrijedjen nema veze isto s mozgom. To je samo pokazatelj da nije spreman za neki veci level. ;)
:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 dec 2016, 21:40

Svaka cast Dinamu ... :bih:

Imat cemo najsareniju publiku na svijetu na tom istoku, od Josipa Bevande, Pjanica, Rahimica, Zdravka Mamica, Fate nase, Maria Stanica i dr. :mrgreen:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 15 dec 2016, 21:49

slažem se u potpunosti

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:03

Hrasno1921 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Ovo postaje vise kao crveni krst, a ne fudbalski klub. :lol: :lol:
Stvarno ti me nekada toliko iznenadis, da si pokraj mene spicio bi te tastaturom hladno ...

Dodjes kupis desetogodisnju ulaznicu i 10.g gledas Zelju ko hadzija, dobijas za 1.000 KM protiv uslugu, ne doniras, ne dijelis nista, jos super jeftino prodjes jer te po utakmici gledanje Zelje izadje te svega 3.00 KM po utakmici, i o kakvom crvenom krstu onda ti pricas ... !? :puke:

Preseaberi se ziv bio ...
Isto si mogo kupit na 5,10,20 godina kartu, kad je arsenal pravio svoj stadion, ne znam otkud im crveni krst, ne poklanjas klubu nista vec sebi kupujes kartu da gledas utakmicu i prolazis odlicno sljedecih deset godina :salut: , pa zamislite da neki velki evropski klub po ovoj cijeni kojoj mi nudimo ponudi desetogodisnju kartu? pa to bi planulo sve za deset minuta

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 dec 2016, 22:10

1000 KM košta ova ulaznica koja se može koristiti deset godina. Karta za istok će biti 12-15 KM. Hajde da računamo onda.

Deset sezona u ovakvom formatu lige je 16 domaćih utakmica. Računam samo ligu bez kupa. Deset sezona po 16 domaćih utakmica je 160.

1000 KM (desetogodišnja ulaznica) / 160 (domaće utakmice) = 6,25 KM karta za utakmicu

Ako uzmemo u obzir da će karta biti 12-15 KM.

160 (domaće utakmice) * 12 KM (cijena karte) = 1920 KM (ukupna cijena za karte)

160 (domaće utakmice) * 15 KM (cijena karte) = 2400 KM (ukupna cijena za karte)

Da dodamo ovamo i minimalno 2 domaće utakmice kupa i tu je jedan dio gdje se može uštediti.

Svaka čast ko god uzme desetogodišnju kartu i pomogne svom voljenom klubu za izgradnju stadion. Pomogneš svom klubu, a i sebi poboljšaš uslove na stadionu.

Pametno dosta. :salut: :salut:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:17

MinoRaiola je napisao/la:Lendric zvanicno napustio Zeljeznicar.
Potpisao je za Rubin Kazan 3-godisnji ugovor.
Spominje se odsteta od 600 hiljada eura..
Dobra stvar il ne?
na kakvim si ti travama? :lol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 dec 2016, 22:34

Zatisje pred buru, insajderi pali qrcu za usi, slabo iko zna ko ce biti novi igrac Zeljeznicara.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:40

Zeljo92 je napisao/la:Zatisje pred buru, insajderi pali qrcu za usi, slabo iko zna ko ce biti novi igrac Zeljeznicara.
Ne znaju ni u klubu ko ce pojacat, a ne da na forumu neko zna :crazy:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 dec 2016, 22:47

Dovest ce Cenan nekog na probu nema vise provjereni igraca. Dva treniga odradis da vidi Cenan kakav si pa tek onda potpis. Nema zaj.ebanncije. Sad je sve na vecem levelu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2016, 22:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Zvanicno je bivsi clan foruma.
??
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 16 dec 2016, 00:08

Kakav je tandem iz Splita Dupovac~Merajic,ovaj stoper,u inat komsijama ,bio kapiten a nije ni ovaj los lijevi bek

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 16 dec 2016, 01:12

e cuj dupovac :urnebes: propali igrač

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2016, 10:25

PRAVILA NAGRADNE IGRE Nagradna igra počinje 15.12.2016. i traje do 15.03.2017. Glavna nagrada je: 1. Automobil marke Opel Adam „Željo Edition“ Utješne nagrade su: 1. Sedmodnevno putovanje u Tursku za dvije osobe u hotelu sa 5 zvjezdica na bazi ALL inclusive (7 noćenja) 2. TV LCD Philips 3. TV LCD Philips 4. TV LCD Philips 5. TV LCD Philips U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi građani Bosne i Hercegovine, sa stalnim prebivalištem na teritoriju BiH, a koji su vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica.
:clap: :clap:

Jos samo 24 ulaznice i stigli smo vec do 200, premasili smo moja ocekivanja, ni 300 vise nije nedostizan broj :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.