FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
nece ova pauza bit uopste dosadna, svaki dan nesto novo sa stadiona abd
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sad sa stadiona, puno raje sto nasih sto onih sto podrzavaju projekat, Amara uhvatilo ludilo neko pravo veseo bio, zahebavala ga raja pricom da nije cugno na sabahu, kaze nisam ja sam prihvatio Katarski sistem, onaj mali sekretar onakav ficfiric nam je trebao, prije nego je dosao Siljak zvao ga par puta i desetak puta mu govori "Ali godspodine Mirsade oni su dosli", malog svugdje ima, leta, trci ...
Sve u svemu pocelo je hairli i kako treba, samo mi ova nagradna igra nije jasna, ko finansira ovo auto, televizore i putovanje? nije valjda klub? ako je i sa udjelom nekim bespotrebno je, raja i ovako i onako kupuju ulaznice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve u svemu pocelo je hairli i kako treba, samo mi ova nagradna igra nije jasna, ko finansira ovo auto, televizore i putovanje? nije valjda klub? ako je i sa udjelom nekim bespotrebno je, raja i ovako i onako kupuju ulaznice
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
vala ko god ga finansira, auto je mrak. provozat ga kroz seher, neprocjenjivo! A uz to ogromne su sanse da zeljin bolesnik dobije i auto i mogucnost 10 godina da prati voljeni klub za samo milju maraka. 500 desetogodisnjih ulaznica je u prodaji, a sumnjam da ce ulaznice privrednih lica / firmi, klubova, i uprave, ulaziti u izvlacenje nagradne igre. Tako da je sansa da dobijes 1/250 ( mozda i veca ).Hrasno1921 je napisao/la:Sad sa stadiona, puno raje sto nasih sto onih sto podrzavaju projekat, Amara uhvatilo ludilo neko pravo veseo bio, zahebavala ga raja pricom da nije cugno na sabahu, kaze nisam ja sam prihvatio Katarski sistem, onaj mali sekretar onakav ficfiric nam je trebao, prije nego je dosao Siljak zvao ga par puta i desetak puta mu govori "Ali godspodine Mirsade oni su dosli", malog svugdje ima, leta, trci ...![]()
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma j*** nagradnu igru, necu da sad ispadne Hrasno zapeo za nagradnu igru na dan kada je polozen kamen temeljac, da ode prica u tom smjeru, slazem se sa svim nego reko samo ako je klub uletio u ovo pa makar po pola sa ovom kompanijom onda je bespotrebno, ali cak i da je tako marketing je sve to ...
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Moze se od danas i po 20 KM minimalno uplacivati. Ucestvovat cu u akciji, mogu "crvenu" odvojiti.
Jesi to kupio desetogodisnju kartu?Hrasno1921 je napisao/la:Ma j*** nagradnu igru, necu da sad ispadne Hrasno zapeo za nagradnu igru na dan kada je polozen kamen temeljac, da ode prica u tom smjeru, slazem se sa svim nego reko samo ako je klub uletio u ovo pa makar po pola sa ovom kompanijom onda je bespotrebno, ali cak i da je tako marketing je sve to ...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ima li kakav gradjevinac ili ekspert za sve i svasta da nam objasni kako ide ova gradnja po fazama? prvo temelj valjda i instalacije?
Izgleda da su punim krenuli danas, kamion za kamionom
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Nista od regionalne lige. Opet samo bespotrebna rasprava. Nema nista od toga i zavrseno sa tom pricom.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
idi na temu rekonstrukcija stadiona , tamo ti sve objasnjeno.Hrasno1921 je napisao/la:Ima li kakav gradjevinac ili ekspert za sve i svasta da nam objasni kako ide ova gradnja po fazama? prvo temelj valjda i instalacije?![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Lijep dan. Nek je sretan rad radnicima i da aBd uspiju do marta bez problema napraviti tribinu. Bas mi je drago sto su i Bazdarevic i Osim bili prisutni danas. Bas pozitivan dan za Zeljovce. [emoji3] [emoji2]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta pisu one sportske da zelimo dovesti Ivana Crnova je li istina to? Ne daj Boze da jeste.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Crnov i Zakaric uz dobre pripreme bi bili velika pojacanja za svaki klub u BIH pa tako i Zelju, volio bi da se to realizira... usput, cestitke upravi na infrastrukturnom poduhvatu, samo neka ovako nastave!
- MocMahale444
- Hrasno1921
- Kontakt:
eki sve sami insajderi ...MocMahale444 je napisao/la:Zakaric mozda 60/40, Crnova jok.
1921'
- MocMahale444
Kao prvo nemoj me citirati
Kao drugo caco to je moje licno mišljenje na post iznad, gdje bosnas pise da bi bili pojacanja. Zakaric mozda a Crnov jok.
Nemoj letit pred rudu. To insajder je tvoja furka i glupiraj se.
Hvala!
Kao drugo caco to je moje licno mišljenje na post iznad, gdje bosnas pise da bi bili pojacanja. Zakaric mozda a Crnov jok.
Nemoj letit pred rudu. To insajder je tvoja furka i glupiraj se.
Hvala!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dobro Muha, skontao sam da sam nasao starog druga pa uslijed jake emocije malo sam poletio, pa mi je zbog toga bas drago, ima bas da se druzimo, posselami burazera, jel jos glasa za Cerica? 
1921'
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Hamagara, Laudrup, MukiBek, nidjeveze1, Railwayman30, Strumfinho, Tatamata1946, TefalTava i 180 gostiju.