A tebi je ovako odlicno, dovoditi igrace sa platom od 8k KM i placati ih pozajmicom, sezona te kosta preko milion i pol da bi odigrao pretkolo LE i zaradio 400k KM?harry_90 je napisao/la:Sta kazu strucnjaci zna Vugdalic svoj posao,covjek nam izganjo licencusolinas je napisao/la:Merhametli dusaharry_90 je napisao/la:Hoce li skupstini prisustvovati Vugdaluc,ja nigdje ne procita da je podnio ostavku,da nam malo pojasni merhametli dusa za ugovore koje je pravio![]()
![]()
Hoce li biti video sa skupstine kao i do sada ili....
Moglo bi biti vruce na skupstini![]()
Ja ionako nista ne ocekujem od ove skupstine,verifikovat upravni odbor,Mujkanovic predsjednik i Karic sportski direktor..
Dovodit ce se polovnjaci,babini sinovi,borba za prezivljavanje i par betonskih stubova za milion km
Svaka cast svakome ko tako razmislja i zeli, ako mu je pozajmica OK samo da bi se bilo u vrhu. Pozajmica je najveze zlo Slobode i nista dobroga ne donosi, uvjerili smo se u to evo 20 godina, preko Sabovica i ostalih pa do Azmira sad, dug kluba nista manji.
Pa mi smo prosle sezone i sa OP mogli igrati Evropu, da je samo malo volje bilo. Oni blizi OP neka vam potvrde kako su se hranili ti mladici kad su putovali u Zapadni Mostar npr. Karic znao iz svog dzepa kupiti makar kifle da pojedu, i to ih pita jesul gladni a oni ramenima slegnu, stid ih bilo reci ista, a ima djece koja zaista nemaju uslova kao pojedinci. Jad i cemer je u OP i pitamo se zasto djeca odlaze, zasto prihvataju menadzere da ih zastupaju za besplatne kopacke i jos par sitnica, JAD I CEMER.
Denis Karic jeste seronja, jeste tezak k'o osoba, neugodan, ali mu nije jednostavno gledati te mladice kako propadaju i kako kompletan OP propada. Gotov je zaplako kad je pricao neke te detalje, ali kaze isto tako za Fatica da je strasan igrac ali da jednostavno papak ne zeli da igra i trudi se i zato jedva ceka da ga sad na polusezoni nabije nogom.