FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

v0zdra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 16:06

skoroalen je napisao/la:
v0zdra je napisao/la:Dobro bi to i meni bilo, ali pogledaj, UEFA svake godina dize kriterije za europske utakmice, znaci da se mora nesto raditim ne moze se samo svake godine pricati, jer uskoro necemo moci igrati europu na AFH.
Pa kad dođe do tog, onda se možda i počne radit, da se odradi minimalac za ispunjavanje uslova. Mada, koliko će se grad htjet' žrtvovat za to, pogotovo zato što nas Evropa zna i preskočit, a susjedi sad mogu igrat na Grbavici. Najsretniji bih bio da Tan sredi prenosivi travnati tepih, i uknjiži na klub, jer ne vrijedi sređivat travu i onda pustit Bosnu Semu da igra, il' dovest Merlina da izrovi sve. Al' ne bi trebalo da to bude prioritet, daj da dovedemo pojačanja, da se izborimo za trofeje, da namaknemo kakvih para, onda ćemo mislit na infrastrukturu.
:salut:
Ne vjerujem da je ovo moguce da uradimo mi sami, klub i Tan, morali bi se ukljucit svi organi. neka KS pokloni zemju i ne treba nam vise nista od njih, ukljuciti NFSBIH, FIFA/UEFA, i iskoristit spozobne ljude i gospodina Tana da se nade ozbiljan investor. Ako su mogli napraviti Trening centar u zenici za repku vjerujem da FIFA/UEFA moze pruziti sredstva za stadion koji ce moci koristit Repka u glavnom gradu. To kad se krene moze se odraditi, nista nije nemoguce, samo se treba pokrenuti inicijativu.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 dec 2016, 16:22

benko21 je napisao/la: hahahaaahhaahahah
Je.be se njima, oni grade :mrgreen:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 dec 2016, 16:49

@vOzdra
Yebe se Savezu za stadion. Eno uvode kriterije nove za sljedeću sezonu i nigdje u kriterijima se ne spominju bolji tereni, al je bitno da svaki stadion ima reflektore. Pa npr. u Vitezu ćemo igrati u noćnom terminu, ali na oranici.
Yebe se i Vladi Kantona Sarajevo. Nemaju nikakav plan, al to me i ne čudi s obzirom da nas Kifla vodi. Gase požare kako im šta izleti, Gras, KK Bosna, Vodovod, Roditeljska kuća, a nigdje nikakvog plana.
Prema tome priča o našem stadionu je nerealna, samo se možemo ofirati.
Novi LED semafor, novi kvalitetan teren, natkriven istok ili zapad, nove prostorije za novinare i to je to otprilike.
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 dec 2016, 16:56

@vozdra zamolio bih te da ne pises u suplje o toj temi posebno sad kad sa tim istim pisanjem i postavljanjem slika te "bordo arene" :lol: dajes priliku gurbetima da naglabaju o tome kako nam njihova tribima nabija komplekse i sl. ;) nema potrebe o glupostima pricati, a ta bordo arena je sigurno samo jedna glupost!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 16:59

Ja samnapisao da nije to realno ali je samo tema za diskusiju, mene stvarno ne interesuje sta oni govore.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 dec 2016, 17:02

v0zdra je napisao/la:Ja samnapisao da nije to realno ali je samo tema za diskusiju, mene stvarno ne interesuje sta oni govore.
Sto onda prepucavas s njima na drugoj temi? Ne budi providan molim te. Ako nisi gurbet apsolutno nema potrebe da se prica o tom stadionu jer od toga nema nista!

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 17:04

smejsni i simpaticni su mi, zato volim da zajebavam malo, osjetljivi su ko curice.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 dec 2016, 17:09

Capodecina je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ja vas stvarno nekad ne shvatam. Pa nismo susjedi pa da imamo svi jednako misljenje. Ja razumijem i ove sto su nezadovoljni, i ove sto nisu. A razlog je jednostavan, a to je da je istina negdje na sredini.
Mi jednostavno moramo biti zadovoljni cinjenicom da imamo klub bez dugova, da smo finansijski stabilni, da se kamp polako gradi (mozda ne najavljem intenzitetom, ali Boze moj), da u Akademiju dolaze najtalentovaniji djecaci iz cijele BiH...
Isto tako ne mozemo i ne smijemo biti zadovoljni samo ovim. OK, ''stali smo na noge'' i to je divno, ali mi zelimo jos. Zelimo da se uredi sportski segment, da se isprave greske iz proslosti, da se osvajaju titule, da se Evropa podrazumijeva, svake sezone, bez izuzetka... Mukotrpan je to proces ali mi imamo zdrave temelje za to, i moramo to iskoristiti.
Zato nije niko ko prigovara pljuvac, nego je neko ko zelji bolje, vise nasem klubu. S druge strane ko je zadovoljan ovim, nije placenik, dupelizac nekoga iz Uprave, nego mozda neko ko je vise saburli, ko je skromniji.
Ja sam uvjeren da NIKO ali NIKO od nas ne pise ovdje , ne nervira se jer mrzi Sarajevo. Upravo uprotno, svi nasem klubu zelimo dobro i bilo bi pozeljno da ne vrijedjamo jedni druge. Hvala Bogu da imamo razlicita misljena, pa forum i sluzi za razmjenu istih...

Halalite na duzem postu, morao sam.
divi Belog što ga je dobrila spucala, pa ulovio trenutak inspiracije da podijeli na forumu, haha. Dobar, dobar...
sat na ruci, košulja, cipele, odelo... Švabija burazeru, nema labavo, samo 200 na sat. Znam, sve znam...
@aco koliko banova ovaj koktel mora dobiti dok ne nauci da ne treba da komentarise forumase vec prica o temi!?
Fakat postaje iritantan

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 dec 2016, 17:19

Nema imena, pa nas insajderi poceli stadionima gadjat... :kafa:
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 dec 2016, 17:22

ThrillerHz je napisao/la:Nema imena, pa nas insajderi poceli stadionima gadjat... :kafa:
Kakve li će tek bombe bacati kad prođe skupština :damn:
Očekujem od Simbe neke Rumune ove zime
SARAJEVO

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 17:22

ThrillerHz je napisao/la:Nema imena, pa nas insajderi poceli stadionima gadjat... :kafa:
Kakv insajder? o cemu lupas bogati, malo procitaj sta sam napisao, da znam da nije bas sad realno ali je samo bila tema za diskusiju, jeli toliko lose pricati o necemu?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 16 dec 2016, 17:39

Zašto šutite? :D :D :D

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 16 dec 2016, 17:44

Ovaj v0zdra neki ubaceni element 100 %

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 16 dec 2016, 18:00

Nemojte ba pe.derluka po temi.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2016, 18:00

19FKS46 je napisao/la:Ovaj v0zdra neki ubaceni element 100 %
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 18:09

hajd po cemu mislite da sam ubaceni?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 dec 2016, 18:14

v0zdra je napisao/la:hajd po cemu mislite da sam ubaceni?
ne mislimo, znamo .

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 18:16

pa molim te objasni?

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 18:20

Hrasno1921 je napisao/la:
v0zdra je napisao/la:hajd po cemu mislite da sam ubaceni?
Kopirao si privatnu poruku koju ti je poslao pitar, a ta ista poruka dosla do naseg koji je objavio na temi za prepucavanje ... :kafa:
o cemu to bogati? kakvu privatnu poruku? hahahah ja nikakve pp nisam dobio nit sam gdje kopiro. jeste sto bi kod nas rekli "paranoid" u pm.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 12 gostiju.