PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Daj ba ljudi koji vam je racku!? Ljudi nek prave sebi tribinu i ja im zelim svu srecu! Jes da je to sve malo dobro napuhano ali to je dosta zahvaljujuci i samih vas. Bilo kako bilo oni uskoro imaju novu tribinu. Danas oni, sutra mi, ma samo nek se gradi!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
gramparada
- Kontakt:
svaka cast,zdravo i normalno razmisljanjeMCMXLVI je napisao/la:Daj ba ljudi koji vam je racku!? Ljudi nek prave sebi tribinu i ja im zelim svu srecu! Jes da je to sve malo dobro napuhano ali to je dosta zahvaljujuci i samih vas. Bilo kako bilo oni uskoro imaju novu tribinu. Danas oni, sutra mi, ma samo nek se gradi!
naravno, i ranije sam reko sve je zajebancije, mora se malo, i oni ce nama kad mi neki projekat budemo radili, ralno je da je bilo koji korak naprijed positivan za BH fudbal a ne samo za komsinice.MCMXLVI je napisao/la:Daj ba ljudi koji vam je racku!? Ljudi nek prave sebi tribinu i ja im zelim svu srecu! Jes da je to sve malo dobro napuhano ali to je dosta zahvaljujuci i samih vas. Bilo kako bilo oni uskoro imaju novu tribinu. Danas oni, sutra mi, ma samo nek se gradi!
Napuhano i mora da bude! 20 godina cekamo gradnju istocne tribine i dosao je taj trenutak napokon. Slusali smo lazna obecanja Koldze, raznorazne mercedes arene bla bla, nista bez radnicke klase! Zeljeznicar za zivot cijeli 
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
evo ja se kladim da ti nisi u zivotu uzivo ocima vidio taj Tanov kamp, kao ni 99% bordo navijaca.Pantelija je napisao/la:cuj ocaja... kakvog ocaja gleedate nam u guzu godinama, u nasoj najturbulentnijoj ezoni opet nam gledate u guzu...
NAS kamp je kotao vise do sada nego 5 vasih "trEBINA".... O CEMU TI PRICAS majke ti?
Da i tebe nisu lutalice napale ko spanca
sad da te pitam kako cu doci tamo ti mi neces znati reci.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
kazu u kamp im ulozeno 2 miliona KM a ljudi kupili zeleni tepih kod kineza u rajlovcu za 20KM
i nije ih stid reci da imaju kamp hahahaha, pitajul se oni ikad sta ondje vrijedi 2 miliona? 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nije bas napuhano. Rijetkost je ovdje da neko "sam sebi" gradi.
Misliš ništa bez fašista iz kamenjara?Zeljo92 je napisao/la:Napuhano i mora da bude! 20 godina cekamo gradnju istocne tribine i dosao je taj trenutak napokon. Slusali smo lazna obecanja Koldze, raznorazne mercedes arene bla bla, nista bez radnicke klase! Zeljeznicar za zivot cijeli
SARAJEVO
Tako jefico je napisao/la:Misliš ništa bez fašista iz kamenjara?Zeljo92 je napisao/la:Napuhano i mora da bude! 20 godina cekamo gradnju istocne tribine i dosao je taj trenutak napokon. Slusali smo lazna obecanja Koldze, raznorazne mercedes arene bla bla, nista bez radnicke klase! Zeljeznicar za zivot cijeli
Koldzo glavni sponzor tribine.Zeljo92 je napisao/la:Napuhano i mora da bude! 20 godina cekamo gradnju istocne tribine i dosao je taj trenutak napokon. Slusali smo lazna obecanja Koldze, raznorazne mercedes arene bla bla, nista bez radnicke klase! Zeljeznicar za zivot cijeli
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Harisharis
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nije bas napuhano. Rijetkost je ovdje da neko "sam sebi" gradi.
Zeljo92 je napisao/la:Tako jefico je napisao/la:Misliš ništa bez fašista iz kamenjara?Zeljo92 je napisao/la:Napuhano i mora da bude! 20 godina cekamo gradnju istocne tribine i dosao je taj trenutak napokon. Slusali smo lazna obecanja Koldze, raznorazne mercedes arene bla bla, nista bez radnicke klase! Zeljeznicar za zivot cijeli
Ne čudi me to, ipak su vas njihovi ljudi i osnovali.
SARAJEVO
Ovi pitari se trude da ispadnu sto gluplji na temi, sreca nema totija on je izraziti favorit.
19091921
- TobeYarabi
- Kontakt:
a dje vam je dozvola?
Uokvirena u plavoj sehariTobeYarabi je napisao/la:a dje vam je dozvola?
- MocMahale444
Misliš kriza?v0zdra je napisao/la:Samo pokusavam pomoci vama, znam da je kirza pa reko da vam pruzim bilo kakvu ideju da vas ljudi malo poguraju, znam da vam je bilo sta uhar, vi fening nebi odbili.Hrasno1921 je napisao/la:v0zdra je napisao/la:trebali ste strumfovi kontaktirai UNICEF da vidite imali mogucnosti da se ukljuce u veliku humanitarnu akciju obnove La Sugavica Bernebau.![]()
ti iz ocaja ne znas sta ces vise ...
"Trebina" naša kako si bio pjenio a gresku za greskom pravis.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
kucam sa mobitela, pa desi se.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sad ce Ajzea traziti greske svih horumasa, malo spinovati,malo govoriti UDBA, malo pominjati mrtve pa se izinjavati i tako u krug...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Harisharis
- Kontakt:
Sljedeca parola pitara:
Nasu ljubav ne kupuje stadion!
Nasu ljubav ne kupuje stadion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.