I ovaj sa Irfom isao u skolu!Zeljo92 je napisao/la:Glupost sto vas mrzim? Pa ja zivim za dan kad ce te se ugasiti
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto, jel ti to nesto smeta? Zbog foruma nosas cakiju u torbi za svaki slucajjoker90 je napisao/la:I ovaj sa Irfom isao u skolu!Zeljo92 je napisao/la:Glupost sto vas mrzim? Pa ja zivim za dan kad ce te se ugasiti
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
sve cestitke konama na infastrukturnom projektu, mozda sad necete morati igrati europske na AFH, stadionu koji nosi ime po legendi kluba Sarajeva. jedinog giganta u Bosanskohercegovackom fudbalu, mene bi bilo sramota.

Zadnja izmjena: v0zdra, dana/u 16 dec 2016, 15:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Umri od smijehajoker90 je napisao/la:Ne smeta, samo mi je smijesno!
Koji lopovski pogled

-
ultrasegamega
- Kontakt:
Kad su Travnik, Mladost Doboj Kakanj ili Zvijezda Gradacac pravili tribine, ljudi sutili i gradili, samo plavi mitomani prose i naprave halabuku, galamu, pricaju o kapitalnom projektu za sarajevaki sport... Jos pricaju da im neko zavidi?!?!
Frka ko da grade Taj Mahal. Megastruktura. Bice na Nacionalnoj Geografiji!!
Nas si zaboravio , nas travnjak je skuplji od istocne trEbine.ultrasegamega je napisao/la:Kad su Travnik, Mladost Doboj Kakanj ili Zvijezda Gradacac pravili tribine, ljudi sutili i gradili, samo plavi mitomani prose i naprave halabuku, galamu, pricaju o kapitalnom projektu za sarajevaki sport... Jos pricaju da im neko zavidi?!?!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Napravili pitari tribinu od para Gojka Cimirota i kazu najljepsa na svijetu hahahahahahaha. Rekose kapacitet tribine preko 1000 gledalaca (nema ni 500) a divovi sa utakmice da se skupe ne bi je napunili 
-
ultrasegamega
- Kontakt:
U pravu si. Siroki Brijeg takodjer, koliko god ih ne volio, tribine, krov... Ali ipak je istocna trEbina megastuktura.avenija je napisao/la:Nas si zaboravio , nas travnjak je skuplji od istocne trEbine.ultrasegamega je napisao/la:Kad su Travnik, Mladost Doboj Kakanj ili Zvijezda Gradacac pravili tribine, ljudi sutili i gradili, samo plavi mitomani prose i naprave halabuku, galamu, pricaju o kapitalnom projektu za sarajevaki sport... Jos pricaju da im neko zavidi?!?!
Svi smo ljubomorni.
Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Jbt za te pare tolika tribina za nepuna 4 mjeseca.
Plus ostali radovi sto ste vec sredili.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hvala tuzlak!solinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Thetraphak1921
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Ono kad hoces da suknes nekome, ali..
- Hrasno1921
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
I ja ću pohvaliti ovaj potez,jer realno sezonama iza nas pristup za gostujuće navijače je bio blago rečeno katastrofa. Siguran sam da će se i to srediti i nadam se da će i wc bit neki pa makar i poljski. Način sad na koji se ta tribina gradi je lice firme i to njima na dušu ( nit mi nije okk nit mi je okk) svako svoje.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
narodniheroj
- Kontakt:
@Beli je kralj, svaki pokušaj šuka on završi na poduThetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
- TobeYarabi
- Kontakt:
ostade ja bez fejsbuka zbog njihove trebine, sve vas neyeblo..a taman naso nakih kurava i fino se druzili
-
belosevic28
- Kontakt:
Dersing room, trEbina, nosi te...a vi trazite greske u kucanju obicnog forumasa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.