FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako god to izveli neki zakon se mora usvojiti ili klub interno da statut mijenja jer iz godine u godinu sve je teze ovako funkcionisati.
A i kasnimo 200 god za evropom bez svjezeg kapitala i investicija bez nekog vida privatizacije ono sto su klubovi sa gibraltara ili San Marina nama danas mi cemo sutra biti cijeloj evropi.
A i kasnimo 200 god za evropom bez svjezeg kapitala i investicija bez nekog vida privatizacije ono sto su klubovi sa gibraltara ili San Marina nama danas mi cemo sutra biti cijeloj evropi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hnk Rijeka i Nk Osijek su DD gdje 51% dionica drzi grad a 49% covjek tipa Tan ili AH[/quote]emirzlaTu je napisao/la: Potpuno se slazem. Mislim da bi se trebala pokrenuti procedura u parlamentu ili gdje vec da se to zakonski omoguci. Dalje, ne znam kako je sad u Hrvatskoj ali prije je svaki igrac bio obrtnik i on je sam sebi placao doprinose.
To je extra,kad imas ljude koji zele uspjeh i nisu optereceni licnim interesima kao kod nas,gdje jedva cekaju da zavrne bilo sta u svoj dzep.
Pa Sarajevo je napravilo veliki iskorak,umal sve neode u pm zbog ljudi koji su gledali sebe ispred kluba...[/quote]
I sarajevo djeluje na principu dd samo je kod njih tan vecinski vlasnik i on vedri i oblaci u klubu ja msm, kod nas bi otprilike bilo AH ima svoj udio dionica, grad Tuzla svoj ( postavili bi npr SM ) i ostatak dionica bi se mogao prodati nekom ili nekoj jakoj firmi kao sto je opet navodim uradio NK Osijek. Navodim ih jer su najslicniji nama, a ko prati nase ex-Yu lige zna o cemu govorim
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Slazem se sa tobom u potpunosti,al mislim da kod nas to nije izvodljivo zbog ove garniture ljudi koja obitava od rata pa na ovamo,gdje se legende kluba vise pitaju od ljudi koji ulazu svoje pare itd,itd...
Kazem ti Sarajevo je napravilo iskorak,al pohlepnici umalo ne otjerase covjeka...
Kazem ti Sarajevo je napravilo iskorak,al pohlepnici umalo ne otjerase covjeka...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ebo nas i nas mentalitet, ali doci ce dan kada ce im sva kradja za lijekova trebatemirzlaTu je napisao/la:Slazem se sa tobom u potpunosti,al mislim da kod nas to nije izvodljivo zbog ove garniture ljudi koja obitava od rata pa na ovamo,gdje se legende kluba vise pitaju od ljudi koji ulazu svoje pare itd,itd...
Nada nam je jedina ostala,ko god da se pojavi sa cistim namjerama da napravi nesto posteno,nece proci...jbgMejdanTz je napisao/la:Ebo nas i nas mentalitet, ali doci ce dan kada ce im sva kradja za lijekova trebatemirzlaTu je napisao/la:Slazem se sa tobom u potpunosti,al mislim da kod nas to nije izvodljivo zbog ove garniture ljudi koja obitava od rata pa na ovamo,gdje se legende kluba vise pitaju od ljudi koji ulazu svoje pare itd,itd...
emirzlaTu je napisao/la:Nada nam je jedina ostala,ko god da se pojavi sa cistim namjerama da napravi nesto posteno,nece proci...jbgMejdanTz je napisao/la:Ebo nas i nas mentalitet, ali doci ce dan kada ce im sva kradja za lijekova trebatemirzlaTu je napisao/la:Slazem se sa tobom u potpunosti,al mislim da kod nas to nije izvodljivo zbog ove garniture ljudi koja obitava od rata pa na ovamo,gdje se legende kluba vise pitaju od ljudi koji ulazu svoje pare itd,itd...
Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio
Hoce li biti video sa skupstine kao i do sada ili....
Moglo bi biti vruce na skupstini
Sta kazu strucnjaci zna Vugdalic svoj posao,covjek nam izganjo licencusolinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Ja ionako nista ne ocekujem od ove skupstine,verifikovat upravni odbor,Mujkanovic predsjednik i Karic sportski direktor..
Dovodit ce se polovnjaci,babini sinovi,borba za prezivljavanje i par betonskih stubova za milion km
I ja sam ga kritikovao pa onda hvalio svasta po zasluzi.harry_90 je napisao/la:Sta kazu strucnjaci zna Vugdalic svoj posao,covjek nam izganjo licencusolinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Moglo bi biti vruce na skupstini![]()
Ja ionako nista ne ocekujem od ove skupstine,verifikovat upravni odbor,Mujkanovic predsjednik i Karic sportski direktor..
Dovodit ce se polovnjaci,babini sinovi,borba za prezivljavanje i par betonskih stubova za milion km
Ima i dobrih stvari je uradio oko dugova pregovora otpisa pojedinih dugova pa reprogram,katastrofalan ali da nije ne bi evropu igrali.
I zasro je takodjer jbg ali nije on kriv sto moramo svasta petljat kada je klub u kur.cu.
Ne ocekujem ja nista idemo u krug i eto.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nece biti prijenosa koliko znam. Na skupstini se nece moci postaviti pitanje ili bilo sta vezano za buduci rad UO Sloboda i planove za buducnost. Na skupstini je najavljena samo jedna tacka dnevnog reda, a to je izbor Senada Mujkanovica za predsjednika UO i clanove UO.solinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Znaci dodji potrdi ono sto je vec odluceno. Skupstina nema bas nikakav znacaj. Videcemo hoce li uoce dati mogucnost postavljanja pitanja za plan rada u buducnosti. Ako budem mogao postavit cu pitanje na koji nacin ce se finansirati Sloboda i koliko je ciji udio u finansiranju.
Neka nam je sretno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Probisvjet,ko ti je najdrazi u zivotu,postavi to pitanje,ako ce klub funkcionisat na pozajmicama nek ne ulaze u poso...jer takvo funkcionisanje je i nabilo dug 7,8 miliona 
- Probisvjet
- Kontakt:
Najdrazi mi je Jasmin Imamovic, onda njegovi suradnici. Partija, pa onda na red dolazi familija. Poslije familije, rostilj, cevapi i pite razne, rakija od dunje, tuzlanska piva i panonska riva. Sloboda mi je onako i zahebancije.emirzlaTu je napisao/la:@Probisvjet,ko ti je najdrazi u zivotu,postavi to pitanje,ako ce klub funkcionisat na pozajmicama nek ne ulaze u poso...jer takvo funkcionisanje je i nabilo dug 7,8 miliona
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet@
Jednom ce i nama svanuti, pojaviti ce se nekada "kabadahija"i zakucat ih u "kovcege "sve im yebem.
Nije nicija muka dovjeka nece ni Slobodina.
Jednom ce i nama svanuti, pojaviti ce se nekada "kabadahija"i zakucat ih u "kovcege "sve im yebem.
Nije nicija muka dovjeka nece ni Slobodina.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino nas Sloboda 72 i Probisvjet mogu spasiti nekim suvislim pitanjima... Ako im stručnjaci budu dozvolili da progovore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ce ih neko zakucati u kovcege kada namjestaju svake lokalne izbore ...
- Beduin
- Kontakt:
Cekaj, kazes da nece moci se postavljati pitanja, pa onda kazes vidicemo hoce li biti omoguceno postavljanje pitanja.Probisvjet je napisao/la: Nece biti prijenosa koliko znam. Na skupstini se nece moci postaviti pitanje ili bilo sta vezano za buduci rad UO Sloboda i planove za buducnost. Na skupstini je najavljena samo jedna tacka dnevnog reda, a to je izbor Senada Mujkanovica za predsjednika UO i clanove UO.
Znaci dodji potrdi ono sto je vec odluceno. Skupstina nema bas nikakav znacaj. Videcemo hoce li uoce dati mogucnost postavljanja pitanja za plan rada u buducnosti. Ako budem mogao postavit cu pitanje na koji nacin ce se finansirati Sloboda i koliko je ciji udio u finansiranju.
Neka nam je sretno.
Nasa klasicna prica, tvrdimo nesto bez ikakvog znanja, sve se svodi na subjektivne pretpostavke.
Idi s hajrom na skupstinu, vidi moze li se postaviti pitanje pa ako mogne onda odlicno, ako ne mogne onda cemo pisati kako ne moze i kako je to tiranija, jednoumlje... a ne odmah konkluzija kako ne moze, a da se nije ni probalo, j3bemu vraga.
Sretno danas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
cirkus nad cirksima,jednoumlje do grobaProbisvjet je napisao/la:Nece biti prijenosa koliko znam. Na skupstini se nece moci postaviti pitanje ili bilo sta vezano za buduci rad UO Sloboda i planove za buducnost. Na skupstini je najavljena samo jedna tacka dnevnog reda, a to je izbor Senada Mujkanovica za predsjednika UO i clanove UO.solinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Neka nam je sretno.
DRŽAVA TUZLA!!
baš tako,i uspjeh će biti izboriti opstanak!!harry_90 je napisao/la:Sta kazu strucnjaci zna Vugdalic svoj posao,covjek nam izganjo licencusolinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Moglo bi biti vruce na skupstini![]()
DRŽAVA TUZLA!!
Nismo drugo ni zasluzili osim borbe za opstanak,3 markice za ulaz,kajmaka,sira i polovku na tribinama,hebat igracima kako svojim,tako i tudjim familiju i mirna Bosna..
Jucer sam to pisao,mi nismo navikli na vrh,borbu za trofeje,zato smo se prepali Husica i jake Slobode i otjeraju ga,nanio je vecini dusevne boli i onda mi se prepucavamo sa navijacima iz Sarajeva i Hercegovine ko je uspjesniji.. Vidis mi nismo navikli na to sve,dotukli su nas toliko da smo se prepali uspjeha Slobode,krivimo Azmira i igrace jer su prodali tekmu Drini,zaradio Husic na kladionici,prodao Radniku kup itd imamo milion teorija zavjera krivimo sve druge,a najveci krivci smo mi sto smo dozvolili da ovo urade sa Slobode..
Jucer sam to pisao,mi nismo navikli na vrh,borbu za trofeje,zato smo se prepali Husica i jake Slobode i otjeraju ga,nanio je vecini dusevne boli i onda mi se prepucavamo sa navijacima iz Sarajeva i Hercegovine ko je uspjesniji.. Vidis mi nismo navikli na to sve,dotukli su nas toliko da smo se prepali uspjeha Slobode,krivimo Azmira i igrace jer su prodali tekmu Drini,zaradio Husic na kladionici,prodao Radniku kup itd imamo milion teorija zavjera krivimo sve druge,a najveci krivci smo mi sto smo dozvolili da ovo urade sa Slobode..
Trenutno korisnika/ca: RobijasiZenica1988 i 5 gostiju.