Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Evo gledam ove slike, i nešto mi se čini da će vela ove godine više igrat i više mjesta dobijat na toj lijevoj strani, il' se ja samo tome nadam 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa Vela je prejak igrač, puno talenta posjeduje, samo još da ga ostvari.GunnerS je napisao/la:Evo gledam ove slike, i nešto mi se čini da će vela ove godine više igrat i više mjesta dobijat na toj lijevoj strani, il' se ja samo tome nadam
O tome ti pričam, vrijeme je da nam pkaže taj svoj talenta.
Jesil vidio JET-a kako je odigrao jučer. Majkemi ako nastavi ovakvim tempom Adebayor i Kanu će biti male mace za njega. Dobar je i onaj Nordtveit, silno me zanima koga će Wenger od klinaca ove sezone uvesti u prvi tim. Mislim da je Wilshere već spreman za prvog tima samo što to ne zna.GunnerS je napisao/la:O tome ti pričam, vrijeme je da nam pkaže taj svoj talenta.
Previše imamo igrača u sredini terena, mislim, nikad dosta al ne vjerujem da će svi moć dobit onoliko, koliko bi trebalo da se neko pokaže...
Ti ko da ne navijaš za Arsenal, hahahaha , zafrkavam se.Lave moj, povrede kad navale bit će ih i premalo.GunnerS je napisao/la:Previše imamo igrača u sredini terena, mislim, nikad dosta al ne vjerujem da će svi moć dobit onoliko, koliko bi trebalo da se neko pokaže...
zato sam i rekao, nikad malo... Al nekako mi se čini tako..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako Bog da, al da Bog da...
A ja sam tebi tata.El_7 je napisao/la:Pa onaj Mandzo je tata za Benthera![]()
Bosco je napisao/la:A ja sam tebi tata.El_7 je napisao/la:Pa onaj Mandzo je tata za Benthera![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Mogul ja biti njegov djedBosco je napisao/la:A ja sam tebi tata.El_7 je napisao/la:Pa onaj Mandzo je tata za Benthera![]()
Možeš bit njegov brat. Ako nemate šta pisat o Arsenalu, nemojte ni provocirat.Brnjoo je napisao/la:Mogul ja biti njegov djedBosco je napisao/la:A ja sam tebi tata.El_7 je napisao/la:Pa onaj Mandzo je tata za Benthera![]()
hahaha pa vidim trazite uloge 
U nedjelju pocinje emirates klub,ucestvuju Arsenal,Celcit,Milan i Lyon
Sta mislite hocemoli osvojiti?
Dali ce neka nasa kuca prenositi?
Prvi spomen na emr. cup je onaj potez RVP protiv intera
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Arena Sport,i probaj na B92 oni su prenosili zadnja 2.Hairlija je napisao/la:U nedjelju pocinje emirates klub,ucestvuju Arsenal,Celcit,Milan i Lyon
A ovo je jedan od jacih EC od kako se igra,samo glup format takmicenja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bosco je napisao/la:A ja sam tebi tata.El_7 je napisao/la:Pa onaj Mandzo je tata za Benthera![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne trebaju osvojit, to je ionako samo prijateljska, al trebaju momci to shvatit ozbiljno i trebaju kontat da je LP
- Arsenalisation
- Kontakt:
ako budu kontali da je LP onda ce poderat starce u prvoj tekmi...haha...GunnerS je napisao/la:Ne trebaju osvojit, to je ionako samo prijateljska, al trebaju momci to shvatit ozbiljno i trebaju kontat da je LP
a sto @Devil rece gluplji sistem tamicenja nisam vidio odigrat 2 tekme ako je tako onda su trebali svako sa svakim i sabrat se..ako vec nemoze knock out...a ovo jos nisam vidio jbt...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ma zajebancija od utakmica, sve ove rezultate ne treba shvatat ozbiljno. Koliko mi se čini Wenger je u Austriji isprobavao neku novu taktiku, možda više i ne budemo igrali 4-3-3 koja mi se gadi iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.