a ucestvovali su u kup Uefa i Kup kupova pa su dobili po p.cki od Galate odnosno Zaragoze u finalima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
1. naravno da je i za njih sramota.juznjak> je napisao/la:da za Juve i Liverpool nijei ne ocekujem od tebe Arsenalovca da kazes Atleti je veci ili slicno ne brini
)
a ucestvovali su u kup Uefa i Kup kupova pa su dobili po p.cki od Galate odnosno Zaragoze u finalima
Kakva je Gijon doveo pojacanja?Devil je napisao/la:Gledam malo transfere ekipe su se stvarno dobro pojacale,pored redovnih trosadzija Barce i Reala,Atletico se veoma dobro pojacao i uz postojeci kadar sasvim pristojna ekipa,Sevilla veoma dobar prelazni rok za sada uradila,Valencia je prodala dva kljucna igraca i to cepokusati nadomestiti ovim pojacanjima.Sporting Gijon veoma dobar posao napravio.
Racing ponovo bez potrosenog eura radi prelazni rok po ko zna koji put.
NAcho Novo,Sebastian Eguren,Ayoze,Sangoy i vratili sa posudbe Garciu,odlicna pojacanja za klub bez nekih ambicija.Nail for Real je napisao/la:Kakva je Gijon doveo pojacanja?Devil je napisao/la:Gledam malo transfere ekipe su se stvarno dobro pojacale,pored redovnih trosadzija Barce i Reala,Atletico se veoma dobro pojacao i uz postojeci kadar sasvim pristojna ekipa,Sevilla veoma dobar prelazni rok za sada uradila,Valencia je prodala dva kljucna igraca i to cepokusati nadomestiti ovim pojacanjima.Sporting Gijon veoma dobar posao napravio.
Eguren i Novo, provjereni za ovog Sangoya prvi put cujem.Devil je napisao/la:NAcho Novo,Sebastian Eguren,Ayoze,Sangoy i vratili sa posudbe Garciu,odlicna pojacanja za klub bez nekih ambicija.Nail for Real je napisao/la:Kakva je Gijon doveo pojacanja?Devil je napisao/la:Gledam malo transfere ekipe su se stvarno dobro pojacale,pored redovnih trosadzija Barce i Reala,Atletico se veoma dobro pojacao i uz postojeci kadar sasvim pristojna ekipa,Sevilla veoma dobar prelazni rok za sada uradila,Valencia je prodala dva kljucna igraca i to cepokusati nadomestiti ovim pojacanjima.Sporting Gijon veoma dobar posao napravio.
Da istina. Jedan od boljih bekova u Spaniji. Nije bilo protiv Reala, vec mislim protiv Bilbaa.Omerbavarac je napisao/la:Je li istina da je Filipe iz Deportiva presao u At. Madrid? Onaj bek sto je tesko stradao mislim protiv Reala???
Jeste za 13 mil.Omerbavarac je napisao/la:Je li istina da je Filipe iz Deportiva presao u At. Madrid? Onaj bek sto je tesko stradao mislim protiv Reala???
naravno da je sramota za velikane kao sto su arsenal, juventus, liverpool. to je isto kao da barca ili real igraju europa ligu.juznjak> je napisao/la:jos kad dodje Fanni najbolji bek u Francuskoja nisam znao da je sramota igrati Evropa ligu
jesam li ja reko da oni nisu igrali nikad kup uefa? ja sam samo reko da je sramota za takvog velikana igrati to takmicenje. zamisli barca ispadne u grupi, i osvoje ligu europe, mislis da bi oni bili zadovoljni sa tim?juznjak> je napisao/la:naporan si djecacicuta Barca je igrala prije par godina pa popusila od Celtica al ti se ne sjecas imao si 5 god tada
![]()
sta je dosadila Valencia odnosno Citysemafresh< je napisao/la:Ne tako davno klub iz Madrida kojeg sada dizu je igrao u Segundi, zovu ih "Medonje", dok "Lavovi" nikada nisu ispali u niži rang odkad postoje i igraju po svojim pravilima. Ovdje se raspravlja o Arsenalu a tema je španska liga![]()
Madrižani, nedižite toliku hajku, ipak niste vi velik klub kao Athletic B.
Koji vam je najveci igrac ikada? Atambatixece xDsemafresh< je napisao/la:Ne tako davno klub iz Madrida kojeg sada dizu je igrao u Segundi, zovu ih "Medonje", dok "Lavovi" nikada nisu ispali u niži rang odkad postoje i igraju po svojim pravilima. Ovdje se raspravlja o Arsenalu a tema je španska liga![]()
Madrižani, nedižite toliku hajku, ipak niste vi velik klub kao Athletic B.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.