FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2016, 23:53

emirzlaTu je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Kad tek Owen pocne traziti dugovanja, jadni li smo tad. :urnebes:
Ma jok brat ce halalit zbog ljubavi prema Slobodi :roll:
Niko,niko samo Sloboda :mrgreen:
Gdje auto parkiras, da ja nikad ne parkiram tu? Jer moze ispasti da glumim tebe. :urnebes:
Vec sam skeniro gdje par tajkuna stanu pa izbjegavam to parking mjesto, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

guardian
Kontakt:

Post Postao/la guardian » 15 dec 2016, 23:54

tuzlak1987 je napisao/la:Ako cemo tako onda je i sve ovo u zadnja 3 mjeseca nabijanje duga. Zar ne?

Svi ovi Menprom, Deling, Tom Cat i ostali koji budu dali marku marku ce i da vrate kada im istekne mandat i ne budu na poziciji jednog dana. Dobiti cemo samo nove Davude, Sabovice..
Husice, Mujkanovice... Hahhahaha :)
"Priznajem samo sud svoje partije" :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 dec 2016, 23:56

guardian je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ako cemo tako onda je i sve ovo u zadnja 3 mjeseca nabijanje duga. Zar ne?

Svi ovi Menprom, Deling, Tom Cat i ostali koji budu dali marku marku ce i da vrate kada im istekne mandat i ne budu na poziciji jednog dana. Dobiti cemo samo nove Davude, Sabovice..
Husice, Mujkanovice... Hahhahaha :)
Samo sto svi ovi ostali traze odmah cim nisu u semi.

A Azmir nece traziti jer zna da bi tako ugasio Slobodu. Rekao je da ce traziti jedino ako Sloboda bude privatno vlasnistvo.

Ako se za godinu dvije Azmir npr vrati morati ce opet da cisti dugovanja prema nekim novim Davudima i Sabovicima.

guardian
Kontakt:

Post Postao/la guardian » 16 dec 2016, 00:05

Ajde kada smo sada svi postali legalisti i vise volimo zakon od kluba, objasnite mi jednu stvar? Kome je trebalo ici onih 20k od punca, AH lično, njegovom rodjaku, AH pa da posudi klubu ili na racun Slobode cisto? Mislim, igraci kluba su odigrali tu utakmicu? :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 dec 2016, 00:10

Imati ces papir kada sastave pozjamice sve, potpisati ce. Covjek je uvijek u ovo doba godine u USA.

guardian
Kontakt:

Post Postao/la guardian » 16 dec 2016, 00:16

Evo nesto i od UG prijatelji FK Slobode, daj Boze.:
http://****/carsija/dennis-grat ... bih-video/

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 16 dec 2016, 00:23

guardian je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Jedini koji je ovdje izgleda sretan ovakvom situacijom si ti
Balavac, orgijate ovdje mjesecima i likujete svim nedaćama, pa sada kada ste u zid udarili mene optuzuješ. Postajete patetični :) Sutra ako ova nesretna uprava uspije, ti i ostali cete prvi biti u redu na koljenima :)
Ti si neumoljiv, i ocajan za paznjom.
Mjesecima se pise da nije dobro sto je AH otisao, dok ti vuces na to da od njegovog odlaska Sloboda ide ka napretku. Ko je tu patetican? Sad kad vidis da ne ide, govoris da je neko u nekakav zid udario. A sto se tice nove uprave, vecini je i ta nova uprava "AH" ako dignu Slobodu na noge. Nije bitan lik AH nego ideja AH kao covjeka sa novcem dovoljno ludog da ulaze u ovaj grad/klub gdje je lopovluk duboko utemeljen.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 dec 2016, 00:23

De molim te sljedeći put nek' ti prvi post bude da si ti komunista, da te odma' na foe stavim. Dosadio i bogu i narodu više, imaš li ti išta reći oko kluba osim što komentarišeš tuđa mišljenja koja smatraš krivim i "kultaškim" jer se ne poklapaju sa tvojim.. ne znam koliko godina imaš ali se ponašaš kao balavac koji ne prihvata ništa drugačije od onog što mu je neko usadio.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 dec 2016, 00:27

Dionicko drustvo, onaj kome Sloboda duguje kupuje svoj dug u dionice. Ovome se trebamo nadati i ovo bi bio spas za Slobodu i idealan scenarij koji bi je ozdravio.
Tada bi se pare stvarale bez gradske sise i bio cist klub.

I sto je najbitnije vise bi odlucivao neko ko ulozi 1000KM od Sulje koji ne ulozi nista. Izbacili bi iz igre likove koji nesto zele, a nista ne plate.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 dec 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 dec 2016, 00:31

Ne moze se u BiH jos klub privatizovati, nema takvog zakona ..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 dec 2016, 00:32

Ne citiraj me molim te, ne interesuje me šta imaš reći, na foe si mi i ne otvaram više tvoje postove.
Uđe čovjek jednom u danu da pročita ima li šta novo, svaki drugi post priča o kultu, kako tebi ne dosadi, dosado božja!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2016, 00:33

Novca za sport je sve manje. Ne smije se više oslanjati na tu neku vrstu “prošenja” već treba napraviti zakonski osnov kako je to urađeno u Hrvatskoj i Sloveniji. Trebamo pomoći sportu da sam sebe obnovi. Želimo da fudbalski klubovi u BiH budu ono što su nekada bili i da pune budžet a ne da iz godine u godinu gomilaju dugove” – pojašnjava Dennis Gratz.
Evo covjek izofira Zelju, toliko su postali ocigledni. Ko iz Indije da vuku porijeklo. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 dec 2016, 00:34

aleksandar_veliki je napisao/la:guardian, sad sam samo malo proletio, a ujutro cu se opsirnije pozabaviti s tim posto je sad kasno previse. Kucas sa iste IP adrese kao i jedan navijac drugog kluba. Ujutro cu to jos malo da prelistam, pravila znas.
Samo reci kojeg, zdrav i ziv ti meni bio 1000 godina

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 16 dec 2016, 00:35

guardian je napisao/la:
Aerials je napisao/la:De molim te sljedeći put nek' ti prvi post bude da si ti komunista, da te odma' na foe stavim. Dosadio i bogu i narodu više, imaš li ti išta reći oko kluba osim što komentarišeš tuđa mišljenja koja smatraš krivim i "kultaškim" jer se ne poklapaju sa tvojim.. ne znam koliko godina imaš ali se ponašaš kao balavac koji ne prihvata ništa drugačije od onog što mu je neko usadio.
Isprazno, samim tim i nedovoljno da komentarisem :) Znači isto vrijedi i kao za onu prethodnu :)
Vidimo da nemas sta komentarisati :)
Uzivaj :)

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 16 dec 2016, 02:08

guardian je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Dionicko drustvo, onaj kome Sloboda duguje kupuje svoj dug u dionice. Ovome se trebamo nadati i ovo bi bio spas za Slobodu i idealan scenarij koji bi je ozdravio.
Sloboda se nudila za privatizaciju, ali AH to nije htio. Ne shvatam u cemu je problem?
Daj nelupaj kaka privatizacija, kad ta privatizacija nije moguća u drzavi. Tan nije vlasnik FK Sarajevo, već je FK Sarajevo promjenilo statut gdje je napravilo cijenu jedne stolice u skupštini i Tan je većinski vlasnik skupštine koji postavlja UO, al covjek je vidio da to neide i trazio da i grad ucestvuje.
trazi da FK Sarajevo bude samofinansirajuće a to ne moze je po zakonu sportska drustva nisu profitabilna. i Azmir je zato i govorio da njega privatizacija neinzetresuje jer zna covjek da nema privatizacije po sadasnjem zakonu SD,

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 16 dec 2016, 08:45

Jedini izlaz za Slobodu, a tako i druge klubove jeste da postanu DD. Najbolji primjer dd-a jeste NK Osijek koji se godinama borio za ostanak, a ove godine su u vrhu hrvatskog fudbala. Od sponzorskih ugovora njihov godisnji budzet premasuje 3 mil eura. Sta su oni pametniji od nas ili? Zakon treba mijenjati hitnoo za soas naseg fudbala ili cemo idalje ispadati od raznih kikiriki klubova u Evropi ( ne mislimna nas nego opcenito ).
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 dec 2016, 10:12

I sto je najbitnije vise bi odlucivao neko ko ulozi 1000KM od Sulje koji ne ulozi nista. Izbacili bi iz igre likove koji nesto zele, a nista ne plate.
u ovom slučaju bi Davut ZADA bio najveći dioničar :damn: zajedno sa Azmirom....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 dec 2016, 10:23

Mortus je napisao/la:

u ovom slučaju bi Davut ZADA bio najveći dioničar :damn: zajedno sa Azmirom....
Samo sto Davud nema interesa da kupuje jos dionica i postane vecinski vlasnik, dok ovaj drugi vjerujem da ima.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 16 dec 2016, 10:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Jedini izlaz za Slobodu, a tako i druge klubove jeste da postanu DD. Najbolji primjer dd-a jeste NK Osijek koji se godinama borio za ostanak, a ove godine su u vrhu hrvatskog fudbala. Od sponzorskih ugovora njihov godisnji budzet premasuje 3 mil eura. Sta su oni pametniji od nas ili? Zakon treba mijenjati hitnoo za soas naseg fudbala ili cemo idalje ispadati od raznih kikiriki klubova u Evropi ( ne mislimna nas nego opcenito ).
Potpuno se slazem. Mislim da bi se trebala pokrenuti procedura u parlamentu ili gdje vec da se to zakonski omoguci. Dalje, ne znam kako je sad u Hrvatskoj ali prije je svaki igrac bio obrtnik i on je sam sebi placao doprinose.
Hnk Rijeka i Nk Osijek su DD gdje 51% dionica drzi grad a 49% covjek tipa Tan ili AH
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 dec 2016, 10:56

MejdanTz je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Jedini izlaz za Slobodu, a tako i druge klubove jeste da postanu DD. Najbolji primjer dd-a jeste NK Osijek koji se godinama borio za ostanak, a ove godine su u vrhu hrvatskog fudbala. Od sponzorskih ugovora njihov godisnji budzet premasuje 3 mil eura. Sta su oni pametniji od nas ili? Zakon treba mijenjati hitnoo za soas naseg fudbala ili cemo idalje ispadati od raznih kikiriki klubova u Evropi ( ne mislimna nas nego opcenito ).
Potpuno se slazem. Mislim da bi se trebala pokrenuti procedura u parlamentu ili gdje vec da se to zakonski omoguci. Dalje, ne znam kako je sad u Hrvatskoj ali prije je svaki igrac bio obrtnik i on je sam sebi placao doprinose.
Hnk Rijeka i Nk Osijek su DD gdje 51% dionica drzi grad a 49% covjek tipa Tan ili AH
To je extra,kad imas ljude koji zele uspjeh i nisu optereceni licnim interesima kao kod nas,gdje jedva cekaju da zavrne bilo sta u svoj dzep.
Pa Sarajevo je napravilo veliki iskorak,umal sve neode u pm zbog ljudi koji su gledali sebe ispred kluba...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.