PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
posjecate 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vama izgleda toliko vokri da vise ne znate sta ce te od muke ...fico je napisao/la:Kako sami gradite kad ste primili više donacija nego Merhamet i Crveni krst zajednoHrasno1921 je napisao/la:
Ja nisam ogranicen covjek, samim tim pratim sve ...![]()
Osim vracanja na svoj stadion nakon reintegracije Grbavice 1996., Zubandana 1998. kada smo vam uzeli titulu, osim utakmice protiv Newcastle, 6.titula prvaka i 5.pehara KUP-a, ovaj dan svakako da je najznacajniji od svega, jer sami gradimo svoj stadion sto drugi mogu samo sanjati...![]()
Čak su vam pomogli i fašisti iz Lištice i utajivači poreza iz Čitluka
Svako ko da milju maraka dobije protiv uslugu, dakle nije donacija znate to i vi sami samo volite malo spinovati, isto su radili i navijaci Arsenala 2005.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
listica izgradila i natkrila tribinu, mladot DK napravila tribinu, ovi prave tribinu organizovali masovno prosjacenje i digli halabuku brat bratu kao da grade tribinu sa sjedsitima od koze gdje imas guzno grijanje i svaka stolica hostesu...mitomani level borba protiv sistema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jos poceli sa 10-godisnjim ulaznicama, a sad vele moze i 20km, zaradite sevap uhar je, hahaha. i oni imaju muda da se nekome smiju, ee bijedo.Pantelija je napisao/la:listica izgradila i natkrila tribinu, mladot DK napravila tribinu, ovi prave tribinu organizovali masovno prosjacenje i digli halabuku brat bratu kao da grade tribinu sa sjedsitima od koze gdje imas guzno grijanje i svaka stolica hostesu...mitomani level borba protiv sistema
Uprava FK Sarajevo je rekla svojim navijačima da će i oni graditi tribinu prvom prilikom kada budu imali svoju zemlju. Za sada će ostati podstanari i to dugo dugo vremena.
- elamalakia
- Kontakt:
Nemojte ih vise azmirami
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Jest vala preglupo bas, haj napisi neku glupost i dodaj 7% na kraju da te petorica citiraju i umiru od smijeha. Pitari i humorLakoste je napisao/la:Bas ono funny.
19091921
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nema ubleho svako milju, to su navijaci trazili a klub prihvatio, za pocetak kupite svoju zemlju makar to da imate ...v0zdra je napisao/la:Jos poceli sa 10-godisnjim ulaznicama, a sad vele moze i 20km, zaradite sevap uhar je, hahaha. i oni imaju muda da se nekome smiju, ee bijedo.Pantelija je napisao/la:listica izgradila i natkrila tribinu, mladot DK napravila tribinu, ovi prave tribinu organizovali masovno prosjacenje i digli halabuku brat bratu kao da grade tribinu sa sjedsitima od koze gdje imas guzno grijanje i svaka stolica hostesu...mitomani level borba protiv sistema
1921'
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dan zalosti i zastave spustene na pola koplja u nekadasnjem glavnom stabu UDBAe.. Inace, iznajmljenom...
listica izgradila i natkrila tribinu, mladot DK napravila tribinu, zeljo gradi... samo jufkice gledaju i zale sto oni ne mogu hahahahaha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gradili bi i oni sto posto samo je problem što nemaju gdje.delinjo je napisao/la:listica izgradila i natkrila tribinu, mladot DK napravila tribinu, zeljo gradi... samo jufkice gledaju i zale sto oni ne mogu hahahahaha
Iskreno, drago mi je šta god da se gradi u Šeheru i zahvaljujući ovoj trEbiniHrasno1921 je napisao/la:Vama izgleda toliko vokri da vise ne znate sta ce te od muke ...fico je napisao/la:Kako sami gradite kad ste primili više donacija nego Merhamet i Crveni krst zajednoHrasno1921 je napisao/la:
Ja nisam ogranicen covjek, samim tim pratim sve ...![]()
Osim vracanja na svoj stadion nakon reintegracije Grbavice 1996., Zubandana 1998. kada smo vam uzeli titulu, osim utakmice protiv Newcastle, 6.titula prvaka i 5.pehara KUP-a, ovaj dan svakako da je najznacajniji od svega, jer sami gradimo svoj stadion sto drugi mogu samo sanjati...![]()
Čak su vam pomogli i fašisti iz Lištice i utajivači poreza iz Čitluka![]()
Svako ko da milju maraka dobije protiv uslugu, dakle nije donacija znate to i vi sami samo volite malo spinovati, isto su radili i navijaci Arsenala 2005.
Što se tiče protiv usluga, znači li to da će Lištica sljedeći put dobiti bod ili tri na grbavici?
SARAJEVO
trebali ste strumfovi kontaktirai UNICEF da vidite imali mogucnosti da se ukljuce u veliku humanitarnu akciju obnove La Sugavica Bernebau.
- Hrasno1921
- Kontakt:
v0zdra je napisao/la:trebali ste strumfovi kontaktirai UNICEF da vidite imali mogucnosti da se ukljuce u veliku humanitarnu akciju obnove La Sugavica Bernebau.
ti iz ocaja ne znas sta ces vise ...
1921'
Trudiš se nema štav0zdra je napisao/la:Sta ce te svi na forumu, izlazite na ulice pa prosite za jos koji marku da se usminka sugavica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Samo pokusavam pomoci vama, znam da je kirza pa reko da vam pruzim bilo kakvu ideju da vas ljudi malo poguraju, znam da vam je bilo sta uhar, vi fening nebi odbili.Hrasno1921 je napisao/la:v0zdra je napisao/la:trebali ste strumfovi kontaktirai UNICEF da vidite imali mogucnosti da se ukljuce u veliku humanitarnu akciju obnove La Sugavica Bernebau.![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Rece navijac FK Starleta.v0zdra je napisao/la:Samo pokusavam pomoci vama, znam da je kirza pa reko da vam pruzim bilo kakvu ideju da vas ljudi malo poguraju, znam da vam je bilo sta uhar, vi fening nebi odbili.Hrasno1921 je napisao/la:v0zdra je napisao/la:trebali ste strumfovi kontaktirai UNICEF da vidite imali mogucnosti da se ukljuce u veliku humanitarnu akciju obnove La Sugavica Bernebau.![]()
cuj ocaja... kakvog ocaja gleedate nam u guzu godinama, u nasoj najturbulentnijoj ezoni opet nam gledate u guzu...
NAS kamp je kotao vise do sada nego 5 vasih "trEBINA".... O CEMU TI PRICAS majke ti?
Da i tebe nisu lutalice napale ko spanca
NAS kamp je kotao vise do sada nego 5 vasih "trEBINA".... O CEMU TI PRICAS majke ti?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
mislis tereni i 3 reda tribinaPantelija je napisao/la:cuj ocaja... kakvog ocaja gleedate nam u guzu godinama, u nasoj najturbulentnijoj ezoni opet nam gledate u guzu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jedino ako mislis na ovakav kamp.Pantelija je napisao/la:cuj ocaja... kakvog ocaja gleedate nam u guzu godinama, u nasoj najturbulentnijoj ezoni opet nam gledate u guzu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.